E ovako... Imam jedan problem koji ce se vjerovatno svima ciniti glup ali mene muci vec godinu dana. Pokusala sam da ga rijesim na milion nacina i sad kad vise pojma nemam sta da radim odlucila sam da pitam vas za savjet.
Zabavljam se s deckom godinu dana. On je stvarno divan prema meni, nikad mi se nista lose s njim nije desilo... Upoznala sam njegove roditelje, brata, seku... uzu familiju... svi su me super prihvatili, kao da sam njihova kcerka. Stalno sam kod njega kuci i sve super funkcionise.
Ali... Problem je u mojim roditeljima. Moj tata je dosta strog kad su momci u pitanju i to sam shvatala kad mi je bilo 15-16 godina. Ali sada imam 20!! I mislim da je vrijeme da shvati da sam dovoljno stara da imam vezu. Mama je ok u vezi mog decka ali podrzava tatu jer je on na neki nacin tjera na to. Pokusala sam na sve nacine da objasnim tati kako stvari funkcionisu u 21.vijeku ali on je ostao pri svom. Stvarno trpim mucenje.
S deckom ne zelim da raskinem jer mi je s njim super a ne zelim ni da uradim tati nesto nazao. I sad sam " izmedju dvije vatre." To sve traje godinu dana i pocelo je psihicki da me opterecuje, ne mogu da se koncentrisem na predavanja na faksu ni na bilo sta drugo.
Sinoc se desilo nesto sto je bila kap koja je prelila casu, vise nisam znala sta cu i pozalila sam se vama
Znam da me ne mogu razumiti ono koji nisu imali slicnih problema ali ako imate bilo kakav savjet MOLIM VAS pomozite mi jer ja stvarno ne znam sta da radim.
Izvinite sto je ovako opsirno...
Ili se odseli od tate i kreni u zivot sama, ili se pretvori u tajnog agenta i djeluj u ilegali.
Reci caletu da ste raskinuli i prebaci se u ilegalu. Ako se dobro organizuje to moze dobro funkcionisati. Nemoj ni pomisljati da ces ga ubijediti da si ti sad odrasla osoba i da se i tebe nesto treba pitati.