_Krol_ je napisao:
Moze biti...nisam citao...ono sto citam u novinama je da su osudjeni jer su neki dileri koji su sad svjedoci rekli da su za njih prodavali drogu ...ni manje ni vise nego u dvoristu skole Branko Copic i po nekim klubovima i lokalima.....jedan sam kaze prodao 8 kila heroina.....i osudjeni su kao zbog falsifikovanja zapisnika,tj potpisivali svjedoke da su bili prisutni na pretresu a nisu bili.....ovo se uvijek radilo,vrlo rijetko su htjeli svjedoci ,komsije biti prisutni na pretresu...boje se ljudi osvete,nece da se zamjere i sl.....a jes mi i falsifikat.....shvatio bih da su osudjeni radi falsifikovanja zapisnika u smislu oduzmu kilu a pisu po kile droge al svjedoci....kazem jos jednom,ni jednog ne znam,ali sam nekada radio taj posao i znam kako se i sta sve improvizuje da bi se posao odradio......cesto van zacrtanog u zakonu ali se odradjivalo jer ne moze drugacije....
Svi znamo da je improvizacija sve prisutna. O ovom sam na Manjaci sam čitao u nezavisnim kad je preneseno jedno od ročišta. Znaci likovi su se sami upecali to je bio jedan od dokaza. Samo se nesjecam da li je u pitanju unutrašnja kontrola ili neki drugi organ mupa koji je ovo organizovao .
Mada nebi trebao suđiti po izgledu ljudi o njihovim djelima ali kad im vidis face, mislim.
Kad se samo sjetim inspektora u odijelima a ne celavaca u bodi majicama.
Gdje odnose ta vremena