banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 17 Jul 2026, 12:31 Danas je 17 Jul 2026, 12:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 4497 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 221, 222, 223, 224, 225
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 20 Jun 2026, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
https://faktormagazin.ba/desk/sluzba-hi ... -muskarac/

Ovo mi djeluje kao da je osoba sa zadnjeg sjedišta bila nevezana i svojim tijelom udarila u prednje sjedište.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2026, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Таман кренуо на форум, да исто напишем.

Опет случај, кад сједне у Аудија, мисли да је бесмртно...

И предњем је од силине удара изгледа искинуло појас, значи и њему је било народно весеље по грудном кошу. Можда га и додатно набило на ваздушни јастук, који кажу да је без везивања појаса чак и опасан...

...

Није срамота тражити од путника назад да се вежу, нећеш испасти мање баја.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2026, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Čekaj, tek smo naučili da vežemo prednji pojas po gradu da ne bi policija pisala kaznu i samo zato.
I onda komentari kako policija sama ne koristi pojas, a kažnjava za isti.. to je drugi par opanaka, policija ne veže, jer ih boli đoka, ali vi se vežite!
Bio je u Budžaku skoro smrtni udes sa policijskim vozilom, znate onu potjeru kod Merkura, čini mi je da je bio suvozač, 99% da nije bio pojas.
A pojas na zadnjem sjedištu će u BiH doći u praksu kada se kolonizuje Mars - znači nikada.
Jebeš inerciju, šta je to..
Naš narod se boji propuha/promaje, to nikada neću shvatiti, da ne nabrajam dalje "medicinske" indikacije (beton, kosa), ali pojas je problem Nº 1 (broj jedan).. kao da će im kurac otpasti ako ga zavežu.
Treba za kaznu sjeći upravo taj organ, pa se možda da nauče vezati i naprijed i nazad.. za ženska bića ide drugi organ.
Skontaj da sjediš naprijed i samljeve te zadnji suvozač u udesu.. jebem te Moldavijo.
Par puta su se ljudi čudili kada sam se vezao pozadi.
Pa rekoh da ne samljevem tebe, a i da zaštitim sebe.. pa jebote ja se osjećam sigurnije na motociklu, npr. ako prokližem, podletim pod kamion, to je to i gotov sam jer nisam ništa mogao uraditi, ali JEBENI POJAS VEŽITE JER GA NISU BESPOTREBNO INSTALIRALI U VOZILO I DAJE VAM ŠANSU!

Jebem vam majku svima, počevši od Hansa Holciusa pa nadalje.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2026, 07:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Kakva je sad situacija na brzoj cesti BL-Laktasi, jel sve pusteno ili je i dalje ono dvosmjerno jednom trakom?

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2026, 07:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Jeste, zatvorena je od petlje prema laktasima je zatvoreno.

Znaju li se detalji cirkusa u prijakovcima? Kako 4 vozila?!

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2026, 08:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E meni je bitno da je dvosmjerna ka Trnu tj. NIS-u tj. ka onom kružnom tokiću da ne idem sporom starom cestom.

vlakanje je napisao:
Strašna tragedija.
Vidi se puna linija, dakle opasno preticanje i frontalni sudar.
A druga dva auta su kolateralna šteta.
Ili su naletjeli na to, ili su "očešani" sa strana ("makazice") ali u njima nema povrijeđenih.
Samo ne znam ko je kriv/preticao, ti Rusi koji su preživjeli ili ovi naši koji su nažalost.. ili su svi išli brzo, i nije bilo mjesta ni vremena da se sklone/uspore i to mi djeluje najlogičnije..

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2026, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Preticanje je samo po sebi rizična radnja.. evo jedan moj primjer, zavirio sam nailazi li iko, nailazi, vratio se, ali svaka čast vozačima autobusa i kamiona koji daju lijevi i desni žmigavac i tako te upozoravaju i pomažu.
Zahvalio sam mu sa sva 4.. a ovo što šušti/zvekeće je gumb/dugme na kameri koje je ispalo iz ležišta.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2026, 09:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Па мора бити ризично кад си се оволико приближио аутобусу и сам себи драстично смањио прегледност. Претицање габаритних возила се врши издаље. А није ти помогла ни та десна кривина уопште, значи дупла тешкоћа.

Rider on the storm je napisao:
JEBENI POJAS VEŽITE JER GA NISU BESPOTREBNO INSTALIRALI U VOZILO I DAJE VAM ŠANSU!

Као и везивање/осигурање ствари иза кад се иде великим брзинама, да те не убије као клавијатура Шабана Шаулића...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2026, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Па мора бити ризично кад си се оволико приближио аутобусу и сам себи драстично смањио прегледност. Претицање габаритних возила се врши издаље. А није ти помогла ни та десна кривина уопште, значи дупла тешкоћа.
Znam sve, zato sam samo izvirio i brzo se vratio i ovo postavio kao upozorenje..
Bila je neka porodična situacija pa nisam bio pribran, ali nebitno.. svakako nikad ne ulijećem full u suprotnu traku ako se ništa ne vidi, samo provirim.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2026, 12:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
vlakanje je napisao:
Jeste, zatvorena je od petlje prema laktasima je zatvoreno.

Zatvoreno je od Roguljića. Od petlje je bilo zatvoreno samo dva dana.

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2026, 08:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Rivaldinho je napisao:
Па мора бити ризично кад си се оволико приближио аутобусу и сам себи драстично смањио прегледност. Претицање габаритних возила се врши издаље. А није ти помогла ни та десна кривина уопште, значи дупла тешкоћа...

Sve je to tačno. Ali čim ostaviš dovoljno rastojanje između sebe i gabaritnog vozila kako bi imao dobru preglednost da izvedeš sigurno preticanje, eto lole sa svojom makinom koji je uzeo bar dva tri auta u nizu i uletio u taj prostor jer smo svi mi ostali nesposobni, on će nama pokazati kako se to radi.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2026, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Кад препознам лолу са макином (тј. Аудијем) онда тај размак још повећам, само да га се што прије ријешим, нека иде својим путем.
Тако сам прије који дан пустио из Слатине према Крчмарицама, доле на правцу у викендашком насељу, да ме обиђе неки наложени новцат Ваген, велико нешто, Туарег шта ли је, гуме огромне, прогули он горе, није испод 90 ишао... реко' ајд да видим од чега је братић, па и ја мало убрзам по кривинама (с тим да никад не сијечем кривине, то ми је опсесија, извући максимум до линије), и стиже га мој француски крш од 20 година, са кашљавим атмосферцем, мало послије превоја, а брат се задао, више вози у туђој траци, него у својој... па га мало пустим, па га опет стигнем кроз пар кривина :D џаба вам новци, моји синовци. При чему је моја вожња била бар 5 пута безбједнија од његове...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2026, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Ja npr. kad skontam da mamlaz pokušava iz trake za desno uključiti u traku za pravo (nije pogriješio traku, već misli da je mnogo pametan i ne da mu se biti u koloni), obavezno priđem bliže autu ispred. Nećeš majčin sine! :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2026, 23:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2009, 16:44
Jos bolji su oni sto na semaforu iz trake za lijevo idu pravo. Isto im se ne da cekati u koloni a traka za lijevo je obicno prazna. Tu jedva cekam da budem prvi na semaforu, paralelno sa njim.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2026, 12:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2014, 19:41
anri1 je napisao:
Jos bolji su oni sto na semaforu iz trake za lijevo idu pravo. Isto im se ne da cekati u koloni a traka za lijevo je obicno prazna. Tu jedva cekam da budem prvi na semaforu, paralelno sa njim.

Pa sta ces mu? Takvima nema pomoci...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2026, 08:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Ljudi se zaustavili na autoputu ispod podvožnjaka zbog straha od grada. Rezultat je da su im auta oštećena više nego što bi bila od grada, a osim toga moraće da saniraju i tjelesne povrede. Ideja im je baš...

https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/10 ... like-guzve

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2026, 13:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Još ako su stajali u desnoj traci, a ne u zaustavnoj...?
Onda su pobjednici u ljudskoj gluposti.

Vrh

[ 4497 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 221, 222, 223, 224, 225

Sva vremena su u UTC [ DST ]