kako je petrač pokrenuo priču o jevrejskim dijamantima tako počeše i ubistva po hrvatskoj... hodakova, pukanić ... sve je to ista ekipa... hodakova nije bila kriva za ništa ali ova džukela nadmena je dobio šta je zaslužio... ne žalim ga ni sekunde jedne a iskreno i njegova uža porodica će prodisati

a elementarni kućni odgoj je imati karaktera, a ne pisati o pokojniku koji je od države dobio milione da osnuje nacional...koji spinuje medijske stvari i pažnju sa vitalnih stvari preusmjeri na nešto drugo aman sasvim nebitno...
primjer br.1 uhapšen gotovina izdala ga njegova država a oni razvukli priču (što latin što puki) o ni manje ni više nego o titinim oficirima samo da zakuvaju u rođenoj hrvatskoj i da se priča sa čestitog generala gotovine preusmjeri na davno ižvakane stvari...
primjer br.2 treba li da žalim pokojinika koji je umjesto da otvoreno kaže kako je nastala hrvatska država (secesijom iz ex-yu) imao dil sa najvećim mafijašima hrvatskog državnog vrha čiji je i sam bio dio i ova bi afera o dijamantima savim sigurno došla i do njihove državnosti ali eto bože moj da ne bude krvava i na srpskim glavama jer srba u hrvatskoj više nema neka bude priča dijamantna... ko je pametan skontaće a ko ne može da shvati nažalost ja mu ne mogu pomoći jer je osnovno pravilo nema mafije bez države...
i treba da žalim jednog takvog pukanića kome nije bila sveta ni njegova porodica kako ti ono reče kuroazno da izrazim saučešće?! naš je naveću problem je uvijek bio dvostruki moral i što stvari se nikad nisu nazivale pravim imenom... to je bato kućni odgoj...