banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 23:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 18 Okt 2011, 15:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Boga mi, videla sam puno bljuvotina uzivo ali ovo je za ravno na giljotinu, od majke do prolaznika. Uh, fuj..

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2011, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Ko da leži mrtav pas na putu, a ne dijete. Žalosno.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2011, 16:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 11:30
Ташко je napisao:
crna udovica je napisao:
i moja reakcija je bila ista...al pošto je kina u pitanju...da je bio dječak primjetili bi 100%, ovako, djevojčice nisu važne.šupci

Daj ne seri jebote. Ako je neko covjek, covjek je. Ako je neko kreten, onda je kreten.
Video nisam gledao, nemam ja zeluca za to.

kažem po pitanju kine, pročitaj opet

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2011, 17:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma znam. Ali da forsiraju musku djecu, to stoji. Ne znam koji je to kont. Ali ti govoris da bi prisli i pomogli djetetu (koliko sam skontao iz vase price da dijete lezi na zemlji nakon sto ga pregazi auto; jer stvarno ne mogu gledati snimak) da je ono musko. Posto je zensko, onda nikom nista. Ja to ne mogu prihvatiti. Takva sorta ljudi ne zivi na planeti Zemlji.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2011, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma nema šanse i da su mogli razaznati iz auta jel muško ili žensko. Šta je imalo 2,3 godine.
Joj Kino jebem ti tvoj napredak kad se ovo dešava :angry4:

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2011, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
dtkbl je napisao:
Ko da leži mrtav pas na putu, a ne dijete. Žalosno.

I mrtvog pasa se pogleda i skloni, a dijete.. Bože ti sačuvaj, kao parče kartona... majko moja! Kinezi su bolestan narod, nek' priča ko šta hoće. Nije bitno da li je žensko ili muško, jbt, DIJETE JE! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 18:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Балабанова признала да је крива за смрт дједа и унуке
Datum: 19.10.2011 21:00
Autor: Небојша Томашевић
БAЊAЛУКA - Бранка Балабан (54) из Приједора, која је оптужена да је у Бањалуци изазвала тешку саобраћајну несрећу у којој су у марту 2009. године погинули Момчило Куриџа (63) и његова четворогодишња унука Aња Газибарић, признала је јуче кривицу у бањалучком Основном суду.

Судија Спасен Келеман прихватио је изјаву о признању кривице и објаву пресуде заказао за петак 21. октобар.
Окружни тужилац Дијана Кукобат затражила је да суд приликом изрицања пресуде и одмјеравања казне узме у обзир неколико отежавајућих околности за оптужену.
- Отежавајуће околности су бјекство и неодазивање суду, као и то да је у вријеме изазивања саобраћајне несреће возила недозвољеном брзином од 67 километара на час улицом која је прометна и коју често прелазе пјешаци. Отежавајуће је и то што је аутомобилом ударила пјешаке на пјешачком прелазу - рекла је Кукобатова.
Она је додала да предлаже да се оптуженој продужи притвор послије изрицања пресуде и обавеже на плаћање трошкова кривичног поступка у износу од 1.730 марака.
Балабанова је рекла да јој је жао што се то догодило и истакла: "Не дај боже да се било коме деси." Рекла је да није била у бјекству већ да се лијечила у Србији.
- Прије него што сам ухапшена, кренула сам код пријатеља у Будимпешту. Провела сам у притвору 23 дана, а у затвору на Туњицама сам од 24. септембра - казала је Балабанова.
Њен бранилац, адвокат Симо Тошић, затражио је да јој суд изрекне минималну законом предвиђену казну за кривично дјело које јој се ставља на терет.
- Оптужена и ја смо жељели да закључимо споразум о признању кривице још у октобру 2009. године. Тужилаштво то није прихватило. Балабанова није осуђивана и молим суд да то цијени - казао је Тошић.
Балабанова је ухапшена 1. септембра у Мађарској на граничном прелазу Сантово. Од подизања оптужнице 16. октобра 2009. била је у бјекству. Није се појавила ни на једном заказаном рочишту у Основном суду, због чега јој је у јуну ове године у бањалучком Основном суду одређен притвор и расписана потјерница.
Према наводима у оптужници, Балабанова је 19. марта 2009. године на пјешачком прелазу на раскрсници улице Реље Крилатице и Булевара Живојина Мишића у насељу Борик аутомобилом "фолксваген поло" ударила Момчила Куриџу и његову унуку Aњу и усмртила их. На мјесту несреће нису уочени трагови кочења, а од силине удара дјевојчица је одлетјела на возило и ударила главом у вјетробранско стакло, док је њен дјед ударен у бочну страну тијела. Балабанова је аутомобилом управљала брзином од 67 километара на час иако је дозвољено 50 километара на час.
Породица страдалих

Aдвокат Весна Рујевић казала је да породица страдале Aње Куриџа и њена бака и супруга Момчила Куриџе због бола нису могли да дођу на суђење.
- Оптужена нити било ко од њене породице није контактирао оштећену породицу и то је други разлог њиховог не појављивања у суду. Породица тражи њено кривично гоњење, али не поставља имовинско-правни захтјев јер ће штету намирити преко осигуравајуће куће - рекла је Весна Рујевић

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 18:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 11:30
hvala bogu...bilo je i vrijeme. još kad bi joj izrekli doživotnu bila bi ideala, al odležaće ništa naspram onog što je uradila

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.mondo.rs/s221411/Info/Hronik ... bmw-a.html

Citiraj:
bilo je i vrijeme. još kad bi joj izrekli doživotnu bila bi ideala, al odležaće ništa naspram onog što je uradila

Она свакако заслужује одговарајућу казну али тражити доживотну казну за ово је глупост.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 13:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
TO SVAKAKO NIJE OVA KAZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Citiraj:
Zbog smrti djevojčice i djeda na pješačkom prelazu u Boriku osuđena na 3,5 godine robije

NIKOLA MORAČA - 21.10.2011 14:15
BANJALUKA - Branka Balaban (53) iz Jutrogošte, kod Prijedora, osuđena je danas u banjalučkom Osnovnom sudu na tri i po godine zatvora, za izazivanje teške saobraćajne nesreće u martu 2009. godine u Banjaluci, u kojoj su poginuli četvorogodišnja A.G. i njen djed Momčilo Kuridža (63).
Novinar "Nezavisnih" iz Osnovnog suda Banjaluka javlja da Balabanova, koja je prije nekoliko dana priznala krivicu za ovu nesreću, ostaje u pritvoru.
Hladnog izraza lica i uz bolesnički kašalj, optužena je u srijedu u dva navrata ponovila kako joj je žao zbog svega što se desilo, te kako ne bi željela nikome da mu se nešto slično dogodi.
Branka Balaban je djevojčicu i njenog djeda pregazila na pješačkom prelazu.
Uskoro opširnije...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

čudo je nisu oslobodili kad je već "priznala" a pritom i kašljuca...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Je l zna neko mozda sta je bilo sinoc na Venecija mostu,negdje oko sta ja znam 10 sati navece,pravio se neki uvidjaj dosle dvije patrole,hitna,bas su se dugo zadrzali na mostu?

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 18:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
filozof sa vrbasa je napisao:
TO SVAKAKO NIJE OVA KAZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Citiraj:
Zbog smrti djevojčice i djeda na pješačkom prelazu u Boriku osuđena na 3,5 godine robije

NIKOLA MORAČA - 21.10.2011 14:15
BANJALUKA - Branka Balaban (53) iz Jutrogošte, kod Prijedora, osuđena je danas u banjalučkom Osnovnom sudu na tri i po godine zatvora, za izazivanje teške saobraćajne nesreće u martu 2009. godine u Banjaluci, u kojoj su poginuli četvorogodišnja A.G. i njen djed Momčilo Kuridža (63).
Novinar "Nezavisnih" iz Osnovnog suda Banjaluka javlja da Balabanova, koja je prije nekoliko dana priznala krivicu za ovu nesreću, ostaje u pritvoru.
Hladnog izraza lica i uz bolesnički kašalj, optužena je u srijedu u dva navrata ponovila kako joj je žao zbog svega što se desilo, te kako ne bi željela nikome da mu se nešto slično dogodi.
Branka Balaban je djevojčicu i njenog djeda pregazila na pješačkom prelazu.
Uskoro opširnije...
Kako их није срамота!?!?!

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 18:58 
strasno.. nemam rijeci.. fuj..

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
nemam rijeci. Znao sam da nam je sudstvo dno dna. Ali ovo je...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 19:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Bože sačuvaj...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
priznala krivicu da bi dobila ovu smijesnu kaznu, cccccc

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 19:10 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Као да је било сумње у ту кривицу....Жена бјежала две године,а они јој узимају признање као олакшавајућу околност....

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 19:52 
o zemljo... znaci ja se citav dan ne mogu nacuditi.. pa ovo nema nigdje..

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2011, 19:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mozemo li dublje?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]