banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jun 2025, 19:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 08 Jun 2010, 09:53 
Jbeno...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Oduzeo sam se... Prijatelj mi vozi istog ovakvog stila... Identican... citam tekst i jedva do imena dodjoh... Uzas :(

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nemam riječi. :(

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dječak preživio pad sa 17. sprata

Objavljeno 6.6.2010 u 12:29

Četvorogodišnjak je u Miamiju pao sa sedamnaestog sprata na balkon na desetom spratu na kojem se nalazi bazen, saopštila je policija.

Mališan je prebačen u bolnicu, gde je zatražio da mu donesu brzu hranu i sok. Dječakov djeda Jerry Unawich kaže da je nevjerovatno kako je Joey Williams preživjeo, prenose mediji.

"Ono što ga je zaista spasilo su dva visoka drveta. Pao je na krošnje, prvo jednu, pa onda i drugu i to je ublažilo pad”, kaže njegov deda Jerry Unawich.

"Sve je betonirano, kao što vidite, osim ovog malog prostora. Tu ima i nekih metalnih stvari i znate, izgleda kao da je bog učinio da padne baš tu između dva stabla. To je stvarno čudo", objašnjava očevidac Joey Bosli.

Četvorogodišnji Joey ostaće u bolnici još jedan dan na posmatranju, iako preliminarni rezultati pregleda ukazuju da nema nijednu ozbiljniju povredu.

Lokalne vlasti u Miamiju ispituju uzrok pada, ali su saopštile da sve ukazuje na to da je rječ o nesrećnom slučaju.

http://www.mojevijesti.ba/novost/45112/djecak-prezivio-pad-sa-17-sprata

Sreća u nesreći.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 19:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Amerikanac Ričard Batler (30) organizovao je romantični izlet u planinama Južne Karoline tokom kojeg je nameravao da zaprosi svoju devojku. Na žalost, šetnja dvoje zaljubljenih imala je tragičan ishod.
S vereničkim prstenom u džepu, Ričard je u petak krenuo u šetnju sa svojom devojkom Betani Lot (28) koju je nameravao da zaprosi na planini, na njenom omiljenom mestu.
Tokom uspona do željenog proplanka, nebo se naoblačilo i kiša je počela da pada. U trenutku kada se Ričard spremao da klekne i izdeklamuje svoju ljubavnu izjavu, počelo je da seva i oboje ih je udario grom.
Betani je preminula na licu mesta dok je Ričard zadobio opekotine trećeg stepena.
"Sve se smračilo. Okrenulo me je za 180 stepeni i bacilo nekoliko metara unazad. Dimilo mi se iz cipela", ispričao je Ričard.
U prvi mah je pomislio da je grom udario samo njega, a onda je nekoliko metara od sebe video Betani kako nepokretna leži na zemlji.
"Njene poslednje reči pre nego što nas je pogodio grom bile su: Pogledaj, dušo, kako je lepo", kazao je neutešni Ričard.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 19:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tragično i romantično : (

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2010, 09:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Tuzno!

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 13:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Citiraj:
Малољетник због Фејсбука убио вршњака
Datum: 10.06.2010 19:00
Autor: Глас Српске

ПAНЧЕВО - Полиција је јуче ухапсила Б. Ј. (17) из Јабуке код Панчева због основане сумње да је убио Дејана С. (17) из истог села и то због "Фејсбука", јавиле су агенције.

- У Јабуци је дошло до свађе, а потом и физичког обрачуна између двојице малољетника. Послије свађе и рвања, Б. Ј. је задао више убода ножем у предјелу главе и тијела Дејану С. од којих је овај преминуо - наведено је у саопштењу.

Осумњичени Б. Ј. ће, са кривичном пријавом, бити приведен истражном судији Вишег суда у Панчеву.

Према незваничним изворима агенција, свађа је избила зато што је преминули Дејан С. преко мреже "Фејсбук" вријеђао осумњиченог Б. Ј.

http://www.glassrpske.com/vijest/8/srbi ... njaka.html

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 10:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
Tri lica su poginula, a jedno je teško povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros u mjestu Potke, na lokalnom putu Omarska - Gornja Marićka, opština Prijedor u mjestu Potke, potvrđeno je Srni u banjalučkom Centru javne bezbjednosti.

U nesreći su poginuli Mladen Stojnić, Slaviša Stojnić i Dušan Stojnić, svi iz Gornje Marićke, dok je teške tjelesne povrede zadobio Draženko Grujić. Do nesreće je došlo kada je automobil marke “golf”, slovenačkih registarskih tablica, kojim je upravljao Mladen Stojnić sletio s puta i udario u drvo. Vozač i dvojica saputnika poginuli su na licu mjesta. Istraga i uviđaj su u toku.

http://www.tip.ba/2010/06/12/u-saobraca ... tri-osobe/

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2010, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Danica Ivković iz Centra za socijalni rad u Leskovcu priznaje da je postupak trajao malo duže i dodaje da u toj instituciji nisu obavešteni o smrti Vidosave Stanković.

Ivkovićeva, ipak, negira da Centar snosi bilo kakvu odgovornost.

“Porodici je priznato pravo na materijalno obezbeđenje i isplata će ići retroaktivno vezano za period 19.3. Znači, retroaktivno će biti isplaćeno sve unazad. Mali zastoj je bio u našoj organizaciji rada i iz tog razloga je kasnilo i dostavljanje ovog rešenja”, kaže ona.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=06&dd=11&nav_id=438122

:(

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 19:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta gori u gradu, vidim preko zgrade da je u pravcu incela, a vuk mi rece da je 5 vatrogasnih kola krenulo da gasi...

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
Incel gori

http://banjalukain.com/hronika/po~z-ar_ ... cel~squote

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2010, 17:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Sledjeni-svi-u-Starim-Ledincima.sr.html
:cry:
Zašto policija nije malo zakasnila kada su ga pronašli.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Banja Luka: Pronađeno tijelo dječaka nestalog prije tri godine?

U Potkozarju kod Banje Luke policija je pronašla skelet koji bi prema prvim preliminarnim DNK rezultatima mogao odgovarati prije tri godine nestalom četverogodišnjem Ratku Makariću iz obližnjeg sela Idžani, saznaje Fena.

Dječak je nestao 16. srpnja 2007. godine i nakon toga za njim su tragali policija, mještani, lovci, vojska, EUFOR, a jedno vrijeme bila je angažirana i ekipa Gorske spasilačke službe iz Hrvatske.

Kako Fena saznaje, mještanin sela Josipovići je jučer u večernjim satima obavijestio policiju da je dok je brao gljive našao ljudsku lubanju.

Po izlasku na teren istražitelji MUP-a RS su u neposrednoj blizini našli još ostataka skeletnog sustava, po kojima se može zaključiti da se radi o djetetu, a na osnovu vremena odnosno starosti kostiju moguće je da se radi o dječaku Ratku Makariću za kojim se protklih godina vodila stalna ali beuzpješna potraga.

Međutim, još se čekaju završna riječ sudskog vještaka i drugi rezultati istrage policije RS-a u koju se u ovom slučaju uključila u velikom broju radeći na ovom, jednom od najmisterioznijih nestanaka osoba u RS-u.

Činjenica je i da problem predstavlja izuzetno neprohodni zapušten teren u selu Josipovići u Potkozarju.

Podsjećanja radi, Ratko Makarić iz sela Idžani u banjalučkoj Mjesnoj zajednici Potkozarje nestao je 16. srpnja 2007. godine, kada je sa stricem otišao da napoji konje na potoku u selu Josipovići.

U potrazi za dječakom u jednom trenutku bilo je uključeno oko 150 pripadnika Centra javne sigurnosti Banja Luka, 100 pripadnika Oružanih snaga BiH, mještani okolnih naselja, studenti iz Banje Luke..., a bio je angažiran i helikopter EUFOR-a koji ima opremu za noćno osmatranje i detekciju toplote ljudskog tijela.

Jedini rezultati bili su pronađeni mobilni telefon, burence plastičnog pištolja i trag stopala u sasušenoj lokvi. Dječaku nije bilo traga.

Za vrijeme istrage MUP RS-a je vršio i određene operativne provjere, poligrafirao određene osobe, te nisu bile isključene bilo kakve mogućnosti kada je u pitanju nestanak ovog dječaka, za koji su bile vezane i neke informacije da je viđen u Italiji, što je provjeravao i Interpol.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 17:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Iskreno se nadam da na skeletu neće naći neke tragove nasilne smrti ili zlostavljanja....Radi dječaka.......

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisu rekli da li je to mesto pretrazeno kada je decak nestao i ako nije koliko je daleko od mesta nestanka...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2010, 17:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
To je neka muljaza, onoliko ljudi i policije trazilo dijete preko mjesec dana pretrazili maltene svaki pedalj Podkozarja i nista, dolazili ljudi iz Hrvatske sa psima i opet nista a vamo neki gljivar nade skelet. Malo mi je to cudno. Zao mi je klinca nije on jadan nista kriv da na tako siumljiv nacin nestane i na jos sumljiviji bude pronaden.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 09:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Je li neko gledao snimak njegove majke prilikom intervjua?
Nekako mi je djelovala previše ravnodušno... kao da priča o usjevima a ne o nestanku vlastitog djeteta.
A kada su našli skelet i novinari nagrnuli roditelji nisu bili kući jer ih niko nije kontaktirao...???

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 09:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
Je li neko gledao snimak njegove majke prilikom intervjua?
Nekako mi je djelovala previše ravnodušno... kao da priča o usjevima a ne o nestanku vlastitog djeteta.
A kada su našli skelet i novinari nagrnuli roditelji nisu bili kući jer ih niko nije kontaktirao...???

Ma neka su cuena familija, ali bas cudna... Sve mi je to nekakao zapetljano i ja bi poslao socijalne radnike da provere kamvo je stanje sa ostalom decom, pretpostavljam da su zapostavljena...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 12:08 
MA bljah ta djeca sa sela su boze sacuvaj, kad idem vozom negdje i vidim ih onakve prljave i zapustenme, kao kakva cigancad...znam ja da su roditelji zauzeti njivom, ali jbg...mene bi sramota bilo da dijete posaljem prljavo u skolu i da smrdi...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]