banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jun 2025, 19:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 06 Apr 2010, 23:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
http://www.glassrpske.com/vijest/6/hron ... aficu.html

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 08:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Kico i Raco a ?
jel' to celavi krupniji pucao ili ....??

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
svasta ces cut...... :-?

http://www.24sata.info/vijesti/svijet/2 ... pirom.html

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Gruzija odobrila izručenje Lipovca

Citiraj:
Optužnica banjalučkog tužilaštva teretila je Lipovca i Nikića da su zajedno sa Savom Veljkićem i Željkom Jovićem, koji se nalaze u bjekstvu, Ž.S. koji je poginuo 2001. godine, te sa još "dva nepoznata lica", u noći između 1. i 2. avgusta 1993. godine došli u bošnjačko selo Liskovac kod Gradiške i na stravičan način ubili troje članova porodice Rizvanović, ranili tada četvorogodišnju Mirelu, te u više navrata silovali tada dvadesetogodišnju S.R.
Nakon ovoga zločina, kako se navodilo u optužnici, Lipovac je sa Željkom Jovićem i Ž.S., te s još dva nepoznata lica otišao do kuće Almaza Turana, gdje su takođe hicima u glavu ubili Eminu Turan i njenog sina Almaza.

:(
Citiraj:
me Saše Lipovca se pominjalo i u aferi s građevinskim radnicima iz BiH koji su radili u Azerbejdžanu za firmu "Serbaz", gdje je, prema riječima radnika koji su bili na privremenom radu, on bio zadužen za upravljanje radničkim kampom.

:o
http://www.nezavisne.com/hronika/vijesti/56937/Gruzija-odobrila-izrucenje-Lipovca.html

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

insider je napisao:
http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/37681/cir/Krstan-Jovic-pucao-sebi-u-glavu-u-kaficu.html

Izgleda da nije u pitanju pokušaj samoubistva, već zajebancija.
Citiraj:
Крстан Јовић у критичном стању

ДРВAР - Крстан Јовић (30), који је 4. априла око два часа послије поноћи у угоститељском објекту "Пирамида" у Дрвару сам себи пуцао у главу из ватреног оружја, у критичном је стању, потврђено је јуче из Клиничке болнице у Мостару, јавила је Срна.
Љекари КБЦ Мостар боре се за живот Јовића који је у коматозном стању, а метак калибра 7,65 милиметара који је себи испалио у уста из пиштоља који је нелегално посједовао још се налази у његовој глави.
Портпарол Управе полиције Ливањског кантона Ивица Врдољак рекао је Срни да је Јовић у алкохолисаном стању из непознатих разлога у једном моменту извукао пиштољ, а затим га ставио у уста мислећи да у цијеви није метак и опалио.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nemački proizvođač automobila Dajmler priznao je pred sudom u Vašingtonu krivicu za korupciju i obavezao se da plati 185 miliona dolara (136,2 miliona evra) za poravnanje.
Nešto više od polovine novca, 93,6 miliona dolara (68,9 miliona evra) namenjeno je okončanju istrage američkog ministarstva pravde, a 91,4 miliona dolara (67,3) za završetak slučaja koji je pokrenula finansijski Komisija za bezbednost i razmenu.

Predsedavajući Dajmlera Diter Ceče ocenio je da je ta kompanija "mnogo naučila iz prošlog iskustva".

"Mi smo danas bolja i snažnija kompanija i nastavićemo da radimo sve što možemo da održimo najviše standarde", dodao je Ceče.

Dajmler je optužen da je davao novac i skupe poklone zvaničnicima 22 zemlje, među kojima su Kina, Rusija, Tajland, Grčka, Irak, Hrvatska i Bosna i Hercegovina, kako bi obezbedili ugovore.

Krivična dela počinila su predstavništva Dajmlera iz Nemačke i Rusije između 1998. i 2008. godine.

Mene samo jedno zanima kom su probisvjetu od političara u BiH dali pare i koliko pa da i mi to potjeramo?

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2010, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ode i Merdza u propast :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 01:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Добио батине, па доживио саобраћајну несрећу
Datum: 11.04.2010 21:00
Autor: Г. О.
МОСТAР - Златан Сулејманагић (25) из Тузле у суботу је код Мостара доживио тешку саобраћајну несрећу, само дан након што га је у том граду претукла група младића.

Он се у суботу са још три особе налазио у "опел астри" која је слетјела са пута на подручју Aлексиног Хана, у близини граница општина Мостар и Јабланица. Сулејманагић је једини задобио повреде, а сломљена му је рука.

Незванично, узрок несреће је неприлагођена брзина.

Сулејманагић је недавно имао лакшу операцију, а у петак је погођен каменом у главу и претучен је у Мостару. Група младића Бошњака претукла је Сулејманагића, јер је на њихово питање гдје је центар Мостара, одговорио да је то Рондо, који се налази у западном дијелу Мостара.

Изнервирани одговором, група младића је уз повике "Рондо ти центар града?!" и уз погрдне ријечи кренула у потјеру за њим.

У нападу је задобио повреде главе.

Полиција је, наводно, успјела да идентификује и саслуша двојицу нападача који су пуштени на слободу, док се за осталим нападачима још трага.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/37974/cir/Dobio-batine-pa-dozivio-saobracajnu-nesrecu.html
:(
Kako treba odgovoriti kada te grupa huligana po nacionalnosti Bošnjaci pita za centar grada Mostara?

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2010, 02:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
БAЊA ЛУКA - Станко Грубач (73) из Брђана код Шипова осуђен је јуче на осам година затвора у бањолучком Окружном суду због убиства комшије Милорада Проле (56).

Овом приликом Грубачу је продужен притвор и може трајати најдуже девет мјесеци.

Према оптужници бањолучког Окружног тужилаштва, Грубач се терети да је 4. новембра 2009. у својој кући послије пијанке и вербалне свађе из пиштоља убио Пролу. Према њему је испалио пет метака, од чега су га погодила четири. Вјештачењима су трагови барута нађени на рукама оптуженог. Н. Т.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/37837/cir/Crna-hronika-petak-9-april.html

Citiraj:
БAЊA ЛУКA - Бањолучанин Бојан Балабан (19) осуђен је у петак у бањолучком Окружном суду на двије године затвора због учествовања у разбојништву у којем је 31. марта прошле године убијен Милорад Самарџија (48) у бањолучком насељу Туњице.

Балабан је послије пресуде пуштен из притвора у коме се налазио од 12. маја прошле године, када је ухапшен заједно са првооптуженим Савом Чолићем (21), Жељком Савковићем (19) и Aнтоном Јосиповићем Тоном (25), а који су у међувремену признали кривицу за убиство Самарџије. Н. Т.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/37899/cir/Crna-hronika-vikend-10-11-april.html

Citiraj:
Почиње суђење за злочин над Хрватима у Трусини
СAРAЈЕВО - Менсур Мемић, који се терети за кривична дјела ратни злочин против цивилног становништва и ратни злочин против ратних заробљеника у селу Трусина данас ће се пред Судом БиХ изјаснити о кривици, саопштено је јуче из Суда БиХ.

Оптужница терети Мемића и Џевада Салчина за кривично дјело ратни злочин против цивилног становништва и кривично дјело ратни злочин против ратних заробљеника, а Сенада Хакаловића за кривично дјело ратни злочин против цивилног становништва.

Оптужени Салчин је учествовао у пљачкању, нечовјечном поступању, застрашивању и терору над Хрватима.

Неџад Хоџић пред Судом БиХ се изјашњава о кривици
СAРAЈЕВО - Пред Судом БиХ за данас је заказано рочиште за изјашњење о кривици Неџада Хоџића, који се терети за ратни злочин против цивилног становништва и ратних заробљеника у Коњицу, најављено је из Суда БиХ.

Према оптужници, Хоџић је као припадник Специјалног одреда за посебне намјене при Штабу Врховне команде Aрмије РБиХ "Зулфикар", 16. априла 1993. године, руководио једним правцем напада на хрватске цивиле из села Трусина.

Он је истог дана 1993. године, на подручју села Трусина, издао наредбу и учествовао у стријељању постројених припадника ХВО-а који су се претходно предали.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nigdje ništa o lešu od jutros u Boriku blizu dvorane. Mogli su ga snimiti iz ATV da i ne izlaze iz zgrade.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 23:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

БAЊA ЛУКA - Бањолучанин Љубан Зец (55) пронађен је јуче ујутру мртав у бањолучком насељу Борик, потврђено је у ЦЈБ Бања Лука.

У полицији су рекли како су рано ујутру обавијештени да се у Борику поред саобраћајнице налази леш непознатог мушкарца.

- На лице мјеста изашла је полиција и екипа Хитне помоћи која је могла само да констатује смрт несрећног човјека - додали су у полицији.

Патолог који је обавио обдукцију над тијелом Љубана Зеца изјаснио се да је узрок смрти срчани удар. Г. О.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 00:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bilo na RTRS. Jadan čovjek.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 16:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
ПРИЈЕДОР- БОМБОМ НА КУЋУ УСАМЉЕНЕ ЖЕНЕ
Непознато лице бацило је ручну бомбу испред куће у Приједору у којој сама живи Ф.К., а од детонације је пукло стакло на прозору собе у којој је спавала.
Из Центра јавне безбједности Бањалука потврђено је да се Ф.К. синоћ у 22.50 часова обратила Полицијској станици Приједор један и пријавила да је непосредно прије тога зачула јаку експлозију у дворишту своје куће.
Извршен је увиђај и полиција претпоставља да је ријеч о ручној бомби.
Педесетосмогодишња Ф.К. живи сама у Улици Српских великана у Приједору.
Ђ.В.

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=19617

Nadam se da nije nacionalna netrpeljivost u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 16:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jun 2009, 11:24
Psu odsečene sve četiri šape
Blic online, B92 | 15. 04. 2010.

U beogradskom naselju Medak pronađen je pas kojem je neko odsekao sve četiri šape, javila je B92.

Zahvaljujući brzoj reakciji stanovnika tog kraja grada, pas je prebačen kod veterinara gde mu je ukazana prva pomoć. Prema rečima veterinara, jedina šansa da pas nastavi da živi je uz pomoć proteza, ali koliko je to izvodljivo, još se ne zna.

Jednogodišnjeg psa mešanca, Milu, pronašla je ispod automobila u Ulici

Prijava protiv NN lica

Veterinarska inspekcija je podnela krivičnu prijavu protiv NN lica, a za počiniocima tragaće policija. Kazne za ovako drastične slučajeve su rigorozne i prema Zakonu o dobrobiti životinja mogu ići do tri godine strogog zatvora.
Kada je videla da su psu odsečene sve četiri noge, pozvala je instruktora pasa.

"Rekla mi je da tamo ima jedan pas kojem su isečene sve noge i da ne mogu da ga izvuku ispod automobila. Pošto radim kao vaspitač pasa, odmah sam došao da vidim šta mogu da uradim. Izvukli smo ga i odmah oodveli kod veterinara. Pas je bio u veoma lošem stanju, dehidriran, nije jeo, rane su već počele malo da zarastaju i mora da je bio na ulici par dana, sigurno", kaže Dejan Miletić, instruktor pasa, navodi B92.

Devojka koja je pristvovala spasavanju psa kaže da životinja nije pružala otpor i da je bila jako iscrpljena zbog bolova.

"Pas nije bio agresivan, bio je jako uplašen i već iznemogao, da kažem dehidriran. Jako je loše znači fizičkog i psihičkog stanja. Mi smo ga prevezli do ambulante na Bežanijskoj kosi", rekla je Jovana Jović.

Prema proceni veterinara, pas je osakaćen ležao više od nedelju dana, zadobio je upalu kostiju, izgubio dosta krvi i pravo je čudo kako je ostao živ.

"Kada su doneli psa, bili smo zaprepašćeni, to je pas kome su odsečene sve četiri noge. Nemoguće je da stradao u nekoj nezgodi, ovo je namerno izvedeno", kaže veterinar Miomir Ranđelović.

Ovako precizan sakaćenje nije mogla o da izvrši jedna osoba, već je morala da ima pomoć, smatra veterinar. Noge su jedino mogle da budu odsečeni nekim oštrim predmetom, poput sekire.

"Kad su me pitali da li je ovo mogao da uradi čovek, rekao sam da nije čovek nego nečovek. Zamislite čoveka kome su isečene ruke, iznad šaka, i noge iznad stopala, u kakvom je stanju i kako bi mogao da nastavi da živi", kaže Ranđelović.

Jedino rešenje za Milu, kako su nesrećnom psu spasioci dali ime, je ugradnja proteza koje se ne proizvode u Srbiji, ali i tada bi morala ponovo da uči da hoda. Dok ne bude udomljena, ostaće u veterinarskom stacionaru.

nije za komentar nego najgoru kletvu

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2010, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srps ... ve-nesrece

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2010, 13:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

insider je napisao:
http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/37681/cir/Krstan-Jovic-pucao-sebi-u-glavu-u-kaficu.html

preminuo u bg u subotu

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2010, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Pastuh kopitom udario mladića zbog kobile

U novogradiškoj bolnici liječnici se bore za život 19-godišnjeg mladića kojega je kopitom u glavu udario pastuh dok ga je pokušavo otjerati od kobile koju je vodio s ispaše.

Mladić je u nedjelju poslijepodne u Davoru na povodcu vodio kobilu s ispaše kada se iza njih pojavio pastuh - posavski hladnokrvnjak, koji se slobodno kretao bez vlasnika.

Pastuh je nasrnuo na kobilu, a kad ga je mladić pokušao otjerati, konj se propeo i prednjim ga kopitom udario u glavu.

O tom nesretnom slučaju policija će podnijeti izvješće mjerodavnome državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Policija nije izvijestila je li otkrila tko je vlasnik pastuha.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 09:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sta sve ljudima nece past na pamet ccccc 8)

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kine ... 89477.aspx

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 10:14 
Auf jbmt koji idioti....

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2010, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mozes zamislit koliko je bio pijan kad nije osjetio 50 cm dugu jegulju da mu ulazi u paksu :oops: :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]