Caplar je napisao:
Иначе вечерас враћам се кући и у јеврејској неком момку са женом каче пауком ауто,и ту свађа и то и ладно онај што вози паука(какав је он чин или шта већ) крену момку нешто овај га одгурну пред очима 2ице полицијаца(свака част момчино !!

)!
Него што ми се још свидјело је то што се окупило бар једно 10ак људи и колико сам упратио погледе и ставове,спремни да стану у страну момку у случају сукоба са полицијом.Свака част и њима..
Mangup tuko bi se sa policijom a nema prebijene marke u dzepu da plati parking ccc svako je danas mangup
Nakacio bi ja njemu napad na sluzbeno lice u vrsenju duznosti a tih 10ak momaka su stali onako besposleno da gledaju sta ce biti i ako bi doslo do neke frke sva njihova pomoc bi bila "udri ga mamu mu .ebem udri ga"
Caplar je napisao:
Мани се шупље приче.Не говорим за тебе само,вјерујем да их је много помислило исто као и ти кад је прочитало овај горе текст.Многи покрећу ту причу "пиштољ","пуцати у кољена" итд.Колико сам се наслушо тих прича до сада би сваки други човјек носио оружје.
И не знам,како никад неко не истуче Вас(или њих,ништа лично) мудоње,па не буде пуцњаве...
Глупост.
Него фино га мало упратит,сачекат,фантомка на главу,и удри баја ...
Реално нема бољег начина.Или ако сте неки мирољубив платите неком да га изнабада,то је чак и боља солуција.
Nismo svi rodeni da nosamo pistolje, nozeve i palice po cijeli dan ja znam za mnogo bolji zivot od tog.
Al ovo sto sam ja napisao mozes i ocekivati od nekog kome je i drzava/inspekcija vec isprala mozak pa mu na svu muku dode klinac i polupa kafanu.
Alo ti klinc su tukli ljude na kucnom pragu tukli jadnog covjeka na radnom mjestu(onog sto dize rampu) polupali tudu imovinu za to se u normalnim drzavama kaznjava zatvorom kod nas ce ako drzava ne reaguje poceti kaznjavati ubistvom