Rivaldinho je napisao:
hadzidado je napisao:
krajo je napisao:
.. .
Vozim po ograničenju i onda mi se neko nasadi na dupe auta.Nema šanse da ide za mnom.Odmah je preticanje, nrvozan je, žuri, hitno treba stići.
Pusti ga, ponozi mu da te što prije obiđe(malo uspori, desni žmigavac).
Biće bolje i tebi i njemu.
Ja tako radim od kada imam vozačku.
Будале пуштам да ме обиђу, успорим, десни жмигавац, мало се и склоним, све што треба. Никаквог натезања с њима. Или ако је неко баш возач, то је гре'ота не пустити ако видиш да неко зна и и има ауто који може, не мора нужно бити чобан који је коначно дошао до 1.9 TDI.
Лоше/несигурне возаче/габаритна возила ја претичем, не желим се налазити у њиховој близини.
Onomad idući za Krmine kod motela "Dragana" na pravcu golfom prestignem alfu 159, ako ćemo iskreno gnjavio je ...... ali sam ga tim prestizanjem naljutio. Nije se baš zaljepio za branik jer mu nisam dozvoljavao da toliko priđe ali pred Pastirom dam mu desni i pustim ga jer sam skontao da je benzinac i da se pametnije povući i pustiti ga.
Međutim i dalje kruži legenda o trci između VW Caddy-ja 64ks i Škode Felicije 64ks na dionici Bele Vode-Duga Poljana (magistralni put Novi Pazar-Sjenica). Od Ljutaje put kreće uzbrdo, serpentina za serpentinom i ima 13 lakat krivina. U krivinama zadnji unutrašnji točak na oba vozila je uvijek bio u vazduhu, u zadnjoj krivini izleti mi šticar i morao sam da kočim. Samim tim sam izgubio opkladu da mi kolega neće pobjeći više od 10m. Ipak kad smo izašli u Dugoj Poljani u kafanu da platim jagnjetinu kolega mi je priznao da se nijednom nije uspio odlijepiti više od 10m i da nije bilo šticara da bi sigurno izgubio. Ovako platih jagnjetinu ali je on piće i proglasili smo nerješeno.
Druga trka je Škoda Felicija 64ks vs. Hyundai Accent 90ks. Dionica Šipovo-Mrkonjić grad-Dabrac. Ko dođe zadnji na Dabrac plaća ručak. Kolega je bio iz Srbije, malo pun sebe i znao sam da mi po ravnom neće pobjeći ali na uzbrdici nisam imao šanse. Stoga morao sam na kvarno ....

Tako je i bilo, na uzbrdici od Jezera prema Mrkonjiću nisam ni pokušao prestići šlepere koje je on sa lakoćom prestigao, već sam prije spuštanja ka Mrkonjiću skrenuo desno i tada makadamom kraj crkve sišao ispod semafora u gradu. Dalje je bilo lako

on je usporio a ja proletio kroz Bjelajce i popeo se na Dabrac. Zvao me je da provjeri ima li me iza, ja sam mu odgovarao da mi bježi dve krivine i da ću ga stići. U tom momentu sam sjedio na Dabracu i naručio espreso i kiselu vodu. Nažalost tada nije bilo kvalitetnih kamera na mobilnim telefonima da ga uslikam jer izgled njegove izgubljene face kad me je vidio na Dabracu je neponovljiv. Uglavnom svađao se sa mnom da ga nisam nigdje prestigao mada sam mu rekao da jesam samo me on nije vidio

Na kraju je priznao da je izgubio opkladu i platio je ručak, a ja vodeći se događajima iz Duge Poljane platih piće i obećah da se neću hvaliti po firmi. I nisam ..... dok nisam otišao prvi put u Bg u centralu i rekao svima.
A kad sam dobio novu Škodu Fabiju 1.9 tdi karavan sa 100ks ....... e to ću ispričati neki drugi put.

Reći ću samo da je to najbolja Fabija ikad napravljena. Ostale joj nisu ni do koljena. Kapu skidam jedino Fabiji sa 1.9 tdi RS sa 130ks, koja je prilično rijetka.