The_new_Statesman je napisao:
Brale001 je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
U ovakvim slucajevima je najbitnije za organizatora da ostavi svoj potpis.
Nije u pitanju pljacka banke pa da se krije ko stoji iza toga.
Jbg. moram da se nasmijem ...naravno da nije za smijanje al kad ste vi neozbiljni sta ja da radim.
Iz prilozenog se vidi da konj nije zavezo patike. Kaze se nasli pasos tamo negdje u blizini.
Pasos ide u patiku pod petu da ga nadju sa djelom stopala u carapi al jebiga moras zavezat patike.

Da li si zacudjen?
http://www.nezavisne.com/novosti/svijet ... mba/336967Ma nisam zacudjen a nisam ti ni siguran sta reci moj TNS, 5o milioncica (prica se u polugama) nije malo.
Svi su nekako u nekoj strci,eto moram malo procita okolo pa da vidim "sta mi kazu" da mislim.
Sigurno da nije vrijeme za salu sad kad idemo u rat al moram malo....
Btw, TNS slusao sam jednog profesora tamo snekog instituta koji izucava "insekte" naravno isti saradjuje opet sa tamo nekom poznatom "mirnodopskom organizacijom".
Objasnjava emeritus analizu jednog kratkog uhvacenog isjecka snimljenog govora jendong od "patikasa".Objasnjava nacin, metodu i tehniku meciranja i malo okolo toga.
Kratko, moj ti TNS ne da oni imaju tvoj i moj nazalni i prednjo nepcani otisak zvuka, imaju sliku zidova i tvog debelog crijeva koje je uzela kamera sa kolonoskopije akos iso.
Kroz par rijeci sto si u majk smumlo u zadnji 15-20g. izvrnu te, tako da kad ostavljas
cak i mali mirisni trag iza sebe nadju te isto kao balisticari kad prave mec cijevi i ispaljenog metka.
Brale, pa se ti sad zajebavaj i spomeni nekom da nosis prsluk kad je hladno...