banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 22:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Okt 2011, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
Phoenix je napisao:
Joj fiki, tačno mi pokvariš dan ovakvim vijestima.

Možda sam ja preblaga, ali meni je sve ovo teška mentalna bolest. Ko još normalan može izbosti trudnu ženu i mesarski joj izvaditi dijete iz utrobe?

Pošto je dio mog faksa pored ludnice, svi smo nekako zazirali od bolesnika koji su znali da izađu iz kruga bolnice i malo prošetaju. Iako si zdravstveni radnik, kad ih vidiš, ne bude ti svejedno, svi smo bježali od njih. Ali onda staneš i zapitaš se malo. Ti ljudi, koliko god da su bolesni su bili dovoljno lucidni da shvate da nešto nije u redu sa njima i da se jave u bolnicu i da budu pod lijekovima, samim tim u koliko-toliko kontrolisanom stanju. Šta je sa ovima koji su naoko normalni a onda počine ovakve stvari... I koliko ih ima među nama, što su kao tempirane bombe, samo čekaš kad će da puknu... Strašno... brrrr....

Nemamo mi tako teške bolesnike, kao što ih ima na Sokolcu. E tu se treba bojati njih.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]