dado_n je napisao:
Sinny je napisao:
Зашто срамота?
Нема ту невиних, то је јасно.
Мени је драго што је тако пресуђено. Можда ће сада и други криминалци које ми из неког непознатог разлога зовемо политичарима мало повући ручну размишљајући да још има Рајка Савића у овој држави који би сада могли да повуку пиштољ. Ипак је живот мало скупљи од силног богатства.
Iako je ubistvo rezultat mafijaskih obracuna, ne treba proci nekaznjeno. Upoznat sam dobro sa tim desavanjima, jer dolazim sa dobojske opstine. Krimanalcima je mjesto u zatvoru, a ne na slobodi.
Hoce li i sada Obren Petrovic pobjeci u sumu na Ozren kao onda kad se to ubistvo desilo??

Па и ја сам из Добоја и веома веома добро знам све.
Мислим да смо већ о томе све рекли па да се не понављамо.
Чим је Савић први пут тутнуо Гарићу сумицу да би добио онако добре локације за градњу он је преступник. МИслим да је свима у Добоју јасно да је читав СДС легло мафијаша којима политика служи чисто за пљачку свега што се може опљачкати. Био Мићо па отишао. Народ се понадао да не може бити горе. Кад види сад тандем Петрович - Гарић. Сто пута незајажљивији. Гарић добио метак, а Обрен збрисао на Преслицу одакле врши своју дужност начелника општине. Налик је на хајдука. И онда још може да прича да је он невин хахахахаха. Што бјежиш у шуму Кудузе ако си невин???!!!???
И да поновим ако нисам био јасан. Гарић мора да лежи у затвору и то на дуго.
Али драго ми је да је ослобођен из једног јединог разлога. Да политичари схвате да не могу да пљачкају људе без икаквих скрупула и да сад и други Савићи могу учинити слично и позивати се на овај случај.