hadzidado je napisao:
Struka, nadležni!? Pa, ako je postavljenje šume znakova, ležećih, a vala i kamera stručnost.......onda da, imamo struku.
Jebiga Hadžija, ako nema znakova i kamera, ne valja, ako postave, ne valja.. nikako ugoditi.
dtkbl je napisao:
klinci ne znaju da voze i kucaju poruke u krivinama.
Van krivine je dozvoljne kucati poruke, šta li? Tako si napisao.
LDA212 je napisao:
@Rider
Upravo ovo sto sam ja napisao za nagib na prosloj strani.
Kad vozis iz pravca Borika, a pogotovo ako je svuda zeleno otvoreno, ako nije guzva i ako razvijes brzinu (70-80km/h), kad uletis u taj nagib u toj brzini moras da korigujes volan fino.
Definitivno postoji neki čudan nagib/osjećaj kada se tu vozi.. nešto me vuče, ne znam opisati, a krivina prije mosta je oštra, ali ne djeluje tako jer je tranzit širok i tamo definitivno treba dobro usporiti.
Plus onaj izgrebani asafalt prema mostu, tačno se trudim da držim trakciju.
LDA212 je napisao:
Kad ste vidjeli nekoga na Istočnom tranzitu da je kod Neškovića proletio 50km/h+ otkad je kamera postavljena?
Nije za pohvalu, ali ja tu uvijek proletim 60-70km/h prema Starčevici.. ali motorom.. jer motor nema prednju tablicu.. naravno ako vidim da je bezbjedno tj. da nema ljudi u blizini pješačkog/kolovoza, ali tu je pravac tj. nema ni krivine ni nagiba.
Jednom su me kaznili za 51km/h gdje je ograničenje 40 km/h (autom) i odsad motorom uvijek prođem većom brzinom ako je kamera okrenuta meni, i još joj mahnem.
https://www.youtube.com/watch?v=YZOGqD-mUTM