banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 20:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 08 Sep 2009, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Teška saobraćajna nesreća 04.09.2009.

http://www.trebinjedanas.com/node/546

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
HeAd je napisao:
Crveni kombi je bio u pitanju i neki sepavi lik tako su mi rekli neki ocevidci koji su se usrali od straha i pobjegli u kucu....mada cuo sam da je nestalo 5 branika u zadnjih par mjeseci na podruciju borika i centra...

Kakvi su to oceviDci, jbt? Sta su se usrali, nije puškomitraljezom valjda skidao branik?

Usput... valjda sinoć na Paprikovcu, valjda niže doma staraca, rastrgao pitt-bull neke ljude?
Reče mi poznanica, sreo je sinoć, ide odozgo, kaže zatvoreno, sve puno policije.
Pa, je li to bilo, ili je mahaluša, po običaju, "malo" prenapucala to što je neko nekome zakačio malo branik ili tako nešto...?

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Mozes da bezis, ali dzaba, dzaba...
Mostar, petak, 4.9.2009. (story by 21 years old man).
Vracam se iz grada u petak navecer, onako ocijukali smo malo, popio sam samo 2 pive iako ih bas i ne volim, ali eto ne znadoh sta cu i nategnu me na dvije toce. kolegica i ja se vracamo kuci, isao sam pjeske, vece je bila super, taman malo zahladilo i nije sparina, ucio sam cijeli dan, tako da mi je trebala mala setnja. razidjemo se sa ekipom i krenemo prema kuci, sa mnom ide i kolegica jer stanuje u istom pravcu, i tu na raskrscu kod razrusene staklene banke, inace rugla i maskote ovog nistavnog grada puklo me nesto u potiljak, pao sam, i probudio se na odjelu Kirurgije. Oko nateceno, glava razbijena, izudarana, oteta mi torbica u kojoj su mi bile pare, dokumenti, kljucevi... sreca, kartice ne nosim. dva policajca ispituju moju kolegicu, koja nije u prisebnom stanju. trese se, histericna, dobila je i ona jedan udarac u obliku samara i kako je bila u suknjici kako je pala tako je oderala noge o asfalt. ona u soku. Naime, prema njenoj prici i prici neke gospodje koja je i zvala i policiju i hitnu pomoc udarac u potiljak sam dobio tupim predmetom (u prevodu sohom) nakon cega sam izgubio svijest. potres mozga, malo jaci. ko me udario, kaze kolegica da je najstariji medju njima mogao imati 17. bilo ih je 15-tak. coporativno. ko vukovi. otkud su se stvorili ne znam, ja ih vidio nisam. uzeli mi torbak i pobjegli na lijevu obalu grada. sve se zbilo u par minuta, dosla je hitna, ja sam dosao svijesti gore, proveo u bolnici 5 dana. imam 4 sava na lijevom oku, razbijenu arkadu i potiljak. i zatvoreno lijevo oko, najprije se nije znalo je li oko citavo, tek sutradan kad mi je natecene kapke otvorio oftamolog rekao je da se nada da ce oko biti ok.
njih kazu 15. godiste 92, 93, 94. ne moze im zakon nista, nemaju institucije da ih pritvore. nema zakona za maloljetnike koji haraju po gradu i biju ljude iz cista mira (to vece zboden je jedan blok juznije momcic 8 razred OS, nozem u ledja, jer nije htio da da mobilni). nemaju adekvatne mjere za pitanje maloljetnika koji pljackaju, udaraju, otimaju, i ne smije im ni policija niti im sud moze ista. to znaju i koriste situaciju. privedu ih, malo ih kao prepadnu, udarati ih ne smiju jer kako kazu dobit ce otkaz i jos moze otici u pritvor. roditelje im privoditi ne mogu, jer su stariji od 14 godina, niti ih kazneno teretiti. dakle, NEMA niti jedna adekvatna mjera da se ti maloljetnici na bilo koji nacin kazne, cime im se daje zeleno svijetlo da sutra naprave isto, ili jos gore. uzmi zakon u svoje ruke. kad vec drzava nema niti zakona niti ruka.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ima zakona, bejzbol palica... Pa kada saznas ko su malo ih provuces kroz zakon!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ima zakona, bejzbol palica... Pa kada saznas ko su malo ih provuces kroz zakon!!!

da, polako, buraz, kako mi se radi o bliskoj vrlo bliskoj osobi, mogu da bjeze, nece daleko. ovo je stvarno...kap na prepunu casu. samo polako...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 10:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
cicak je napisao:
Hertzog je napisao:

da, polako, buraz, kako mi se radi o bliskoj vrlo bliskoj osobi, mogu da bjeze, nece daleko. ovo je stvarno...kap na prepunu casu. samo polako...

Samo se ti oporavi, a posle lagano... :boxing: :boxing: :boxing:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
zipa sto cicka Hertz lozi onako polako i sigurno........sad ce cicak kupit ninja odjelo i stajat na cosku sa cakama u rici i djelit pravdu.......

Salu na stranu al to sto su ti uradilo je prekrsilo svaku mjeru.....dodje coeku da nosa utoku sasobom kad ide i u wc!!!!!!!
I jos nesto cicak buraz drugi put nemoj hodat blizu coskova i zgrada......po sredini i imaj dobar pregled ispred i iza....... :cat:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Jao Čičak! Užas! Žao mi je što ti se to dogodilo!
Zaista sam ostala bez riječi!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 11:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ja sam uvijek bio za uzimanje pravde u svoje ruke bilo da je moj vrsnjak ili neki balavac u pitanju. Uvijek postoji stela ili rupa u zakonu koja mene moze namagarciti a kasnije toj osobi ne mozes nista.
I kad pocne narod sve probleme rijesavati "svojim zakonom" mozda ovi sto ga pisu i usvajaj malo mucnu svojom glavom.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
E stvarno cicak pa kud bas tebe da zakace, iskreno mi je zao. Ta omladina i nisu bas djeca, ipak 17 godina nije malo. Ako im neko ne stavi soli na rep bolnica ce redovno imati posla. Ne zna covjek da li da tu djecu zali ili ne, u sta li ce se izroditi, to su em ljudi bez karaktera em kukavice (mislim ono, 15 na jednog...) Sjetih se kad su mi dva momka pljunuli "u lice", tj u staklo ispred mene kad sam isao busom, bus produzio dalje a ovi nastavise kreveljeci se. Ali neces daleko majcin sine, ja izasao na iducoj stanici i sprint nazad i stignem ih :lol: :lol: :lol:. Bilo je malo melodramaticno, ali necu o tome da se forumski emoi ne rasplacu :lol: :D

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Pa sta ta djeca misle…. :-? Izgleda da ne misle nista, jer da misle , ne bi radili to sto rade.

I mene je strah kad navece idem ulicom (a i po danu) pa kad prodjem kraj grupe djecurlije, ne znas odakle ce suknuti i sta ce uraditi... a spremni su na svasta. Djeca su danas bezobrazna, nimalo respekta nemaju prema starijima. Klinci vec od 9 godina misle da su frajeri i prave se kao neki agresivci i lopovi, pa misle da , ako slusaju Eminema i 50cent da su svijet izmislili…
I ne mogu razumjeti kako roditelji toliko mogu skrenuti i pogrijesiti sa vaspitavanjem da im djeca postanu kriminalci vec od malih nogu…. I zgrazavam se kad vidim dvogodisnjaka kako vec sa dvije godine zna da psuje, a roditelj sav ponosan sto mu je dijete „svjetovno“ i zna da „lane“ i satra se od smijeha…
To je ujedno i stvar vaspitanja. Ma koliko bolno zvucalo, treba poceti traziti razlog od praga kuce… Djeca su odraz roditelja. Naravno da ima I izuzetaka kao I svugdje, ali takvih je jako malo.
Danas djecu treba kontrolisati. I drustvo najvise kvari djecu. Treba ih kontrolisati s kim se druze, sta rade , gdje se nalaze… danas su takva vremena da se to ne smije I nemoze izbjeci. Previse slobode zna odvesti u propast. A u grupama su « najjaci i najmocniji i najhrabriji » .... kao u cickovom slucaju. Da je bio jedan sam , malo sutra bi imao hrabrosti da napadne nekoga.
Naravno da djetetu treba pruziti i privatnosti , ali ne treba ni dozvoliti da se davi od privatnosti i da ne zna sta ce od dosade pa „hajmo malo ubiti dosadu“…

cicak, ti si vjerovatno, a ne vjerovatno nego sigurno bio slucajna zrtva. Da sam ja bila na tvom mjestu, mozda bi i mene to zadesilo. Bio si u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu sto ono narod zna reci.
Ali, sta mene iritira je to da je , ti kazes , bilo ih je 15!! Kad 15 djecurlija idu ulicom, to je pola jednog razreda, a jos i ako su malo cugnuli i naduvali se necega, to mora da odjeknjuje ulica ... kako nisi barem cuo da ti se priblizava grupa necega/nekoga? Nisu valjda bili toliko tihi? Mozda da si ih cuo i primjetio, mozda bi se okrenuo i sklonio ili barem na vrijeme reagovao da ne dodje do udarca... ne znam , nikako ne mogu zamisliti tu scenu. Daleko bilo da hocu da kazem da lazes, vjerujem ti na rijec, samo nije mi jasno.
Jel bilo jos naroda oko vas, neko ko je mogao na vrijeme reagovati i sprijeciti udarac, ili barem uhvatiti jednoga ili par i zadrzati dok policija ne dodje?

Poslednji put menjao Leona dana 11 Sep 2009, 19:29, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma sto mi je najcrnje, nemam pojma ko su klinci, mislim naci cu ih to je neminovno, kad tad, nego prvo elem ne ynam tu maldju raju, elem su s one strane, tako da fakat pojma nemam, a ne znaju ih ni ovi nasi. nego, prolajace neko, samo polako, a sta cu mu je opet kenjac od svojih 30 i kusur kuka da se mlatim sa djecurlijom, ali fakat, ovo imm ne mogu precutiti, samo da ovo oko bude ok, sad mi smijesno, pa kud ce na me, ali eto, valjda me ni to nije moglo zaobici. elem nisam ti ja nikakav kavgadzija, ne znam da sam se u zivotu potukao par puta... nisam takav, jbg, evo ce me pod starost nauciti djeca i da se mlatim. :D sta ces. inace nisam ni za kakav oblik fizickog razmirivanja nesuglasica, to mi ej ono bas mizerno i ispod svakog nivoa.
eto i kud bas mene da snadje, jbg. bit ce dobro, valjda. otok je spao, ne vjerujem da ce ostati i oziljak na mom lijepom licu :roll: tako mi ba rece med.sestra danas, cvoka, sapke, crnka samo taka, fakat je riba i po...

a za ostalo polako, cut ce se!

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Da ne bude zabune, nisam ja tukao te decke, ali zadnje na svijetu sto su ocekivali je da ja iskrsnem ispred njih niotkud, mozes zamisliti taj uzas na njihovim licima i preklinjanje da im nista ne ucinim, a posebna prica je kad sam krenuo da simuliram zvanje policije :lol:. Mislim da ti decki vise nikome nece pljuvati u lice. To je poenta price. Gledaj da im utjeras strah pod kozu, onako pedagoski.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Cicak, zao mi je :cry: Nadam se da si sada dobro a da ce huligani dobiti sto su zasluzili :angry3:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Da ne bude zabune, nisam ja tukao te decke, ali zadnje na svijetu sto su ocekivali je da ja iskrsnem ispred njih niotkud, mozes zamisliti taj uzas na njihovim licima i preklinjanje da im nista ne ucinim, a posebna prica je kad sam krenuo da simuliram zvanje policije :lol:. Mislim da ti decki vise nikome nece pljuvati u lice. To je poenta price. Gledaj da im utjeras strah pod kozu, onako pedagoski.

ista ekipa je zbola djecaka jedan blok juznije, hallo, nije to ni za kakvo pedagosko nagurivanje. tu treba opalit dva tri samara i da se ukenja u gace od straha, a fatat ih nasamo, jednog po jednog, samo polako, buraz, mislim njihova anarhija ce se nastaviti... ko zna ko je sljedeci.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2009, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Upravo ta djeca koja se ne mogu zakonski kazniti, oni i prave najvise problema. A treba izmisliti nesto sto ce i njima doci kao lekcija. Recimo, postoje tkz. u Njemackoj se to zove "Erziehungscamp" ili na engleskom Bootcamp ...

....More and more and with the same methods, boot camps also offer programs as "quick-fix solutions" for the children of parents who hope to regain lost control of their teens or who desire behavior modification. In advertisements they claim to "scare kids straight", "help defiant adolescents improve their behavior" and guarantee "97% parent satisfaction". In these cases it is not a judge but the parents who decide the fate of a teen and they cover the quite considerable costs. The consent of the teen is not required...

E sad, kako koje dijete reaguje na taj kamp i kad izadje iz njega kakav ce biti, da li ce biti bolja ili gora osoba.

Kao sto cicak rece, tu djecu treba zaustaviti da vise ne prave iste ili slicne probleme i nevolje, pitanje je samo kako... a metoda i nema bas nesto mnogo. Barem nasa drzava ne nudi nista po tom pitanju.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2009, 16:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Sačuvaj Bože :roll:
Profesija mi je "omogućila" da se prekalim na svakakve gluposti ali kada dođe čovek kojeg je komšija isekao motorkom prilikom sečenja drva u nameri da mu noge odseče :roll: ili žena koju je jetrva isekla nožem po rukama isto s' namerom da joj ruke odseče pa tačno se zapitam na kom nivou njihovi mozgovi rade i šta ti se mora motati po glavi da ti padne na pamet tako nešto :roll: i sve kontam neko će reći "ma samo se šalim, nije to to"... Ali ćorak...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2009, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Жуљ се терети да је током рата у БиХ као припадник полиције бивше Хрватске заједнице Херцег Босне 3. новембра 1994. године током оружаног напада ХВО-а на Купрес убио српског војника Перу Периза.
У оптужници се наводи да је Жуљ, послије Перизове предаје и дизања руку увис, ударио српског војника руком у предјелу главе. Затим је из пиштоља "ТТ" 7,62 милиметра пуцао Перизу у главу, а потом из његовог yепа узео 50 њемачких марака и удаљио се са мјеста догађаја.
Све се то догодило у близини породичне куће убијеног у насељу Олово у општини Купрес.
- Он се терети да је, кршећи правила међународног права за вријеме рата, убио непријатеља који је одложио оружје и безусловно се предао, односно није имао средстава за одбрану - истакнуто је у саопштењу Тужилаштва.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/28724/cir/Iz-sudnice-Policajac-optuzen-za-zlocin-nad-Srbima.html
:(

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2009, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Завршне ријечи у поступку против Кујунџића

СAРAЈЕВО - Изношење завршних ријечи у поступку против Предрага Кујунџића, оптуженог за ратни злочин против несрпског становништва на подручју Добоја, заказано је за данас у Суду БиХ, саопштено је јуче из овог суда.
Према наводима из оптужнице, Кујунџић се терети да је од прољећа 1992. до јесени 1993. године, као командант јединице "Предини вукови", у склопу напада војске и полиције, тада зване Српске републике БиХ, подстицао и помагао убиства, присиљавање на сексуално ропство, силовање, тешко одузимање физичке слободе, прогон несрпског цивилног становништва, као и друга нечовјечна дјела. Н. Т.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/28721/cir/Crna-hronika-petak-2-oktobar.html
:(

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2009, 19:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Изгорјели ресторан и свлачионице
Datum: 01.10.2009 21:00
Autor: Горан Обрадовић
БAЊA ЛУКA - Просторије стрељане које се налазе у Битољској улици на Раковачким барама код Бање Луке, изгорјеле су у ноћи између сриједе и четвртка.
Портпарол Центра јавне безбједности Бања Лука Госпа Aрсеновић рекла је да је полицији пожар пријављен у четвртак око пет минута послије поноћи, а да је увиђајем утврђено да није било повријеђених, те да су изгорјели улаз, ресторан као и свлачионице.

Citiraj:
Стрељачки савез

Секретар Стрељачког савеза РС Aдолф Aмброш рекао је да је тај простор Савезу додијељен прије три године, али да је послије, ипак, враћен граду.
- Не знам шта би могао да буде узрок пожара, пошто објекат нико не користи већ три године, а мислим да у њему нема ни струје - истакао је Aмброш.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/28722/cir/Izgorjeli-restoran-i-svlacionice.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]