epek je napisao:
NoSmoking je napisao:
https://www.banjaluka.com/drustvo/izletio-iz-kruznog-toka-pa-udario-u-crkvenu-ogradu-u-banjaluci/
Kako ovo može da ti se desi, da ovako slupaš auto u kružnom u kojem ne možeš voziti više od 20kmh
Па клизаво и још кад улетиш са више од 20 на сат срање је загарантовано.
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Po količini štete, reklo bi se i dosta više od toga. Ovako izgledaju auta kad na kraš testu udare sa 60 na sat u djelimičnu barijeru... možda je išao brže pred kružnim, onda stao na kočnicu i zaplesao...
A da je klizavo, jeste, i
ekstremno varljivo. Ja juče u dva navrata na Krčmarice, jedna dnevna i jedna noćna vožnja. Na pojedinim mjestima što je bilo vlažno danju, noću je steglo. U prvom navratu, kroz krivine 45-50, uveče smanjio na 30-ak, a na pravcu 40-45, da ne moram kočiti jače pred krivinama jer ima preliva, pa polede. U povratku iza mene se formirala kolonica, ako

, jer nagledao sam se gore fino izletanja po ovakvim i sličnim uslovima. Naročito od ljudi koji ne znaju put i kritične tačke. Ajde što je dosta krivina, ali što su nepravilne. I na sve to, samo ti se negdje pojavi preliv koji je poledio. Imam negdje na računaru, mislim, još sliku Džete koja je tako fasovala, pa pod autobus, čovjek ključnu kost slomio i još štošta.
Signal za oprez mi je bio već u gradu, počelo padati i na semaforu malo jači gas, krenu auto udesno, znači torque steer na 1.6 benzinskom motoru, onda znaš kakav je asfalt