sudoku je napisao:
jao ovih novokomponovanih majki kad se upale - jer majka je uvijek nevina i nije kriva jer je,pobogu, majka!
ovaj zenski primjerak je isao preko rijeke sa dvoje djece
da ne pominjem klizavo kamenje, jaku maticu pa makar bilo 20 cm vode, zacas te srusi, a jos ako balansiras sa dvoje djece u narucju ili jednim, svejedno...
jebeno si masio poentu. majcinstvo sa ovim nema apsolutno nikakve veze i stvarno nema potrebe da pokusavas sa provokacijama.
niti je branim, niti krivim, jer ne znam sta se u stvari desilo. evo preletela sam preko tih clanaka ... da li su se deca stvarno igrala pored reke, da li je ona skocila pokusavajuci da spasi curicu, da li je isla kod ljubavnika, ili postoji neka deseta prica ... to vise apsolutno nije bitno, tu jadnu decicu vise nista ne moze vratiti. neka im je laka crna zemlja i nadam se da su na nekom boljem i lepsem mestu, i da su srecni.
a ta zena...ako je pokusala da ih ubije, neka joj je bog na pomoci, ako je pokusala da ih spasi, neka joj je i tada bog na pomoci. i to je moj jedini komentar.
Citiraj:
novine su dobile iskaz iz MUPA, a ne od komsinice Doste
novine poput kurira mogu napisati da su dobile iskaz iz mupa, sto ne mora znaciti da je iskaz stvarno iz mupa.
imala sam tu nesrecu da mi kurir (i njemu slicni) pisu o porodici, tako da znam sta je kurir u stanju napisati, koliko je istine u tome i koliko je jos drugh stvari u pozadini svega toga. to je i bila poenta mog posta, da ne znamo pravu pricu i pravu istinu u vezi ove zene i decice. znamo samo ono sto kurir pise, a jadno je donositi zakljucke na osnovu toga.