banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 25 Feb 2013, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Jbt znao sam iz vidjenja ovog ubijenog...Nije bio los momak koliko sam znao o njemu. :(

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2013, 00:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ovo sto sam procitao u nezavisnim je stvarno sokantno, pociniti tako brutalno ubistvo zbog nekog sranja od prije nekoliko godina, nemam rijeci, a nas pravosudni sistem nema odgovarajucu kaznu za ovakve monstrume

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 14:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Је ли ико ишта чуо(било какав чланак,информацију,било шта) о момку који је пао са зграде,послије оних ударних вијести ?
Тако брзо да се то заташка,ниједна више информација,а вијесте је била прави "бум".
"Нешто је труло у држави Данској"..

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 14:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
Nije se ništa zataškalo, već nije bilo interesantno za medije. Bilo je samoubistvo.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Tako rekoše.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 15:27 
Bilo par dana i proslo...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 15:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Caplar je napisao:
Је ли ико ишта чуо(било какав чланак,информацију,било шта) о момку који је пао са зграде,послије оних ударних вијести ?
Тако брзо да се то заташка,ниједна више информација,а вијесте је била прави "бум".
"Нешто је труло у држави Данској"..

Na kursu engleskog jezika (besplatni) koji je pohadjao taj momak iz rosulja se pola casa radio engleski, a pola casa predavanja iz oblasti "biblije i alternativnog nacina gledanja religije". To ti je naravno drugo ime za sektu.

Jos uvijek se istrazuje a postoje pritisci na tu ozaloscenu porodicu da se ovo sve privrede kraju jer je tako "najbolje za sve". Sta se tu desavalo, boga pitaj. Prica nije rekla kazala, kod momka kuci su u vise razlicitih ladica nasli materijal jehovinih svjedoka.

Povrede koje je on imao se razlikuju od povreda koje mogu biti prouzrokovane padom sa zgrade, totalno drugaciji tip. Sta se tu desavalo, da li je tijelo samo ostavljeno pored zgrade, moze se samo nagadjati a to je u ovom trenutku nepotrebno.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 15:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
Nemoj da te OFM cuje, leticemo svi sa zgrada... :) :) :)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ukanto ga jehova jer mu je provalio semu

ps
zao mi momka da ne bude zabune zao mi je njegove mladosti ali ovakve gluposti tipa ubila ga sekta su gore od ormarovih i glavicevih postova

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
da li ga je sekta ubila ja ne znam i nisam rekao. o ovome u stvari uopste ne treba pricati na ovakav nacin.

samo kazem da je kod momka pronadjen njihov materijal, u zadnje vrijeme se povukao u sebe, imao problema sa roditeljima. jednostavno je dijete kroz nekoliko vidova pokazivalo asocijalnost i da ima neki problem.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 15:47 
Citiraj:
zao mi momka da ne bude zabune zao mi je njegove mladosti ali ovakve gluposti tipa ubila ga sekta su gore od ormarovih i glavicevih postova

x2

Nasli su mu i adidasov parfem u WC-u, i to mi smrdi malo...

Citiraj:
samo kazem da je kod momka pronadjen njihov materijal, u zadnje vrijeme se povukao u sebe, imao problema sa roditeljima. jednostavno je dijete kroz nekoliko vidova pokazivalo asocijalnost i da ima neki problem.

To se desava kad zaglave medju jehovine svjedoke, mislim na asocijalnost i povucenost...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 15:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja cu samo reci da je sve moguce, ali ne treba iznositi zakljucke prije nego se to dokaze. Ako su oni to u stanju uraditi i zataskati onda su jaci nego sto smo mislili, valja cekati da se to razjasni pa onda pricati o tom, ne treba na ljude svaljivati bezze.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 16:35 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Koga su još u svijetu ubili Jehovini svjedoci?

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Sve su to sektasi i voze Alfe.

Ne zna se ko je ovdje jaci...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 16:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Meni je cudno bilo kako nigdje nisam vidio ni smrtovnicu,a citulja u glasu je bila samo od razreda iz srednje skole.

Poslednji put menjao insp_CaLLahan dana 27 Feb 2013, 16:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Mifko je napisao:
Ja cu samo reci da je sve moguce, ali ne treba iznositi zakljucke prije nego se to dokaze. Ako su oni to u stanju uraditi i zataskati onda su jaci nego sto smo mislili, valja cekati da se to razjasni pa onda pricati o tom, ne treba na ljude svaljivati bezze.

mifko bez ljutnje ali opet lupas ko makso

ove nase komentare sve treba obrisati jer su van teme i plus gluposti

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 16:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Jebalo majku, jel ti jehovini svjedoci imaju zastitu na ovom forumu? Ne moze ih covjek pomenuti u losem kontekstu, a da ne ispadne seljak, primitivac, neupucen i ismijan.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 17:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

chils je napisao:
Mifko je napisao:

mifko bez ljutnje ali opet lupas ko makso

ove nase komentare sve treba obrisati jer su van teme i plus gluposti

Rekla sam AKO, nigdje nisam rekla da u to vjerujem. Znaci, AKO su to uradili i zataskali i to se ne sazna onda su neki gotivni likovi sa dobrim vezama, mada ja cisto sumnjam u to, ne znam da su ikad ikog ubili knjigom i brosurama. Iskreno zaboli me i za svjedocima i jehovom i ostalom disko ekipom. Steta je jedino sto je momak mrtav, ali se ne treba niko optuzivati bez dokaza.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 18:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Са мном у разред ишла једна секташица.Јавно се искључила из часова вјеронауке,а на ликовном Светог Саву је цртала без ореола.Није да је баш била нека "позната" и да је пуно причала,али се послије иступања са ових часова(тј ступања у секту) тотално повукла у себе и није ни са ким нормално(мислим на неку причу)проговорила једно 2-3 године.Касније смо имали проблема са њеном мамом због тога,која је чак долазила у школу и свађала се са нама.Та дјевојка је буквално изумрла,једино код наркомана и код ње сам видио ту "бездушевност" у очима,као да гледају кроз тебе и као да су изгубљени у некој другој димензији.
Ово је само примјер,што се могло десити и том момку.
Знам само да је имо требу,да је био весео и насмијан момак,шпрдња и те форе.

Чуо сам неких прича чак и од неких који су најближи тој истрази,неки дјелови су спомињани и у горњим постовима,само ми је речено да то НИКАКО не износим и не ширим и зато не желим да причам о томе.

Иако сам покренуо ову тему,јер желим да знам шта се на крају десило и зашто је брзо заташкано све што се тиче тога,али свеједно он је нажалост мртав,а мртвог човјек се не може вратити.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 19:12 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
kad god se radi o nekoj organizaciji koja nema veze sa SPC onda su navodno izmedju sebe se pobili il ga nagovorili..kad neki srbin kao sto je proteklih dana Jugomir ubio onda ne vidim po novinama da SPC ubija ljude il im na psihicki nacin pere mozak..

ljudi dignu ruku na sebe iz raznih razloga: vojnik, vatrogasac, milicioner, drzavnik, politicar(ima i takvih) pa niko ne krivi organizicaju u kojoj su radili za navodno "psiholoski pritisak"..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]