banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 10:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 28 Nov 2012, 02:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
citam tvoj post pa kontam da reagujem poslije par prvih recenica, a onda vidim i da sam pricas o nasoj sramoti...
cekaj covjece, bud' normalan, znam da je tesko snaci se u "velikom" gradu, ali bar pokusaj...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2012, 02:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Sine, nista ja tebi nisam razumio. Ko bi se trebao snalaziti, u kojem velikom gradu, i zasto? Da nisi ti fulao temu? :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2012, 02:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ja licno znam 4-5 inspektora koji se bave tim poslom ISKLJUCIVO da bi mogli da glume mangupe van radnog vremena, da mogu da prolaze na crveno, da mogu da parkiraju gdje zele, da mogu da isfuravaju sluzbeni pistolj vikendima po kafanama i pekarama. Za njih je to ispunjenja sna, i u svojim glavama vrte identicno ego bildanje koje prozivljava Dzordz Kluni koga na putu do trafike starta 10 milfara da ih usput oplodi. Oni su u Holivudu, i za njih se zivot i svijet zavrsava u nekoj Banjaluci. Inspektorski posao ih zanima koliko i mene paralelna geodezija.

ovde sam htio odreagovati, pa si ti napisao kakoe...
pa ja onda nastupam u stilu kvazi filozofa, u stilu trojke, evil dread-a...
pa kazem
Citiraj:
cekaj covjece, bud' normalan, znam da je tesko snaci se u "velikom" gradu, ali bar pokusaj

prepravljam ovo velikom gradu u palanku i toeto, sto se tice ostalog... ne bih da mjenjam...

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 01:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Citiraj:
Dopredsjedavajući Vijeća ministara i ministar finansija i trezora Bosne i Hercegovine Nikola Špirić je van životne opasnosti nakon saobraćajne koju je doživio večeras nešto prije 22 sata u Drvaru, potvrđeno je agenciji Anadolija (AA) iz više izvora.

Svjedoci događaja ispričali su reporteru agencije Anadolija da je Špirić bio u nesvijesti kada je iznesen iz slupanog vozila.

Prema prvim informacijama, Špirić je zadobio potres mozga.

Špirića u ovom trenutku sanitetskim vozilom iz Drvara prevoze u Klinički centar Banja Luka.

Policijski istražitelji su na licu mjesta i uzimaju izjave nekih od učesnika događaja.

Prema informacijama s lica mjesta, nesreća se dogodila kod hotela “Drvar” u Drvaru kada je za sada nepoznato vozilo udarilo u službeni automobil u kojem su se nalazili Špirić i vozač, koji je, također povređen.

Policija još uvijek nije dala službenu potvrdu ovog događaja.

23:24

Dopredsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i ministar finansija i trezora Bosne i Hercegovine Nikola Špirić doživio je večeras težak udes kod Drvara, doznaje agencija Anadolija (AA).

Špirić je, prema prvim informacijama, zadobio potres mozga. U toku je njegovo prebacivanje iz Drvara u Banju Luku.

Špirić je, doznajemo, udes doživio vozeći se u službenom vozilu, no on nije upravljao vozilom.

U Hitnoj pomoći Drvar rečeno nam je da “trenutno ne mogu dati nikakve informacije”. Dok iz policije još nije stigla potvrda ovog događaja.

U Savezu nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), čiji je Špirić član, također, još nemaju potvrdu ovih informacija.

(Doznajemo.com/AA)

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Citiraj:
Svoju tek rođenu bebu R. Dž. iz Hambarina kod Prijedora ugušila je i zatrpala granjem.

Čitav slučaj otkriven je u petak kada se majka sa obilnim krvarenjem pojavila u prijedorskoj bolnici da joj ukažu medicinsku pomoć.

Majka je, kako saznaju “Nezavisne novine”, doktorima ispričala da ima redovan menstrualni ciklus, ali su detaljnijim pregledom doktori utvrdili da je nedavno imala porođaj.

Policija je u petak u blizini porodične kuće R. Dž. otkrila ubijeno novorođenče.

Istragom je utvrđeno da je majka nakon poroda ugušila tek rođenu bebu, a zatim je zatrpala granjem.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 01:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Apr 2012, 18:43
Dejan Vukomanović smrtno stradao od eksplozivne naprave

http://www.banjaluka-info.com/vijesti/h ... ne-naprave

Čovjek iskusan deminer i vidi kako na kraju završi,...Bem ti život,....

Citiraj:
U policiji navode da je do eksplozije, najvjerovatnije, došlo kada je Vukomanović u garaži odlagao opremu. Pretpostavlja se da je među opremom bila i eksplozivna naprava, koja se iz nepoznatih razloga aktivirala. Od detonacije Vukomanović je na mestu ostao mrtav.

Što bi on napravu donosi kući???

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Starac iz Banjaluke: Tukli su me pet sati

Obrad Dimitrić (77) iz Banjaluke tvrdi da su ga dva pripadnika MUP-a brutalno tukli pet sati sve dok se nije uneredio od batina!
Obrada Dimitrića, 77-godišnjeg starca iz Banjaluke policija je privela po prijavi komšija s kojima je duže vrijeme u zavadi. On tvrdi da su ga dva inspektora PS Obilićevo tukli i mučili pet sati sve dok se nije uneredio od batina, piše "Press RS".

Dimitrić priča da su ga inspektori lisicama vezali za sto, a potom ga šakama udarali po stomaku i elektrošokerom po grudima!
Dodaje da je sve počelo u Dimitrićevoj kući u ulici Peti prigradski put u naselju Ada.

"Dvojica inspektora u civilu došli su pred kuću i tražili moju suprugu. Burno smo razgovarali na prozor i rekao sam im da ona nije kod kuće. Međutim, oni su potom nogom razvalili ulazna vrata kuće. Odmah po ulasku jedan inspektor me je šakom udario u glavu i kao fosna sam pao na pod. Iako imam plastični kuk i krećem se samo pomoću štapa, vezali su me lisicama i ubacili u auto. Nisu mi dozvolili da uzmem štap, a čak ni da se obujem, već su me u čarapama, odveli u stanicu", ogorčeno priča Dimitrić.

On kaže da je razlog privođenja bila prijava komšija, kojima je njegova supruga nedavno razbila video-kameru na kući, koja je, kako tvrdi, bila usmjerena prema njegovom dvorištu.

"Za šta god da su me sumnjičili, nisu imali pravo da tako postupaju. U stanici su me vezali za sto i tukli me po stomaku. Sa nekom spravom tri puta su me "udarili" strujom po grudima. Od maltretiranja doslovno sam se uneredio u gaće, a oni su nastavili da me vrijeđaju i nazivaju psom. Mučenje je trajalo pet sati i kada sam odbio da potpišem neke papire, onako prljavog i bosog izveli su me pred stanicu", priča Dimitrić.

On kaže da je sve to vidjela jedna žena, za koju pretpostavlja da je takođe policajka.

"Ona je naružila te inspektore. Govorila im je da "treba da ih bude sramota", ali ih to uopšte nije potreslo. Ta žena mi je i dala telefon da pozovem komšiju da dođu po mene, jer su inspektori odbili da me voze kući. Čak su mi rekli da "pse ne puštaju u auto". Takvo poniženje u životu nisam doživio. Da sam pola Banjaluke zapalio, ne bi smjeli tako sa mnom postupati", kaže Dimitrić.

Poslije svega Dimitriću je ukazana pomoć u Domu zdravlja u Banjaluci, gdje su mu konstatovane određene povrede.
Slučaj je njegova ćerka prijavila Inspektoratu za unutrašnju kontrolu MUP-a RS, Ona najavljuje da će protiv policije podneti i privatnu tužbu.
Portparol MUP- RS Mirna Šoja potvrdila je da je o ovom slučaju već pokrenuta istraga kako bi se provjerili navodi Obrada Dimitrića o policijskoj torturi i maltretiranju.

"Unutrašnja kontrola pokrenula je istragu i svi navodi se provjeravaju. Neka lica su već saslušana, ali sve okolnosti biće poznate po završetku istrage. Ukoliko se uspostavi da su ti navodi tačni, protiv odgovornih će biti preduzete zakoneski predviđenje mjere", rekla je Šoja.
Načelnik CJB Banjaluka Mladen Marić kaže da je Dimitrić lišen slobode u saradnji sa tužilaštvom zbog sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje tuđe stvari na štetu svoje komšinice D. V..

Međutim, starčeve navode o policijskoj torturi i maltretiranju nije želio da komentariše.
"Prilikom privođenja O. D. je pružao aktivan i verbalan otpor, čime je onemogućen rad policijskih službenika. U skladu sa zakonom zbog toga mu je uručen prekršajni nalog zbog vrijeđanja i ometanja državnih organa u vršenju javnih funkcija, a potom je sproveden u službene prostorije radi kriminalističke obrade", rekao je Marić.

On navodi da je policija protiv starca i njegove supruge više puta podnosila prijave zbog više krivičnih djela, a kako saznaje "Press RS" sva djela odnose se na svađe Dimitrića sa komšijama.

Log: Tekst kopiran sa BanjalukaLive portala: http://www.banjalukalive.com/hronika/ba ... z2EGhRdkR1

Pitam se koliko otpora moze pruziti starac od 77 godina sa plasticnim kukom?

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ocigledno nema plasticni jezik....vjerovatno im se cica sjetio i oca i majke i sestre i komplet uze i sire familije pa dobio po labri....ali da su pretjerali,vjerovatno jesu....
vidis da su "burno razgovarali kroz prozor..." :)

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

a i vjerovatno ih je uvrijedio rijecima "ne tuci me druze"...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka

da,druze plavi nemoj po glavi....

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 13:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kontam da ni drotovi nisu toliko glupi da marišu čiču od 77 godina. Laže čiča garant...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka

Ma jasta vec zela....5 sati mlacenja i elektrosokova ....skontao cica da ce popasti kaznu izrazenu u stotinama KM pa dize galamu

ko je ikada taj posao radio zna da nema sanse nekoga mlatiti 5 sati....ni sat a kamoli 5...zabole i ruke i noge :)

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 13:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Realno gledano, koji bi 77-godišnjak izdržao pet sati batina i još imao snage da daje izjavu o tome?

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 13:44 
Početnik
Početnik

uh, ljudi šta je ovo, gdje odošmo mi svi skupa?????

Banjalučanin izvršio samoubistvo hicem u glavu

http://www.banjaluka-info.com/vijesti/h ... em-u-glavu

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 14:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Gavro,Špedal :(

Počivaj u miru.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cek, to onaj crni cova sa zelenim Teranom?

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 14:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
jel to gavro otišao

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
dugi je napisao:

Al' ova foto ilustracija, jebote...dobro je da se nije objesio.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 14:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
jebem ti ljudi pa zar je moralo doći do toga

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2012, 15:14 
Početnik
Početnik

Timotic je napisao:
dugi je napisao:

Al' ova foto ilustracija, jebote...dobro je da se nije objesio.

dobro kažeš, već zamišljam omču itd.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]