Djevojka je skoro pa sigurno bila nadrogirana alkoholom, kao i svi mi ponekad, neko manje neko vise. Priroda je to tako uredila, pa muskarac moze mnogo vise zla da ucini zeni u tim situacijama, nego obrnuto. Nazalost
Salu na stranu, koliko god da je neki njen postupak tu bio nepromisljen, iz ovog ili onog razloga, suludo je govoriti :"Tako joj i treba kad pije, kad se druzi sa svakakvim tipovima..", i slicno.
Plus, niti imamo sudstvo, niti policiju, niti razni idioti imaju cega da se plase, sta god da urade. Ja licno znam 4-5 inspektora koji se bave tim poslom ISKLJUCIVO da bi mogli da glume mangupe van radnog vremena, da mogu da prolaze na crveno, da mogu da parkiraju gdje zele, da mogu da isfuravaju sluzbeni pistolj vikendima po kafanama i pekarama. Za njih je to ispunjenja sna, i u svojim glavama vrte identicno ego bildanje koje prozivljava Dzordz Kluni koga na putu do trafike starta 10 milfara da ih usput oplodi. Oni su u Holivudu, i za njih se zivot i svijet zavrsava u nekoj Banjaluci. Inspektorski posao ih zanima koliko i mene paralelna geodezija. A i malo malo pa ih neki klinci prebiju ko siroce napolitanku. Da imaju veze sa bilo cim, da ih bilo ko prebije, a inspektori su kao, iselili bi se dozivotno u Venecuelu od sramote.
Dok je npr. Grmusa bio inspektor, kad udje pjeske u Gospodsku, tadasnji pilicari su bjezali iz Zanatskog gdje su se okupljali glavom bez obzira. I to ne jedan, nego njih 20. Nije to slucajno.
Inspektor, a ima 3 lijeve noge, na 100 metara trci 14 minuta, a ramena ko ofinger. Mosh mislit.