V@nja je napisao:
Citiraj:
A ja opet pitam.. STA treba jedna djevojka da uradi ili kako da se ponasa da bi ju bilo ko samarao ili sl?
Ne mora nista
More je magaraca koji su stava da je u redu ponekad udariti plesku, dve, tri, pet
Isto tako, more je kokosaka koje mozgom ne razmisljaju ama bas nikako, pa u 3-4 ujutro pijane k'o treske odu u auto/kuci s kojekim
Gospodinu koji se hajducio, odvaliti kaznu da mu usi zvone 6 mjeseci, a pride mu pokoju vaspitnu udariti cisto da se zapita nad svojim postupcima

Od riječi do riječi.
ajkula je napisao:
Ovako i ja razmisljam. Iritira te neko? Okrenes se i odes. Da ima raznoraznih budala, jasno mi je. A nikakav oblik nasilja ne trpim pa samim tim i ne razumijem.
Jeste, ali moraš imati na umu da imaš više godina, životnog iskustva uopšte, i naročito mozga (pri tom opet mislim na iskustvo i iz njega proizlazeće promišljanje o eventualnim posljedicama vlastitih postupaka) od "njih":
Vraćamo se na ovo: "more je kokosaka koje mozgom ne razmisljaju ama bas nikako, pa u 3-4 ujutro pijane k'o treske odu u auto/kuci s kojekim".
A "kojeko" može biti bolesnik, ali ne mora biti ni to, već "fini momak" koji je malo popio i odlučio da joj "pripomogne da se odluč i prestane da se snebiva", ja joj krene trgati odjeći držeći milojka u drugoj ruci, itd, itd.
Dešava se svaki vikend, na sve strane.
Nemam doticaja ni sa "finim momcima" ni "kokoškama", ali mi se svejedno povraća.