banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 16:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A koga bi ti onda uzimao za prljave poslove?

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Kod nas stvarno za maloljetničku delikvenciju nikakvog lijeka nema....mogu "djeca" raditi šta im je volja. Niti imamo institucije za njih, ni objekte, ni osoblje....strašno.

Na temu u Splitu: http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/strava-u-podstrani-djevojci-je-uzasne-ozljede-nanio-rukom-290506?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_campaign=FB+page+statusi

Poslednji put menjao Anakin dana 22 Nov 2012, 11:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:13 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
danas svi imaju neka prava osim normalnog radnog čovjeka
medvejdi, pederi, zaštitnici prava životinja, vegetarijanci, kriminlaci i ostala klika

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Anakin je napisao:
Kod nas stvarno za maloljetničku delikvenciju nikakvog lijeka nema....mogu "djeca" raditi šta im je volja. Niti imamo institucije za njih, ni objekte, ni osoblje....strašno.

Na temu u Splitu: http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/strava-u-podstrani-djevojci-je-uzasne-ozljede-nanio-rukom-290506?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_campaign=FB+page+statusi

:confused2: :confused2: :confused2: :confused2: jel danasnjoj mladezi toliko dosadno, isprobali sve u zivotu?! "obican" sex vise nije dovoljno dobar?!
otislo sve u 3 lijepe. i ti danas-sutra trebas pustiti dijete da se zabavlja, izlazi u grad...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
V@nja je napisao:
Pri tom, nema pet stotina maloljetnih huligana u Banjaluci koji svako malo prave teza krivicna djela
Zna se tacno o kome i o kojoj grupi je rijec

I iz policije kazu "od ranije poznat policiji". I to je to, time je kao zavrseno sve.

Zalosno stvarno, da su u pitanju neki stariji klipani ne bih se cudio, ima svega, al' da dijete od 11 (jedanaest jebote) godina bacis u Vrbas, to je cisti sadizam.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:17 
Majstor
Majstor

ljudi mora doći nešto što e prekinuti ovaj naš jad i čemer
ili totalna propst ili neki preporod

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
meni je najjadnije kad procitam to od ranije je poznat policiji,pa ima li bilo sta da se desilo da taj neko nije od ranije poznat policiji?

odvedi idiotie da tucaju kamen dvije godine od jutra do mraka pa nek se onda misli oce li sledeci put isto.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:21 
Majstor
Majstor

to nam je donijela reforma pravosudnog sitema
sa svima po propisu
ovakava demokratija se jedino liječi topuzom po leđima

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
TNS,

svi oni koji "obavljaju prljave poslove" su itekako potrosna roba
Ovi koji su se oteli kontroli treba da malo brze postanu potroseni i to je to

Pri tom, jebem ja onoga ko njih vani cuva zbog svojih prljavih poslova

Anakin,

nema ovde institucije i objekta
tog decka su hapsili i pustali desetinu puta
svaki put ih u policiji rastavili od zivota batinanjem (posto je to jedino sto mogu da urade) i nikakvog efekta nema
znaci, ponavljam, zveknuti - objesiti za primjer i cao

kakva crna demokratija i ljudska prava kada ne mozes prosetati kraj Vrbasa jer dobijes letvu preko ledja ili ne mozes poslati svoje dijete u skolu bez da ga neko u Novembru baci u taj isti Vrbas, a da pri tom neka glupacetina ne odgovori "imao je tezak zivot"
ako je istina da je takvo nesto izjavila, ona je tek za samarcine preko lajavih usta :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja ne znam više šta je u pitanju. Jesu to ove "nove generacije djece" pod uticajm tehnologije i pogrešnih idola; da li je u pitanju to što roditelj više svoje djete udariti po dupetu ne smije kada je zgriješilo jer će biti osuđen i označen; možda je u pitanju novi način roditeljstva, odgoja i vaspitanja koji se zasniva na razgovoru i principu "sve se može riješiti na fin način"; ili je do države, zakona i institucija koje u nazad godinama ne rade na kažnjavanju maloljetničke delikvencije....realno ne samo maloljetničke, već krivičnih djela uopšte:ili je možda ova kriza u pitanju, mnogi nemaju šta da jedu, a kamoli da odgajaju, obrazuju i vaspitaju djecu.

Stvarno ne znam...
Možda je sve to zajedno uticalo na ovakvo stanje.
Ali tačno više meni lično nije svejedno kad vidim tu djecu u većim grupama na ulici.

Poslednji put menjao Anakin dana 22 Nov 2012, 11:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ajkula je napisao:
shakal je napisao:
Pa jebem im mater, i onim kurvama u Centru i policiji. :angry4: :angry4:

Svaka cast ovim roditeljima.. Ja bih preorala BL i pronasla tu trojicu, a onda bi im Bog bio na pomoci :-? Sve.. ali na dijete da mi udare..

bas razmisljam sta bi uradio u takvoj situaciji da mom djetetu to neko uradi.citam izjavu ovog jadnog covjeka i zamisljam sebe u njegovoj kozi,neko ti je htjeo ubiti dijete i dodje ti idiot koji kaze kako su oni imali tezak zivot.ma mars bagro,imaju tezak zivot a svaki dan nekom isti taj zivot otezavaju.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
gazda nema bubati zene
NO NO to nije fino
to je ko da bacis djete u vrbas
ako gospodja izjavi nebulozno "opravdanje" tamo gdje opravdanja nema onda se ta ista gospodja suspenduje i kazni po propisima pa iduci put razmisli kako se sankcionisu slucajevi

a za ostale koji se nesto kao snebivaju molio bi vas da upitate cijenjenog forumasa cocu kakvi su domci nekada bili
doduse tad je svako imao ili starijeg brata ili stariju raju kojoj je isao po cigare pa je znao kome da prijavi prestupnika ;)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ali chils, u tvoje vrijeme i kad bi prijavio policiji tako nesto, sigurno ne bi rekli samo da je "od ranije poznat policiji".

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma nije stvar u domcima već o raspuštenoj i raskalašenoj djeci generalno.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
chils je napisao:
gazda nema bubati zene
NO NO to nije fino
to je ko da bacis djete u vrbas
ako gospodja izjavi nebulozno "opravdanje" tamo gdje opravdanja nema onda se ta ista gospodja suspenduje i kazni po propisima pa iduci put razmisli kako se sankcionisu slucajevi

a za ostale koji se nesto kao snebivaju molio bi vas da upitate cijenjenog forumasa cocu kakvi su domci nekada bili
doduse tad je svako imao ili starijeg brata ili stariju raju kojoj je isao po cigare pa je znao kome da prijavi prestupnika ;)

Stvar je u tome sto ju je onaj koji ju je posadio na to mjesto i zastitio od sankcija prilikom davanja glupih objasnjenja
Jebe se i njoj i njemu
Samar joj ne bih ja udarao, to nije lijepo, stoji
Zena da joj sveze jednu, je drustveno prihvatljivo, a jednako vaspitno efikasno

Niko ne spori da je ovoga nekada bilo (mozda i gore), samo sto je, kao sto kazes bilo starije brace/raje koji su se sa time vrlo efikasno obracunavali
Njih sada, nazalost, nedostaje
A na stranu to sto je zakon itekako revnosan u situacijama kada treba sankcionisati ljude koji su branili nesto svoje tamo gdje zakon zakaze

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:46 
Majstor
Majstor

ne znam kako t funkcioniše ali ja imam malca od 2 godine koji zna šta smije a šta ne i koji bogam ide "u kaznu"kad pogriješi
i onda prepričava tako malen 5 dana štzo je bio u kazni

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Mislim da termini raspušteni i raskalašeni nisu ono što tražimo. Ja bih rekao da je ta agresija reakcija na beznađe i besciljnost. Znam po sebi da su ljudi opasni po društvo i okolinu kada su ugroženi, obespravljeni, bespomoćni i sl. Samo ne znam, imajući u vidu okolnosti u kojima se nalazimo, kako da zaustavimo ovakve pojave.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 11:55 
Majstor
Majstor

pa ne znam
da li je rejšenje da ovakvi divljaci budu na ulici nije
dok kog u njihovim glavama ima nade da mogu proći nekažnjeno i dalje će se praviti mangupi
samo nekadašnja naguravanja i skidanje patika djeci je sad preraslo u bacanje u vrbas

moja žena radi u prosvjeti , šta da kažem kad na kritike o divljakom ponašanju iz škole roditelji djeci kažu , sine dok je tebi tvig tate niko ti ne može ništa

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Na to i ciljam, podbacili smo kao ljudi, kao društvo u cjelini, i sada ispaštamo na razne načine. Sve su to naša djeca, i žrtva i napadači koji su ga bacili u Vrabs, sve su to djeca našeg grada.
Nema nam lijeka. Ovo su tek prvi simptomi neizlječive bolseti od koje će ovaj grad dugo i polako umirati.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2012, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
@V@nja, jurisnike uvijek i vazda neko treba. Nece tebe niko slati da kamenujes autobus ili palis trafike po gradu... Za takvo sta sluze upravo ovakvi. Naravno, ako zatreba.

@Shakal, fulas ponovo. Nije se prijavljivalo miliciji, vec starijoj ekipi kojoj doneses pivo, cigare, sta vec... Tako da je sve to, manje vise, samo od sebe bilo pod kontrolom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]