banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 20:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 489 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Maj 2012, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
V@nja je napisao:
Nema veze do cega je
Ne mora se u startu neko osuditi, ali se MORA imati obzira prilikom davanja izjava, barem iz postovanja prema nastradalima i njihovim porodicama

Jasno. A ja ovde konstantno vidim tisinu novinara oko toga ko je konkretno zaduzen za stazu, ko za sigurnost, ko za mehaniku, ko je dao dozvolu za koristenje staze bez obezbjedjenih uslova...Indikativno je da se samo spominje kvar.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 10:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Znas ti, ali ti se ne pise. A sto bi onda tek novinar od 22 godine rizikovao ono jada od plate kada nam je svima jasno da se bas nista nece promjeniti.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I kome da pise? Sve da mu se i tekst objavi.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 10:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Pa zato sto sada svako pere ruke.... :(

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Znas ti, ali ti se ne pise. A sto bi onda tek novinar od 22 godine rizikovao ono jada od plate kada nam je svima jasno da se bas nista nece promjeniti.

Ima i toga, dzaba sublimiram.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dzaba.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 10:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
ako klubovi nemaju para za organizaciju onda nek se preorjentisu na heklanje, a ne na padobranstvo i ekstremne sportove u globalu...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
rotor je napisao:
ako klubovi nemaju para za organizaciju onda nek se preorjentisu na heklanje, a ne na padobranstvo i ekstremne sportove u globalu...

Prije svega najdublje moguce saucesce porodicama......
Drugo,ovo sto je rotor napisao je srz citavog problema.Novac.Nema para ili ih neko neda za tamo neko padobranstvo i slicne a radi se o vrlo,vrlo opasnim sportovima koji ne trpe improvizaciju.Bojim se da se ovdje radilo ,kao i u vecini stvari kod nas,o lako cemo i nece valjda.Bojim se da se svelo na ono nase cekic,zica i klijesta i svi se kvarovi otklone.
Tako se ni u ratu nisu postovali sati leta i nisu se remontovali helikopteri pa sam ima priliku da bubnem helikopterom od ledinu u kukuruze blizu Rume.Srecom niko nije stradao.

Svjesno ili nesvjesno improvizacija i zanemarivanje procedura u ovom sportu je igranje zivotom.Nazalost ovaj put je igra izgubljena....na zalost mladosti.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 12:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Mar 2007, 16:40
http://www.huffingtonpost.com/2012/05/2 ... 31257.html

za komentare nemam komentara....

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 12:20 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
http://banjalukasport.com/buk/public_ht ... 2201442986

Počivajte u miru. Sa Karanovićem sam radio jedno vrijeme. :(

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Srdjane odmori malo od teme,

Da se nije nesreca desila, skocili bi momci jos 500 puta a niko se ne bi ni zapitao da li su ti skokovi sigurni itd...
je li vidis da se momci mozda medjusobno osudjuju?!

je li se vozis taksijem ili busom i ko ti garantuje da su ti busevi ispravni i da se vrse redovne inspekcije...je li vidis kakvih sve auta ima po nasim cestama, mislis da su prosla tehnicki pregled?! i tako u nedogled...

necu ulaziti u diskusije, ova tema treba da se ispostuju i izrazi zaljenje za premladim izgubljenim zivotima, a za svaku dalju diskusiju treba se otvoriti nova tema...

RIP
:cry: :cry: :cry:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
Da se nije nesreca desila, skocili bi momci jos 500 puta a niko se ne bi ni zapitao da li su ti skokovi sigurni itd...

upravo tako...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 13:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Pa u tome i jeste problem, dok se ne desi nesreca sve ce biti uredu, kada se desi i kada se ugasi pet mladih zivota sta onda, reci losa sreca, sudjeno je??? Ili se zapitati da li se moglo uciniti nesto da ti ljudi skacu ne jos 500 nego 5000 puta ali da budu sigurniji, da se bezbjednost digne na visi nivo.

Ali ne kod nas ide ono sta ti znas, koda je to bitno, sad je kasno, i jeste sada je kasno tupiti.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 13:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
krol2 je napisao:
rotor je napisao:

Prije svega najdublje moguce saucesce porodicama......
Drugo,ovo sto je rotor napisao je srz citavog problema.Novac.Nema para ili ih neko neda za tamo neko padobranstvo i slicne a radi se o vrlo,vrlo opasnim sportovima koji ne trpe improvizaciju.Bojim se da se ovdje radilo ,kao i u vecini stvari kod nas,o lako cemo i nece valjda.Bojim se da se svelo na ono nase cekic,zica i klijesta i svi se kvarovi otklone.
Tako se ni u ratu nisu postovali sati leta i nisu se remontovali helikopteri pa sam ima priliku da bubnem helikopterom od ledinu u kukuruze blizu Rume.Srecom niko nije stradao.

Svjesno ili nesvjesno improvizacija i zanemarivanje procedura u ovom sportu je igranje zivotom.Nazalost ovaj put je igra izgubljena....na zalost mladosti.

Padobranstvo je jako skup sport, zato se u onoj drzavi vezao uz vojsku, te su vezani zajedno trenazni letovi pilota i skokovi padobranaca. Naravno da je te letove pratila i potrebana logistika koju je ionako obezbjedjivala vojska. Vojske vec odavno nema a posto nema ni novca vjerovatno je ovaj sport prezivljavao zahvaljujuci ljubavi pojedinaca.
Saucesce porodicama

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Ovi momci, laka im zemlja, su sve ovo radili iz čiste ljubavi i entuzijazma. Da očekuješ u ovakvoj državi da taj sektor bude bolje organizovan od strane države i osiguran sa minimumom sredstava je nerealno. I opet bi se moglo jednom desiti. Što reče neko, kad se pokvari auto ostavi te na putu, a avion... :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da je Srdjanova poenta kako se javasluk jednom mora kazniti, bez obzira koga pogodio. Nasi decaci bi bili ljuti i rezignirani na sluzbe koje im brane letove i skokove u nepropisnim okolnostima ali bi bili zivi. To je sustina u kojoj kvar motora igra sporednu ulogu.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Шајин je napisao:
има ли ико слику од Стефана и Николе?!

стефан

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 19:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Maj 2012, 14:05
Phoenix je napisao:
Tuga.

Iskreno saučešće porodicama nastradalih.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 20:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Stefana sam znao nekad davno, u djetinjstvu... Nisam ga vidio odavno.
Tuga.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 22:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
he Cessna 182 Skylane is an American four-seat, single-engine, light airplane, built by Cessna of Wichita, Kansas. It has the option of adding two child seats, installed in the baggage area.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 489 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]