banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 12:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pokolj u Visokom
PostPoslato: 18 Maj 2010, 16:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
live je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
live je napisao:
Krivci su naravno opet u RS-u :roll:

Sta hoces ovim da kazes?
Pa eto ,vjerovatno kako ga na Sokocu(RS) nisu dovoljno dobro liječili,kako tu "oblast" pretpostavljam treba prebaciti na državni nivo,kako... znaš već

Ti u svemu vidis politiku :roll:
Bili politicki razmisljao da je Srbin poklao pola svog komsiluka.
Djelo nesrecnika je pokazao da je pravilno lijecen na Sokocu i da tu ustanovu treba pohvaliti i dodjeliti neki orden za zasluge. Ako ce lijecenje biti kvalitetnije a smjestaj bolji sto da ne, mislis da je bolesniku vazno ko ga lijeci Srbin ili Musliman.
Zdrav ima 100 zelja bolestan samo jednu

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Вук не лупај, јеси био кад на Сокоцу? Болесник и душевни/ментални болесник није исто а ове друге треба држати у сефу а не под кључем. Жалосно је што је такав човек уопште доспео на улицу да направи овако нешто. Упозната сам ја врло добро са начином рада установе на Сокоцу :angry3:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 17:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nicole je napisao:
Вук не лупај, јеси био кад на Сокоцу? Болесник и душевни/ментални болесник није исто а ове друге треба држати у сефу а не под кључем. Жалосно је што је такав човек уопште доспео на улицу да направи овако нешто. Упозната сам ја врло добро са начином рада установе на Сокоцу :angry3:

Sve to stoji, ali bili se na ovo gledalo politickikao Live da je Srbin dosao u svoj komsiluk.
I BL je puna dusevnih bolesnika svaki dan osvane neki novi i od njih mozes ocekivati nesto ovako ali niko nista ne poduzima jel trenutno nikog i ne diraju ko ce biti kriv kad oni naprave neko zlo Dodik Tihic... Problem je sto se sve gleda po politickoj liniji.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Јебеш му матер али ни не може без политичара. Мени као медицинару не сме и није битно да ли је Србин, Турчин, Рус или Амер тако да не улазим у то јер не разумем људе којима јесте битно а ове гузоње на позицијама треба мало затворити на Соколац да се мало друже са тим "безопасним болесницима који заслужују да иду напоље јер , забога и они су људи и заслужују другу прилику" :roll: па нек' онда одлучују о законима и поступцима.
Да ли је тај идиот лечен на Сокоцу или негде у другде сасвим је небитно, битно је да су страдали недужни људи због његовог болесног ума који се 'ладно шета слободно цестом.
Стаће им се у крај када, не дај Боже, настрада неко од политичара или њима близак, нажалост.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 18:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sta da se lijecio u Popovaci bili neki gledali na medunarodni incident o tome sam mislio pisati kad sam odgovarao Liveu

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 19:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
U prilogu na TV je govorio i čovjek koji ga je savladao, ubo je nožem njegovu kćer, oko kuće koliko sam ja primjetio bila je gomila kamenja, da je uzeo bilo koju gromadu i zatukao ga u glavu, vjerovatno bi ga preselio na arhiret.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Dobro ti ide taj bosanski @Hairlija , samo izbaci jedno "r"...

Nego, nezahvalno je upirati prstom u institucije i nadlezne, jer je opstepoznato kako sve skupa funkcionise i s cim i kim raspolazu, a pola stanovnistva (najmanje) ima traume raznih vrsta... Ne vjerujem da je ikom utjeha, ali sto se psihe i psihologije tice, je..na je to grana, evo ovdje imaju sva cuda, pare, skolovan personal, pa se opet desi i desava... Mijajlovic im roknu ministricu, a prije neki dan momak iskasapio ocuha, mladjeg polubrata i sestru, skroz "normalan" bio...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 08:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Ono sto je intrigantno u cijeloj prici je onaj svjedok ciji su intervju objavili u emisiji "Slucajevi - X" (ponedeljkom u 10, Hayat tv). Dakle: udario napadaca nogom u stomak, neocekivano (bio mu iz ledja) - ovaj nista. Udario ga kasnije lopatom po ruci ispred svojih vrata, svom snagom - noz mu cak nije ni ISPAO iz ruke. 4-5 ljudi se skupilo i mlatilo ga drvenim palicama, lopatama, kamenjem - OPET nista i jedva su ga na kraju uz pomoc policije savladali...koliku snagu imaju mentalno poremecene osobe, i kakvo je tu medicinsko stanoviste - je ono sto mene zanima!!! Slucaj je odvratan i nevjerovatan, i live - ne rise i ne politiziraj teme kojima je to najmanje potrebno. Kazu da je njegova sestra (za koju se takodjer sumnja da je mentalno nestabilna) dan prije prijavila policiji i njegovom doktoru da mu se stanje pogorsalo i da su mu oci iznenada upale...ma zalosno gdje mi zivimo.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 14:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Vuk_samotnjak je napisao:
Sta da se lijecio u Popovaci bili neki gledali na medunarodni incident o tome sam mislio pisati kad sam odgovarao Liveu
Ne forsiram ja politiku,ali kad malo pogledaš ove federalne medije jasno će ti biti ko je(po njima,naravno) u BiH krivac za sve ružno što se dešava ili se dogodilo.Srbi,RS,Srbija,SANU,qrac,palac pa u krug

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]