banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 20:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pretucen forumas
PostPoslato: 04 Avg 2008, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
mogao je naslov biti pretucena 2 forumasa :)

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 00:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
fantastikus1 je napisao:
Njiha dva a ja i babo sami.
Sto je izlazio u hol ako ne moze da vodi racuna o svojoj bezbjednosti?
:confused2:

A je li Hol klub za nindze??? Kakva je to glupost, de procitaj opet? Je li ne trebas ni na ulicu izaci jer te mogu sastaviti neki klinci i prebiti, jebiga, ko te jebe ako se ne znas braniti ostani u kuci???

Macr0 je napisao:
Nek ih je i 7-8 bilo, kaze da su i njih bila dvojica.
Opet ne kontam, svaki ja valjda mogao pomlatiti trojicu-cetvoricu bez da se oznoji.
Sjecam se, prije dosta godina, kad sam bio mlad, bas tu negdje oko 14-15 god. da sam se sam tukao sa 5-6 njih. Ista fora.
I ja sam pobijedio.

Zavisi na koga si naisao. Moja ekipa je u tim godinama imala u prosjeku po 80-85 kila cistih misica, kondicije i testosterona, tako da nema sanse da bi neko, osim ako nije bash master borilackih vjestina i nema 110+ kg, mogao izaci na kraj sa nama, a kamoli da "pobjedi"... A tri-cetiri osobe pomlatiti "bez da se oznojis" ne moze ni u prici, ne kaze se dzaba "dva losa ubise Milosa", ti zaboravljas da su ovo hibridne generacije i da klinac od 14-15 godina ima konstituciju kao mladic od 17-18, a to nije bezazleno...

Naravno, poenta je u tome da danas sve vise ima debila medju klincima, vrhunac i smisao veceri je ili opijanje do besvijesti ili da se nekog premlati (ako ubodu oboje, tim bolje).
Murija, psi, znam dosta slucajeva (cak sam nazalost bio prisutan) kada se ljudi mlate, a oni setakju par metara od njih, nije to njihov posao, jelte, da se mjesaju u to... Sumnjam da bi i u ovom slucaju ista uradili, prije da bi odjezdili na kontra stranu, da ih ne bi neko prozivao poslije...
Tuga, ako se za godinu-dvije moras opasati utokom, jer te policija nece zastititi, niti bilo koja vjestina kada dodje copor od 10 magaraca kojem niko nece stati za vrat...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 08:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Ako izlazi na takva mjesta. Da ih nazovem rizicna. Posto je poznato da uvijek ima tuca. Morao je biti spreman i na takvo nesto.
Kakve nindze to su bile male pijandure. Kad jednog odsarafis kako treba ostali prave zaokret.
8)

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 10:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Djena opet pravi probleme....tacno mu nikad dosta batina!!! :S

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Gimli je napisao:
Jedan je pobjegao, tako da je ostao ovaj sam na njih 7,8... Ne krivim ovog sto je pobjegao, valjda je mislio da je i drugi stigao uteci, al eto nije...

nema sta pravi mu je drug........

a sto neko rece ako je dugokos il' u tom filmu kako sam razumio............gdje ga djavo nosi u hol na cirilicu vikendom....i mojnesad opet na ovo se nadovezivcati, pa nismo divlji zapad, gdje hala, niko nista.,.. ovako-onako............tako nam je i ako se sam nece cuvati nece niko..........il' ako imas muda coskasta i spreman si se prashiti sa vise njih bujrum....ledja uza zid i breusi...

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 18:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
Rakun_Slavko je napisao:
Moja ekipa je u tim godinama imala u prosjeku po 80-85 kila cistih misica, kondicije i testosterona, tako da nema sanse da bi neko, osim ako nije bash master borilackih vjestina i nema 110+ kg, mogao izaci na kraj sa nama, a kamoli da "pobjedi"...

извини ракуне, али морам ти рећи да претерано се**ш.....
осим ако твоја екипа нису били Chuck Norris, Jean Claude Van Damme, Sylvester Stalone, Arnold, Ronnie Coleman, Petar Čelik, Romeo Savić и евентуално Dorian Yates, сереш и то много..... прво то је 14-15 година сумњам да је ико и од горе наведених имао преко 70 кила сав, а о мишићној маси да не причам....
не знам да ли си размишљао кад си ово писао.... :lol: :lol: :lol: јој мајко, а кладим се да сви заједно нисте имали 80 кила мишића.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 22:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
The Godfather je napisao:

nema sta pravi mu je drug........

a sto neko rece ako je dugokos il' u tom filmu kako sam razumio............gdje ga djavo nosi u hol na cirilicu vikendom.......

Bas, pravi drug! 8)
Dobro znam da su ti isti ljudi, koji izlaze subotom u hol, ili gdje vec, dolazi petkom na rok vece ali isto tako i u geto kad bi bila neka svirka. Ne sjecam se da je iko od njih bio prozivan a jos manje pretucen. Medjutim, znam da je mnogo onih koji su isli petkom u hol, pri povratku kuci bili docekani kod splava. Znam da su istim tim ljudima drugi dobacivali psovke iz razlicitih kafica po BL (i Gospodskoj, naravno) i vrijedjali ih na njihov izgled. Oni nisu bili djeca, nego odrasli (?) muskarci od 25 pa do 40 godina. :o

Poz

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 01:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Duffman je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:
Moja ekipa je u tim godinama imala u prosjeku po 80-85 kila cistih misica, kondicije i testosterona, tako da nema sanse da bi neko, osim ako nije bash master borilackih vjestina i nema 110+ kg, mogao izaci na kraj sa nama, a kamoli da "pobjedi"...

извини ракуне, али морам ти рећи да претерано се**ш.....
осим ако твоја екипа нису били Chuck Norris, Jean Claude Van Damme, Sylvester Stalone, Arnold, Ronnie Coleman, Petar Čelik, Romeo Savić и евентуално Dorian Yates, сереш и то много..... прво то је 14-15 година сумњам да је ико и од горе наведених имао преко 70 кила сав, а о мишићној маси да не причам....
не знам да ли си размишљао кад си ово писао.... :lol: :lol: :lol: јој мајко, а кладим се да сви заједно нисте имали 80 кила мишића.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne mogu da vjerujem da mozes biti toliko bukvalan i toliko se glupo nakaciti nekome... Kad kazem "cistih" mislim na to da smo se svi bavili sportom i nismo imali tu kilazu zbog sala... I nauci se lijepom ponasanju i pravopisu, a onda se ljute kada kazem nesto za cirilicare... A to sve kazem jer ljudi isuvise olako shvataju pojam "klinac osmi razred". Dobro, sigurno ima odredjen postotak onih koji se jos nisu razvili u tim godinama, ali nikako se ne smije posmatrati neko od 14-15 godina kao neka slamcica koju ce malo jaci vjetar oduvati... Klinci su mogli ubiti momka bez pardona, a ovde se raspreda kako su njih dvojica trebali da ih razbacaju... Ne moze se opravdati "sto je isao tamo", pa koliko je njih iz Dijamanta zalutalo u Geto na svirku i nikada batina nisu dobili? Svako ima apsolutno pravo da izlazi gdje god zeli i NIKO mu ne smije ugroziti bezbjednost samo zato sto tamo preovladava druga muzicka struja. Ah, da, nema drzave, pa se moze ovo desavati...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 08:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Rakun_Slavko, jeste se hranili steroidima ako ste bili toliki? :) Iskreno, mislim da si dobrano pretjerao u opisu.
Ne kazem da je ne moguce, ali je veoma rijetko. Bez obzira, snaga i izdrzljivost nekog od 14-15 se ne moze mjeriti sa nekim od 25-26... koliko pretpostavljam da su imala ta dvojica.
Ja ne mogu da se plasim 3-4 klinca od 14-15 godina, a i starijih, pa da ga jebes... Evo tjeram se, al' ne mogu :)
Ne treba zaboraviti ni na faktor 'pi*ka'. Znam i ja neke starije koji bi bjezali od klinaca ako ih ruzno pogledaju, ali to je jednostavno u covjeku...
Bez zelje da nekog uvrijedim ili omalovazim, moje misljenje je da su ta dvojica upravo pi*ke, sto svakako ne opravdave djecu da ih tuku...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 08:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa jedan je ostao, nije pobjegao ko picka :)

E sad 7 sesnestogodisnjaka na 1 dvadesetogodisnjaka je bilo u pitanju, 4 godine znaci a i ne mora znaciti razliku, ako je ovaj jedan mrso a ovi ostali hibridna djeca koja krecu u teretanu sa 12 godina...sto se moze viditi u svakoj teretani. Jbga da ih je i 20 bilo ti uvijek mozes srediti 2-3, pa i poslati na intenzivnu ali sve to zavisi.

Treba te budalestine izbjegavati, nije vise kao pre gde se tuces sakama, sad su nozevi u pitanju...

Jedino da se skupi par jakih forumasa i subota pravac hol, onda ispred jedan po jedan zajebavati 6-7 klinaca i da vidimo ko ih moze srediti :)

moze i neka opklada, jos cemo snimati

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 08:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A brate Macro, pa da sam rekao da smo imali 100 kg svaki, razumio bih, ali ovako... Eto trazite kartone sa sistematskok kada ste toliki nevjernici, reci cu vam na private imena :lol: :lol: :lol:
A bas suprotno, neko od 25-6 vjerovatno nije potrcao godinama niti ista radio, a klinci u tim godinama su aktivni sportisti i sta ja znam jos...
Ti napadnuti momci imaju 20 godina, a ne 25, tu je velika razlika, moras priznati.

@Frenki eto poslacemo Macro-a na jedno 4 primjerka bolje razvijenih klinaca od 15 god :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 08:45 
Veteran
Veteran

Ako je bio takav odnos sto se tice godina, onda je donekle rauzmljivo. Mada opet mislim da su se obojica prihvatila posla da ne bi tako prosli.
Jedino sto Frenki rece da u danasnje vrijeme mlataraju i sa nozevima.
Sto se tice ponude, u svako doba... Ja imam vise od 25 a jos trcim i idem u tretanu, a razmisljam da ukljiucim i malo kik boksa :D

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Skontaj isfura, ti razbijes sestricu , ono sav sretan i sedmi te probode nozem...a isfura... :)

A sanse da jedan od njih ima noz su 90% a da ce upotrijebiti kad dobije batina isto 90% tako da...

Macro ako budes na kickbox ,idi gladiator ili borac, samo nemoj sector ili slavija...ako kojim slucajem odlucis za box, javi, ganjam sam nekog da idemo kod Benesa(rekreativno vecinom)...jest da je za ovu djecu i ulicu kick box ali boxeri imaju jaci udarac.. :wink:

p.s. malo si ostario za ove sportove ali rekreative nikad dosta :)

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 09:33 
Veteran
Veteran

Bas isfur taj tvoj scenario :)
Citao sam tvoje komentare na nekoj drugoj temi vezano za kickbox i vjerovatno cu se odluciti za Gladiator, rekreativno, naravno :) Sta znam, meni je kickbox vise fancy :D

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 18:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja sam za Music Hall primjenio drugu taktiku, izlazim samo sa curama, držim se njih , poznajem i neke izbacivače, a uvijem u Hall dolazim prvi , a izlazim posljednji, a sa problematičnim ne kontaktiram.

U Hall sam se potukao samo jednaput, zato što je jedan momak opalio šamar svojoj djevojci, a to ja nisam mogao trpiti.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2008, 02:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
Sry za bump ali bas sam se iznervirao citajuci prvi post. Ja sam samo par puta bio u hall-u i svaki put je bila neka tuca. Sto je najgore, prepoznavao sam nekad dobre drugove u masi. Ajde da skupimo ekipu i slomimo kurcevite :x :x :x

?>

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2008, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
banujte klince i gotova stvar

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2008, 14:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Meni je isfurano to sto tema nije imala za zadatak da skrene paznju na problematicne klince (to je nekako i trebala biti tema, jer- pretucen forumash mi nista ne znaci, zato sto to nekako govori da su drugi ne bitni), a ne na necije frustracije prema nekoj vrsti muzike, u ovom slicaju narodne! Glup nacin da se ocrne narodnjaci, pa sta god mislili o njima!

Licno slusam ono sta mi se svidja, nebitno koji zanr! Dal je to rock, pop ili narodna; ne bitno! Bitno je da ja jos nikad nisam osjetio u sebi nasilnicke nagone kada izadjem na "narodnjake"!!! Mrzim nasilje, tuce- i to je poslenje sta mi treba kada izadjem (samoodbrana je druga prica)!
Tako da te stvari idu na racun necijeg karaktera, a pricu o nasilju poklonika narodne muzike svezite macku o rep!

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
filozof sa vrbasa je napisao:
Ja sam za Music Hall primjenio drugu taktiku, izlazim samo sa curama, držim se njih , poznajem i neke izbacivače, a uvijem u Hall dolazim prvi , a izlazim posljednji, a sa problematičnim ne kontaktiram.

U Hall sam se potukao samo jednaput, zato što je jedan momak opalio šamar svojoj djevojci, a to ja nisam mogao trpiti.

sta ti je romantik :D

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2008, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
zato njih dvojica nek traze sad jednog po jednog i lagano montirachem po koljenima, donjem djelu ledja vratu nek ostanu invalidi ko ih jebe :x :x

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]