fantastikus1 je napisao:
Njiha dva a ja i babo sami.
Sto je izlazio u hol ako ne moze da vodi racuna o svojoj bezbjednosti?

A je li Hol klub za nindze??? Kakva je to glupost, de procitaj opet? Je li ne trebas ni na ulicu izaci jer te mogu sastaviti neki klinci i prebiti, jebiga, ko te jebe ako se ne znas braniti ostani u kuci???
Macr0 je napisao:
Nek ih je i 7-8 bilo, kaze da su i njih bila dvojica.
Opet ne kontam, svaki ja valjda mogao pomlatiti trojicu-cetvoricu bez da se oznoji.
Sjecam se, prije dosta godina, kad sam bio mlad, bas tu negdje oko 14-15 god. da sam se sam tukao sa 5-6 njih. Ista fora.
I ja sam pobijedio.
Zavisi na koga si naisao. Moja ekipa je u tim godinama imala u prosjeku po 80-85 kila cistih misica, kondicije i testosterona, tako da nema sanse da bi neko, osim ako nije bash master borilackih vjestina i nema 110+ kg, mogao izaci na kraj sa nama, a kamoli da "pobjedi"... A tri-cetiri osobe pomlatiti "bez da se oznojis" ne moze ni u prici, ne kaze se dzaba "dva losa ubise Milosa", ti zaboravljas da su ovo hibridne generacije i da klinac od 14-15 godina ima konstituciju kao mladic od 17-18, a to nije bezazleno...
Naravno, poenta je u tome da danas sve vise ima debila medju klincima, vrhunac i smisao veceri je ili opijanje do besvijesti ili da se nekog premlati (ako ubodu oboje, tim bolje).
Murija, psi, znam dosta slucajeva (cak sam nazalost bio prisutan) kada se ljudi mlate, a oni setakju par metara od njih, nije to njihov posao, jelte, da se mjesaju u to... Sumnjam da bi i u ovom slucaju ista uradili, prije da bi odjezdili na kontra stranu, da ih ne bi neko prozivao poslije...
Tuga, ako se za godinu-dvije moras opasati utokom, jer te policija nece zastititi, niti bilo koja vjestina kada dodje copor od 10 magaraca kojem niko nece stati za vrat...