banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2007, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
ma jok, ovi su svi iz banjaluke, da si vidio šta ih je bilo na staroj autobuskoj stanici kad su došli autobusi, žao mi je što im štediše nisu dohakale pa se iskrcale kod stočne pijace u gradišci ili u laktašima to bi bio potez decenije najavis im blokadu granica a pređeš na puteve samo ovaj put trebaju balvane razbacati i smece istresti po autoputu (ionako je sam autoput smeće) :D

ps. sad su štediše došle na ideju da lupaju po loncima i šerpama ...

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2007, 12:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Dec 2007, 11:03
Mislim da smo svi svejsni sta se oko nas desava,jes da je malo debilno sto su tukli stare sram ih bilo,al nemoze nista oni su gornji.Zato mislim da dzaba sta god da se radi!Al nije lose da se zna sta su sve u stanju da urade.Mozda i sad ispasta neki cicica.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2008, 10:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Nov 2007, 09:11
blejalo je napisao:
danas su na graničnom prelazu gradiška pretukli starce, babe koji su iskazli građansku neposlušnost jer im ova država već 15 godina neće da isplati njihov novac.

svaka ti čast mile, demonstrirao si svoje pravo lice, babe i djedove pretući,svaka čast...

Pricao mi je momak iz Gradiske koji se tu slucajno nasao da je bilo bas BRUTALNO kako su prebili te nemocne ljude koji su citav zivot radili a sad od svoje penzije nemogu ni 5 dana u mjesecu kao ljudi proziviti.
Al neka eto im mesar za kojeg su glasali.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2008, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
Otpor stoko!!

Svakog dana dižeš ustanak
Negdje oko pola dva
Glava ti sva natekla
Od sinoćnjeg derneka

Imas PC i diplomu
Al' od toga korist slaba
Da započneš neki biznis
Čekaš da ti umre baba

Al' noću ti dodju u san
Karl Marx i Sandokan
I ljuto kažu :"Diž' se oko!"
Otpor stoko, otpor, stoko!

Razmisli još jednom, udahni duboko
Otpor, stoko, otpor stoko!

Gledaš skupe autiće
I ružne face u njima
Stari ti se Yugo raspo
Kao bivša država

Šta si sve mašto
I šta si sve snivo
Sad čekaš da ti netko
Plati pivo
Naveče si naviješ
Ploče stare
Nikad ne'š napisat
Svoje memoare

Al' noću ti dođu u san
Karl Marx i Sandokan
I ljuto kažu :"Diž' se oko!"
Otpor, stoko, otpor, stoko!

Razmisli još jednom, udahni duboko!
Otpor, stoko, otpor, stoko!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2008, 13:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2006, 21:52
Za očekivati je novo pojavljivanje Traktoriste na njegovoj RTRS, gdje će ga Željka Dragičević opet zaljubljeno gledati onim telećim okicama, dok će Mesar-politolog palamuditi o tome kako stare devizne štediše žele da sruše Republiku Srpsku...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2008, 15:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Magistar je napisao:
Za očekivati je novo pojavljivanje Traktoriste na njegovoj RTRS, gdje će ga Željka Dragičević opet zaljubljeno gledati onim telećim okicama, dok će Mesar-politolog palamuditi o tome kako stare devizne štediše žele da sruše Republiku Srpsku...

Ne zabrinjavaju njih štediše, znaju da su im ruke vezane i da nemaju način da ostvare ono što žele. Na toj televiziji nema veze sa kim razgovara kad su sve istomišljenici, tako da mu to dođe kao razgovor sa samim sobom. Mada mislim da bi sam prema sebi bio oštriji nego kad postavljaju pitanja oni poltroni.
A slično je i na privatnim televizijama, samo oni ponekad malo bocnu da bi oni naivniji gledaoci stekli utisak da oni imaju neku kritiku. Kad neko se zanese i malo više nagazi nekog od ministara-idiota (a tu je velika konkurencija) kao npr. Ubiparipa, odmah se šalju dopisi i odbija gostovanje na "neprijateljskim" medijima. Čađo se ipak drži podalje od javnosti, nekako imam osjećaj da ga puste malo u javnost da bi tu bilo dobrih momenata. Ne želi da završi kao kolega "Jubito". :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2008, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
fantomacan je napisao:
Magistar je napisao:

Ne zabrinjavaju njih štediše, znaju da su im ruke vezane i da nemaju način da ostvare ono što žele. Na toj televiziji nema veze sa kim razgovara kad su sve istomišljenici, tako da mu to dođe kao razgovor sa samim sobom. Mada mislim da bi sam prema sebi bio oštriji nego kad postavljaju pitanja oni poltroni.
A slično je i na privatnim televizijama, samo oni ponekad malo bocnu da bi oni naivniji gledaoci stekli utisak da oni imaju neku kritiku. Kad neko se zanese i malo više nagazi nekog od ministara-idiota (a tu je velika konkurencija) kao npr. Ubiparipa, odmah se šalju dopisi i odbija gostovanje na "neprijateljskim" medijima. Čađo se ipak drži podalje od javnosti, nekako imam osjećaj da ga puste malo u javnost da bi tu bilo dobrih momenata. Ne želi da završi kao kolega "Jubito". :lol: :lol:

Pa sta ces, moraju, ako ne rade tako kako ce hraniti djecu :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2008, 01:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
E ovako su oni mogli nas studente tući kad smo se bunili prošle godine u ljeto!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2008, 15:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
I treba ih tuci ,15 godina cekaju i sad se nasli da prekidaju saobracaj.
Sad kad je napravljen plan vracanja i kad se blizi kraj iscekivanjima sad bi oni da ruse.

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2008, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

murphy_law je napisao:
Sad kad je napravljen plan vracanja i kad se blizi kraj iscekivanjima sad bi oni da ruse.

Da, ovi su im dali bar do 1000km, i obecali ostatak. SDS im nije dao ni marke pa se nisu bunili. Ali moras shvatiti da je u vrijeme vladavine SDS-a vladao zakon nasilja, oruzja i batine i ko god se pobuni znalo se sta mu sljeduje, slicno kao u komunizmu. Zato su svi morali cutati. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jan 2008, 00:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sad su evoluirali - dobili su modernije palice :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jan 2008, 06:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

vim je napisao:
murphy_law je napisao:

Da, ovi su im dali bar do 1000km, i obecali ostatak. SDS im nije dao ni marke pa se nisu bunili. Ali moras shvatiti da je u vrijeme vladavine SDS-a vladao zakon nasilja, oruzja i batine i ko god se pobuni znalo se sta mu sljeduje, slicno kao u komunizmu. Zato su svi morali cutati. :drinking:

Smjesna prica cuj morali cutiti oruzje pendreci itd :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 19:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

gledam sad vijesti i kaže Nišić da su podnijeli krivične prijave protiv Čađe i Pene a Dodika će tužiti zbog nepoštovanja presude ustavnog suda BiH ...

bilo kako bilo neki međunarodnici su uslikali brutalnost policije i možemo početi sa odbrojavanjem dana policije RS...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 22:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Nema od tih tužbi ništa, mnogo je zanimljiviji onaj dio kad su rekli da će zauzeti banke opasani eksplozivom. I prijavilo se preko 100 dobrovoljaca za samoubice! To dovoljno govori u kakvom su stanju ti ljudi i treba ih shvatiti ozbiljno. Ne treba podcjenjivati nesrećnike na rubu živaca. Jednostavno su ostali bez ikakvog drugog načina da ostvare svoja prava i sasvim ih razumijem. Vlast im brani i proteste, šta drugo ljudi da rade? U narednom periodu biće opasno zadržavati se u bankama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 22:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2008, 17:02
to je stvarno katastrofa...*ebote, skoro 20 godina ih prave budalama...dodika prvog dici u vazduh zajedno sa njegovom kapitalkom (zgrada vlade)...daboga se srusila odmah sutra ujutro

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2008, 13:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Ma nema dok se ne priprijeti dizanjem u vazduh, ovo stvarno je vijest dana ne kod nas nego i u svijetu! Bolje pare na sunce da ne bi bilo krvi po plazi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 07:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

codegen je napisao:
to je stvarno katastrofa...*ebote, skoro 20 godina ih prave budalama...dodika prvog dici u vazduh zajedno sa njegovom kapitalkom (zgrada vlade)...daboga se srusila odmah sutra ujutro

Nisam ni sumljao da takav covjek moze razumjeti penzionere da nemaju od cega zivjeti i na sta su sve spremni samo da prezive.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sta bi sa starim deviznim stedisama?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ništa, dodik sve voli preko strazbura :evil3:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 14:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Mar 2008, 12:47
svi sve znaju
ato mu je istina da je sve bilo zakonski sto se tice stedisa ali nikako sto se tice onih kiji su naredili policiji da tuce a policija kao policija nista drugo i nezna nego da tuce.
Bolje bi im bilo da upotrijebe silu protiv vlasti koja je pokrala jadni narod i jos uvijek im neda njihovu stednju koju su siguran sam zaradili a ne pokrali kao sto to rade oni koji su i poslali policiju.
Nazalost mi to ovdije piskaramo ali kada bi to neko cuo,procitao pa preduzeo nesto konkretno bilo bi bolje.
Gospodin Svetozar Nisic koji se vec predugo bori za interese pokradenih stedisa bi trebao dobiti komandu nad policijom(bez Cadje Stanislava)pa da dovede slucaj do kraja.
Poz. iz
dijaspore

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]