banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 15:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 29 Jan 2013, 21:08 
Nevezano za temu, kod nas je vozacka kultura nula bodova, sta god da je u pitanju...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 15:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
http://www.atvbl.com/banja-luka-tesko-p ... oljetnica/

Ovo se desilo tacno na ulazu u moju ulicu... Na tom dijelu niti ima pjesackog, niti ima adekvatna autobuska stanica da bus moze da se iskljuci sa kolovoza. A pravac i jeste, pa manijaci voze manijacki.
Strasno.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 15:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Strašno, jadna djevojka. Ta mi je ulica poznata, ali ne mogu da se orjentišem.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2013, 19:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dvije medicinske sestre i vozač kola hitne pomoći Doma zdravlja u Brodu povrijeđeni su u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Doboj - Derventa, kod naselja Šešlije, prenose agencije.

Teške tjelesne povrede, koje nisu opasne po život, zadobile su medicinske sestre Ružica Gojić (42) i Draženka Maksić (35), kao i vozač Goran Vasilić (45), svi iz Broda.

- Nesreća se dogodila sinoć oko ponoći dok su se, nakon dovoženja jednog pacijenta u bolnicu u Doboj, vraćali nazad u Brod - izjavio je portparol dobojske bolnice Ljubinko Đurić.

On je podsjetio da su na dobojskom području sinoć padali kiša i snijeg, te ocijenio da je, najvjerovatnije, zbog klizavog kolovoza, kao i više uzastopnih krivina na tom dijelu puta, došlo do slijetanja vozila s puta.

Dobojska policija izvršila je uviđaj, a detalji o uzrocima ovog udesa biće naknadno saopšteni.

Log: Tekst kopiran sa BanjalukaLive portala: http://www.banjalukalive.com/hronika/u- ... z2JrZ2BQrb

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 18:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Banjalučanin čiji su inicijali R.M. (51) poginuo je u mjestu Veliko Blaško u opštini Laktaši kada je sa teretnim vozilom marke folksvagen sletio s kolovoza.

Saobraćajna nesreća se dogodila sinoć oko 21.55 na lokalnom putu Klašnice - Slatina, rečeno je Srni u policiji Republike Srpske.

Do saobraćajne nesreće došlo je zbog klizavog kolovoza i neprilagođene brzine uslovima puta, naglašavaju iz policije.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Radinku Mušiću iz Banjaluke.

Log: Tekst kopiran sa BanjalukaLive portala: http://www.banjalukalive.com/hronika/ba ... z2JxCcu02B

:(

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2013, 13:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
richa je napisao:
http://www.atvbl.com/banja-luka-tesko-povrijedena-maloljetnica/

Ovo se desilo tacno na ulazu u moju ulicu... Na tom dijelu niti ima pjesackog, niti ima adekvatna autobuska stanica da bus moze da se iskljuci sa kolovoza. A pravac i jeste, pa manijaci voze manijacki.
Strasno.

Ipak nije uspjela da se izbori za zivot....:(
Majo nek ti je laka crna zemlja. Pocivaj u miru. :cry:

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2013, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Jadna djevojka.
A, ovi novinari konstatno potenciraju pricu kako je prelazila ulicu na mjestu gdje nema pjesackog. Od Zaluzana, pa do OBI-ja duzine skoro 2km, nema nijednog pjesackog prelaza, a rijetko koji vozac pusti ljude da predju ulicu ili ako ih pusti, onda ima dezurni kreten koji se isfurava i svira.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Banjaluka: U sudaru autobusa i automobila povrijeđena jedna osoba

Slika

D.V. povrijeđena je jutros u banjalučkom naselju Lazarevo, u sudaru vozila marke reno klio, kojim je upravljala, i autobusa banjalučkog "Autoprevoza", kojeg je vozio D.S.
Potvrđeno je to "Nezavisnim" iz policiji, u kojoj su precizirali da se nezgoda dogodila u Ulica Knjaza Miloša. U autobusu, koji je saobraćao na liniji Trn - Banjaluka, niko od putnika nije povrijeđen.
"Nezgoda je policiji prijavljena u 8.30 časova, nakon čega su naše ekipe izašle na teren, te su izvršile uviđaj. Istraga o okolnostima pod kojim je došlo do sudara se istražuju", kazao je "Nezavisnim izvor iz policije, dodajući da je na autobusu nastala manja materijalna šteta, dok su na renou veća oštećenja.

Log: Tekst kopiran sa BanjalukaLive portala: http://www.banjalukalive.com/hronika/ba ... z2LLQnwenE

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 23:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Banja Luka: Auto udarilo djevojku kod „Manje"
27.02.2013. 22:59

U glavnoj banjalučkoj ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića večeras oko 22.00 časa dogodila se saobraćajna nesreća.

U nesreći je povrijeđena jedna osoba, potvrdio je Srni dežurni operativni Centra javne bezbjednosti Banjaluka. U CJB nisu mogli da kažu o kome je riječ i kakve su povrede u pitanju, navodeći da je povrijeđena osoba zatražila ljekarsku pomoć Hitne pomoći.

Srna nezvanično saznaje od policije koja vrši uviđaj da je za sada neidentifikovano vozilo udarilo djevojku na trotoaru ispred poslastičarnice "Manja" u strogom centru grada.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Oko 10 sam prolazio tuda, bila su 2 policijska auta na cesti sa rotacijama, jedan je slikao cestu i šetao tuda. Ali nisam vidio auto nigdje, samo jedno drvo polomljeno komplet, krošnja skroz kod ulaza u manju. Ne kontam gdje šta ko

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Vjerovatno neko izlijetao od parka, ponijela ga voda i popeo se na trotoar.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Svasta,stvarno steta za djevojku

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2013, 23:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Citiraj:
TREBINJE - Današnje okupljanje kandidata za U-17 reprezentaciju BiH palo je u sjenu strašne saobraćajne nesreće koja se dogodila na putu Trebinje – Sarajevu, u blizini Miljevine.

U toj nesreći teško je ozlijeđen i bori se za život kapiten naše kadetske reprezentacije Miloš Aćimović, dok je njegov otac Sredoje preminuo na mjestu nesreće.

Otac je Miloša Aćimovića vozio na okupljanje reprezentacije u hotel “Park” u Sarajevu, koje je zakazano za 12 sati. Sat prije toga, nakon što su prošli Foču, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodila se nesreća. Navodno je vozač na klizavoj cesti izgubio nadzor nad upravljačem i automobil je sletio u rijeku Bistricu. Na mjestu nesreće poginuo je Milošev otac, dok je 16-godišnji nogometaš izvađen iz automobila i prevezen u fočansku boilnicu.

Nakon što su saznali za nesreću, Miloša su na Odjelu intenzivne njege bolnice u Foči, vrlo kratko posjetili selektor reprezentacije Sakib Malkočević, koordinator za omladinski nogomet Murat Jaha i selektor U-15 reprezentacije Zoran Erbez. Ozlijeđeni mladić pri svijesti je, ali su ozljede veoma teške i ljekari se bore za njegov život.

- Sve nas je ovo strašno pogodilo. Ovo je velika tragedija za porodicu Aćimović, a mi se nadamo da će Miloš prebroditi trenutnu krizu i izboriti se za život i nastaviti igrati nogomet – kazao je Malkočević, dodavši kako ozlijeđeni mladić još ne zna za očevu smrt.

Inače, U-17 reprezentacija se okupila u Sarajevu uoči nastupa u Umagu na međunarodnom turniru kadetskih reprezentacija BiH, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske. Naš tim bi 11. marta trebao igrati protiv Crne Gore, dan poslije s Makedonijom, a 14. marta protiv Hrvatske, piše Tuzlalive.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2013, 00:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Uf,tuzno
Nadam se da ce se izvuci

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pješak N.J. iz Teslića zadobio je teške tjelesne povrede kada ga je udario automobil “reno” kojim je upravljalo lice čiji su inicijali S.B. iz Banjaluke, rečeno je Srni u banjalučkom Centru javne bezbjednosti.

Povrijeđeni pješak u besvjesnom stanju odmah je prevezen u Kliničko- bolnički centar Banjaluka gdje je zadržan na liječenju.

Saobraćajna nezgoda dogodila se noćas u 2.40 časova na raskršću Ulica kralja Petra Prvog Karađorđevića i bana Todora Lazarevića u Banjaluci.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 12:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Синоћ шетам по Мејдану, кад неки краљ из Цара Лазара улијеће у Крфску 150 на сат, шкрипе гуме, једва се некако провукао да се не забије у стуб расвјете. Значи ја се заледио, био сам ту на неких 5 метара. И ништа, фрајко настави још брже.

Срећа па у супротној траци није никог било, настрадао био неко, ни крив ни дужан, јер нема шансе да би се овај могао зауставити...

Боже сачувај.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

zato sam ja sinoc oko 3 cuo hitnu kako je prozujala oko zgrade, strasno

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 18:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kakav je danas kolaps bio u gradu?
Za j'ena tri kilometra mi je trebalo skoro pola sata...
Prvo kolona kod Sopinga rahmetli, ja puknem desno kroz Dolac, pa me doceka guzva na izlazu kod Tilta. Tu prodjem pored vrtica, pa se ukljucim kod Njihovog marketa... I na kraju enormna kolona na Toplaninom mostu. I onda sam morao na Rebrovac...
je l' nesto bilo zatvoreno od glavnih saobracajnica? Vidio sam i da je na Mejdanu kolona citavom duzinom ispred Branko Radicevic.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 18:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Vikend-vozači...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 18:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Subota, kiša, možda se zadesila u koja kolona svatova na toj ruti....Eto gužve niotkuda....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]