banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 17:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 24 Mar 2012, 22:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
U Višegradu srušeno spomen obilježje srpskim borcima (FOTO)

Galerija
. .
Srna - 24.03.2012 10:50

VIŠEGRAD - Nepoznata lica srušila su u selu Pijavice kod Višegrada spomen-obilježje dvojici srpskih vojnika koji su u septembru 1992. godine poginuli u zasjedi muslimanskih snaga.

Obilježje od mermera na mjestu pogibije Miodraga Vucelje i Svetozara Krsmanovića oboreno je, izgleda, nekim teškim teretnim vozilom.

''Ogorčen sam ovim vandalskim činom. Sve se bojim da su spomenik srušili oni koji su učestovali u mučkom napadu iz zasjede na mog sina i prijatelja Svetozara'', rekao je Miodragov otac Milomir Vucelja.

Prethodno je na spomeniku neko razbacivao cvijeće, a jednom i oštetio zaštitnu ogradu.

O ovome je obaviještena Opštinska boračka organizacija i Policijska stanica u Višegradu. (kraj)rt/dp/foto/

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
mrkvica je napisao:

Eto... i šta sad?

Preminula Oksana Makar, žrtva okrutnog silovanja i spaljivanja

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
смртна казна

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne bi me cudilo da su imali uticaja na tok lecenja i da je preminula zbog loseg tretmana... Lakse je izbeci zatvor ili dobiti manju kaznu ako devojka ne progovori

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
какво црно јутро. прво гледам 3 дјевојке и 3 момка погинули у Новом Саду у пожару који је избио у неком ноћном клубу. Исто у Србији двојица погинула у саобраћајној несрећи. У Мркоњићу се петнаестогодишња дјевојка објесила...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Страшно. :cry: :(

http://www.zvornikdanas.com/2012/04/mrk ... e-ucenica/

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:angry1: :roll: :(

Spoiler:
http://www.zvornikdanas.com/2012/04/banjalucka-policija-sasi-damicu-pucala-u-leda-pa-ga-ranjenog-vezala-i-tukla/

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Banjalučka policija teško ranila mladića?!
Banjalučka policija večeras oko 20.30 časova u naselju Starčevica, teško je ranila 27-godišnjeg Sašu Damića, prenose Nezavisne.

Reporter "Nezavisnih", koji je na terenu, javlja da je nesrećni mladić pogođen u leđa, iznad plećke. Okolnosti i uzroci ovog događaja, za sada nisu poznati.

Svjedokinja M.P. koja je sa djetetom boravila u u igraonici koja se nalazi pored lokala pod imenom "Merlin", ispričala je "Nezavisnim" da je oko 20.30 časova začula prvo dva, a potom još jedan pucanj. Izletjela je napolje i i vidjela kako policija veže i tuče ranjenog mladića.

U tim trenucima, na lice mjesta pristiglo je još pripadnika policije, ali i vozilo hitne pomoći koje je odvezlo teško ranjenog mladića.

Kako saznaju Nezavisne, zdravstveno stanje Saše Damića za sada je teško, a prognoza neizvjesna. Ispred zgrade banjalučke hirurgije u vrijeme slanja ovog izvještaja, bilo je okupljeno mnoštvo ljudi među kojima i njegova majka, koja se nalazi u stanju potpunog šoka.

Damić je, inače, zaposlen u automehaničarskoj radnji koja se nalazi u blizini mjesta tragičnog događaja.(MONDO)

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шакал пратиш ли ти спојлере???

Не знам ништа о том Дамићу,али ово је катастрофа од стране муријаша проклетих!

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2012, 23:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ne znam sta je ovde bilo ali nikad mi ne bi palo na pamet da mogu tako nesto uraditi bez razloga dok mi se buraz nije nasao u toj situaciji.pored kaficu u kojem su sjedili neki inspektorcici prolazio mali komsija(cirka 14-15god) inace malo debeljuskast.i poceli ga provocirati,kao e debeli i tako to.i mali im odgovori i ovi ga krenu tako draufati,udarali ga pistoljem,i buraz i drugi komsija koji ce biti castan i posten inspektor otrce tamo i ovi ladno upere pistolj u njih.sad ne znam dal je buraz ili taj komsija nekako uhvatio pistolj pa je bilo ko u filmovim,samo se cekalo kad ce opaliti. Dosla patrola,ove formalno privela a komsiji rekli ako zeli da studira da drzi jezik za zubima

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 07:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
shakal je napisao:
Banjalučka policija teško ranila mladića?!
Banjalučka policija večeras oko 20.30 časova u naselju Starčevica, teško je ranila 27-godišnjeg Sašu Damića, prenose Nezavisne.

Reporter "Nezavisnih", koji je na terenu, javlja da je nesrećni mladić pogođen u leđa, iznad plećke. Okolnosti i uzroci ovog događaja, za sada nisu poznati.

Svjedokinja M.P. koja je sa djetetom boravila u u igraonici koja se nalazi pored lokala pod imenom "Merlin", ispričala je "Nezavisnim" da je oko 20.30 časova začula prvo dva, a potom još jedan pucanj. Izletjela je napolje i i vidjela kako policija veže i tuče ranjenog mladića.

U tim trenucima, na lice mjesta pristiglo je još pripadnika policije, ali i vozilo hitne pomoći koje je odvezlo teško ranjenog mladića.

Kako saznaju Nezavisne, zdravstveno stanje Saše Damića za sada je teško, a prognoza neizvjesna. Ispred zgrade banjalučke hirurgije u vrijeme slanja ovog izvještaja, bilo je okupljeno mnoštvo ljudi među kojima i njegova majka, koja se nalazi u stanju potpunog šoka.

Damić je, inače, zaposlen u automehaničarskoj radnji koja se nalazi u blizini mjesta tragičnog događaja.(MONDO)

сада се траже чауре како би се све заташкало!
прво су га ранили без икаквог повода а онда везали и тукли сат времена!

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 07:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
svi krive policiju, a niko jos ne zna sta je taj damić napravio...ako je skidao branik sa auta ja sam na strani policije!

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 07:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
на страни си полиције да пуца у леђа људима!
ти си болестан као и ови из полиције што су направили и мучили рањеног момка!

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 07:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17
Није скидао браник нити ишта друго, задесио се сасвим случајно ту. Момак је радио у аутомеханичарској радњи са својим оцем, зарађивао сасвим солидно за живот, тако да није имао потребе да се бави нечим недозвољеним.
Пар пријатеља било у близини догађаја, кажу да је један тај инспектор или био пијан или дрогиран, пријетио је свима около. Замислите сцену да одведете дјецу у играоницу налети дрогирани полицајац :oops: на све то кад је Сале рањен, они су га везали, један му стао ногом на главу и скоро сат времена га тукли.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 07:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

d.a. je napisao:
на страни си полиције да пуца у леђа људима!
ти си болестан као и ови из полиције што су направили и мучили рањеног момка!

rekako sam ako je kriv...ako nije treba poubijati ovu dvojicu sto su pucali u njega...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 07:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
rekako sam ako je kriv...ako nije treba poubijati ovu dvojicu sto su pucali u njega...

Glupo razmisljanje,
ako nije kriv ko ce poubijati njih dvojicu,u najgorem slucaju dobice suspenzije po 6 mjeseci,naravano da ih ne treba ubijati al bi zatvorske kazne bile po mjeri,a ako je kriv ni tad nije trebao dobiti metak u ledja,policajac bi trebao pucati samo u samoodbrani a ako je bio u ledja tesko da je taj mladic bio opasan po zivot,ali sacekajmo zvanicno saopstenje MUPa pa cemo vidjeti,ma da mi ovo smrdi na jos jedan nekaznjeni bahatluk....

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 08:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17
Већ замишљам саопштење, храбри припадници полиције сачували животе грађана од помахниталог младића који се сам ранио у леђа и онда у лудилу сам се тукао

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 09:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja sam prvi za uvodjenje smrtne kazne i odsjecanje ruke kod kradje i utaje poreza!...pa uvedimo ovakve zakone i svi nasi problemi kriminala bit ce rijeseni...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 09:10 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hoće to,hoće....Mog buraza su na pravdi Boga premlatili i u izvještaj stavili da je udario jednog nogom u testise. Kada su se suočili na sudu (jer smo mi dali prigovor IPTF,a ovi su u znak odmazde podigli prijavu) drot reče da se ne sjeća. Pa koliko često ga civili šutiraju u da-mu dok je na dužnosti? Malo je njih IPTF otpuštao koliko je trebao.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Има ли краја овим несрећама више? :(

http://www.zvornikdanas.com/2012/04/maj ... moubistvo/

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]