princo je napisao:
mama mia izgleda je tebe napravio orangutan
ne samo da potenciras da si musliman i povratnik neg si srao o svemu ovde kao i o postojanju logora u bl sto ti je covjek fino odgovorio
jer smo zivjeli ovde i znali smo da nema logora
izgleda potajno zelis da se opet pokoljemo!!!???
i sta mu svi podilazite pod supak nije mi jasno
zasto ne pises i ne places kako se na kosovu pale crkve(mada me i to ne sikira puno) jer sta amerika odluci tako ce biti
a ti naso neku jadnu potocansku dzamiju i sad je tu kao zalis
a mama tebi jos samo da orangutan mamu jebe i da ti napravi jos jednog brata i evo ti ovaj sto si ti dao meni

i jos za tvoje cisto sumnjanje moja porodica je u sklopu policije SFRJ isla na jebeno kosovo 80-i neke godine da gine i isli su sigurno da pale dzamije
e to ti je bilo prije rata
al kao sto rekoh ako amerika)to jest obama sada) odluci da se opet koljemo klacemo se haberu htjeli ne htjeli
samo sto ce neko opet razguliti ko covjek i kukati iz svedske a ovde ce ljude klati i ubijati na kucnim pragovima i u posteljama
zavrsetak necu vise ovo komentarisati
i jos mami da orangutansko sjeme jednom opsujem
pozdrav
Stvarno nevriedi ocito nekim ljudima popout tebe iznositi cinjenice,ja sam iznijo dokaze raznih medunarodnih organizacija koji su potvrdili da su bili logori,postoje presude na sudovima za sve te zlocine koji su se desavali u Banjaluci,,,,,,Medutim neki imaju problem sa istinom,a taj problem morace sami sa sobom da rasciste,,,,,,
Da Potocka je dzamija stara oko 300god,,srusena u ovome posljednom ratu,kao i sve dzamije u BL,i sve sto imalo veze sa muslimanima,cak spomenik ljubavi(Safikadin mezar) na kojem su mladi Banjalucani zapalili milarde svijeca.........
Ja sam sto puta ponovio da sam protiv bilo kakvoga nasilja,bilo kakvoga vandalizma,zelim da svi ljudi zive u miru,a rat nebih pozelio nikome na ovome svijetu,jeli ja sam prosao groz golgote rata i nikada nebih nikome to pozelio da to prode.....
Rata vise nece biti,stranci su rasturili Jugoslaviju,mi se izmedu kao stoka poklali,podjelili i tu je kraj price.......
Pozdrav