banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 17:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 04 Dec 2011, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
"meso" ne samo za rostilj,ili pravljenje parizera,pasteta i hrenovki....zna biti zaledjeno i vise od 9 god. I to nije rijetka pojava, a ni tajna.

Uglavnom se tu radi o mljevenom mesu koje se zaledjeno uvozi iz zemalja EU i Amerike. Te zemlje nakon odredjenog perioda moraju obnavljati rezerve mesa (u odnosu na nas imaju i komisije koje to kontrolisu i jasno definisane zakone u vezi istog) i da staro meso, koje je godinama lezalo u hladnjacama, ne bacaju oni prodaju za male pare. A to nasim trgovcima odgovara. Isplati se,jel'....

Takvo meso mi konzumiramo najcesce preko cevapa,bureka i uopste brze hrane.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Pijani sin zadavio majku zbog flaše piva

KLADOVO - Mića P. (36) iz Manastirice kod Kladova priznao je da je u petak uveče u porodičnoj kući u selu najpre tukao, a zatim zadavio majku Jelisavetu P. (73) čiju je smrt prethodno sam prijavio policiji.

Zločin, na koji se odlučio jer je majka odbila da mu da sto dinara za flašu piva, Mića je izvršio pred petogodišnjom kćerkom koju je baka Jelisaveta čuvala nakon što je njenog sina napustila supruga.

Zločin je policiji u petak prijavio Mića tvrdeći da je beživotno telo majke našao u predsoblju, da ne zna šta se dogodilo, da je u kuću uleteo kad je čuo vrisak svoje kćeri i da pretpostavlja da je Jelisaveta pala niz merdevine koje vode na tavan. Policiji je, međutim, njegova priča odmah bila sumnjiva.

Krvi je bilo ne samo po hodniku u kome je nađeno telo, već i u susednoj sobi. Starica je imala povrede na licu i telu, a krvi je bilo na ormanima, šporetu... Sumnjiva je bila i rana koju je Mića imao na ruci, a za koju je rekao da je nastala dok je cepao drva.

Telo starice odmah je poslato na obdukciju, a u kući je izvršen uviđaj. Rezultati obdukcije demantovali su Mićinu priču i potvrdili da je starica ubijena gušenjem. Pritisnut dokazima, Mića je na saslušanju priznao da se sa majkom posvađao po povratku iz zadružnog doma gde je sedeo sa društvom i popio nekoliko piva.

- Ostao sam bez novca. U domu nisu hteli da mi daju pivo na veresiju. Došao sam kući i od majke tražio sto dinara, da se vratim u kafanu, ali nije htela da mi da - izjavio je Mića policiji.

Između sina i majke izbila je svađa, a Mića je onda nasrnuo na majku. Pesnicom je nekoliko puta udario Jelisavetu u glavu. Oblivena krvlju, starica je pokušala da pobegne od pomahnitalog sina, ali ju je on sustigao u hodniku, obavio ruke oko njenog vrata i zadavio.

Ceo zločin, praćen jaucima nesrećne starice, izvršen je naočigled Mićine petogodišnje kćeri. Devojčica je, kako kažu komšije, u šoku i nije u stanju da progovori ni reč. Komšije kažu i da su zatečene tragedijom.

- Oni su veoma siromašni, Mića je povremeno imao psihičkih problema, patio je i od epilepsije, ali nije bio u nekoj velikoj svađi sa majkom. Zajedno su radili, trudili se da podignu njegovu devojčicu. Mića je ponekad imao napade i važio je za nezgodnog čoveka, ali da nasrne na majku i to pred detetom, niko nije očekivao - kažu komšije.

Osumnjičenom Mići je određen pritvor i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog ubistva.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Banjaluka: Pretresen kazino Kajak

Akcija "Kubikus" Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, usmjerena protiv organizovanja nedozvoljenih igara na sreću, provodi se u 16 opština Srpske - Banjaluci, Laktašima, Gradišci, Prnjavoru, Srpcu, Palama, Istočnom Novom Sarajevu, Foči, Čelincu, Bijeljini, Srebrenici, Bratuncu, Zvorniku, Vlasenici, Bileći i Gacku.

"MUP RS provodi akciju kodnog naziva 'Kubikus', u okviru koje se vrše pretresi na 39 lokacija u 16 opština Srpske", rekla je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova RS Mirna Šoja, dodajući da će se više informacija znati po završetku akcije.
Akcija se odvija pod nadzorom Specijalnog tužilaštva RS, a po naredbi Okružnog suda u Banjaluci, Odjeljenja za organizovani i najteže oblike privrednog kriminala.
U Banjaluci je policija pretresla kafe kazino "Kajak" odakle je izuzela dva manja elektronska aparata i vrećicu sa nepoznatim sadržajem, javlja dopisnik Srne.
Prema nezvaničnim saznanjima, u Banjaluci je u toku pretes nekoliko lokala koji se bave igrom na sreću i nekoliko privatnih stanova.
Nezvanično se saznaje da je vlasnik "Kajaka" priveden.
Pretres kazina, koji je izvršen u okviru akcije kodnog naziva "Kubikus", počeo je jutros oko 6.00 časova.

http://www.banjalukalive.com/aktuelnost ... acija.html

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Bljuzgo dobio 8 godina,znaci uz dobro vladanje eto njega za 5god van.
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /111209081

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2011, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
insp_CaLLahan je napisao:
Bljuzgo

Sad sam se sjetio momenta kad sam prvi put čuo za njegov nadimak... :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
insp_CaLLahan je napisao:
Bljuzgo dobio 8 godina,znaci uz dobro vladanje eto njega za 5god van.
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /111209081

Dobro je i dobio. Kako je krenulo u zadnje vrijeme ja sam mislio izvuci ce se na neuracunjivost.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 18871.html

realizacija 1/0

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
levat :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 19:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tj. 0/1

ma tetejac ne bi mašio.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 19:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ne reci dvaput. Prije dvije godine neka tuka iz Požarevca čini mi se uzela od svekra m57 i pucala sebi u stomak.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

možda je gledala rane :D

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 19:37 
Juce gledam neke snimke na mracnjaku i drot idiot udara puskom lika i puska opali, ne vjerujem koji duduk... :D

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 11:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Bla bla bla bla "Послије инцидента за сву тројицу је био одређен притвор. Сјеница, који је прије више од годину осуђен на двије и по године затвора због убиства упућен је на издржавање казне, док је Кнежевић пуштен на слободу".

Filozofe, ti si kralj informacija iz crne hronike....Koga je ubio i dobio dvije godine zatvora? Covjeka ili muhu? :-?

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ne znam Helen, u posljednje vrijeme sudovi oslobađaju ubice, a čak i štimaju ubistva.

Možda su te 2,5 godine puno? Najbolje da sačekamo da Svevišnji presudi.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 00:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Turska serija, ovaj policija

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0M-hxt5lo1k[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 10:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Citiraj:
PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je Z.B. (56), profesora u Javnoj ustanovi Obrazovni centar u Šavniku, zbog sumnje da je učenicu M.Š. (15) udario kamenom u glavu, nanevši joj teške telesne povrede.

Kako je saopštila Uprava policije Crne Gore, profesor je osumnjičen da je fizički maltrerirao i učenika N.D. (14) udarajući ga nogama i rukama po glavi i leđima.

Policija je, kako se navodi, postupajući po prijavi M.Š. utvrdila da je profesor prvo isterao sa časa N.D. a potom i M.Š. uz pretnje i uvrede.

Na pitanje M.Š. zašto joj ne dozvoljava da prisustvuje času, profesor Z.B. joj je uputio više reči uvredljive sadržine, aludirajući na to da nije psihički zdrava i pitajući je zašto je uopšte došla u školu, dok joj je na kraju uputio i psovku, saopštila je policija.

Nakon toga M.Š. je izašla iz učionice, posle čega je profesor počeo da je juri. M.Š. je bežala oko škole, a profesor je jurio za njom. Devojčica se trčeći oko škole u jednom trenutku saplela i pala, a profesor je tada sustigao i udario kamenom u predelu glave, nakon čega je učenica izgubila svest, navela je policija.

Nakon toga, profesor se vratio u učionicu i nastavio da drži čas, a učenica je, kada se osvestila, pozvala policiju i prijavila događaj. Profesor je uhapšen i po nalogu tužioca i uz krivičnu prijavu sproveden na dalju proceduru. Tužilac mu je, nakon saslušanja, odredio pritvor , navodi se u saopštenju Uprave policije Crne Gore.

:confused2: :confused2:

Jebote,kako se meni nije desilo da naletim na ovakvog siledziju i psihopatu...Bar da mu vratim kamen,ako nista.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 10:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Koji manijak, to treba odma streljati.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Руку на срце треба некад погледати нешто и из другог угла,углавном свака прича се увећа за минимум 10%. Дакле замислимо ситуацију да га је та иста ученица назвала педофилом или му опсовала стару мајку која је одавно у рају. Мислим да би већина нас реаговала слично у таквим ситуацијама, е сад величина камена је итекако важна,уколико се ради о каменчићу (тежине до 100 грама) није имала среће,уколико се ради о каменчини (од пола киле) треба да буде поносна. :(

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 10:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Fizički napad na učenika nema opravdanje. Ukoliko ga je uvrijedila na bilo koji način postoje zakonom utvrđeni mehanizmi da se stvar riješi (ukor, smanjenje vladanja, izbacivanje iz škole...).

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 12:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
tatamata je napisao:
Citiraj:
PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je Z.B. (56), profesora u Javnoj ustanovi Obrazovni centar u Šavniku, zbog sumnje da je učenicu M.Š. (15) udario kamenom u glavu, nanevši joj teške telesne povrede.

Kako je saopštila Uprava policije Crne Gore, profesor je osumnjičen da je fizički maltrerirao i učenika N.D. (14) udarajući ga nogama i rukama po glavi i leđima.

Policija je, kako se navodi, postupajući po prijavi M.Š. utvrdila da je profesor prvo isterao sa časa N.D. a potom i M.Š. uz pretnje i uvrede.

Na pitanje M.Š. zašto joj ne dozvoljava da prisustvuje času, profesor Z.B. joj je uputio više reči uvredljive sadržine, aludirajući na to da nije psihički zdrava i pitajući je zašto je uopšte došla u školu, dok joj je na kraju uputio i psovku, saopštila je policija.

Nakon toga M.Š. je izašla iz učionice, posle čega je profesor počeo da je juri. M.Š. je bežala oko škole, a profesor je jurio za njom. Devojčica se trčeći oko škole u jednom trenutku saplela i pala, a profesor je tada sustigao i udario kamenom u predelu glave, nakon čega je učenica izgubila svest, navela je policija.

Nakon toga, profesor se vratio u učionicu i nastavio da drži čas, a učenica je, kada se osvestila, pozvala policiju i prijavila događaj. Profesor je uhapšen i po nalogu tužioca i uz krivičnu prijavu sproveden na dalju proceduru. Tužilac mu je, nakon saslušanja, odredio pritvor , navodi se u saopštenju Uprave policije Crne Gore.

:confused2: :confused2:

Jebote,kako se meni nije desilo da naletim na ovakvog siledziju i psihopatu...Bar da mu vratim kamen,ako nista.

et sto ti je stresan poso! :oops: :oops: :oops: nije ni uciteljima lako! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]