banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 23:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 04 Okt 2011, 11:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
kuvaju oni nesto,,, 8) eno ovaj moj komsija svecki emigrant opet doso! a nije ferije,,, :fadein: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
@chils
Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Dragoljub Pašagić, Danijel Delić, Goran Novalija, Vladimir Damjanović, Vladimir Petrović, Darjan Dojčinović, Zoran Balta, Aco Kajkut, Ana Mastilo, Dragan Tepić i Ljubiša Jaćimović.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 18:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
fina ekipica, sve poznata imena sa banjaluckog makadama.

Inace ova Ana Mastilo cini mi se nedavno diplomirala na privatnom fakultetu.

Ne znam samo jel im vodila finansije ili bila PR.?

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 18:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ne to im je konsiljere 100% :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 17:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Jun 2010, 19:08
Na ekskurziji u Budimpešti rano jutros poginuo je učenik gimnazije iz Sremske Mitrovice, potvrdio je ambasador Srbije u Mađarskoj Dejan Šahović.

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=547132

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 10:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
opet su pili "red bull"

covjece na tim ekskurzijama se vise leti nego na aerodromu u Mahovljanima.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Citiraj:

Jeste...Vikali mi svi upisi Apeiron a ja jok budala,a mogao sam bit knjgovodja `iz pakla`

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 01:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
insp_CaLLahan je napisao:
Citiraj:

Jeste...Vikali mi svi upisi Apeiron a ja jok budala,a mogao sam bit knjgovodja `iz pakla`

a jbt..................ja sam nju "bario"u sedmom razredu,i ako mi je valjda bila neka rodica po tamo nekom pretku!
Braneee je napisao:
@chils
Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Dragoljub Pašagić, Danijel Delić, Goran Novalija, Vladimir Damjanović, Vladimir Petrović, Darjan Dojčinović, Zoran Balta, Aco Kajkut, Ana Mastilo, Dragan Tepić i Ljubiša Jaćimović.

znam jednog lika sa spiska,a pretpostavljam da iz vidjenja znam bar jos dvojicu,fini momci pozdrave uvijek i raspolozeni su za segu...bez zajebacije...al cijelo naselje zna cime se bave a nadlezne institucije tek sad su nasle vremena da djeluju?!wtf

sad kad procitam svoj post zvucim kao mjesavina Eugena gangstera i Chilsa old dirty bastarada :P

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
alkibijad je napisao:
fini momci pozdrave uvijek i raspolozeni su za segu...bez zajebacije...al cijelo naselje zna cime se bave a nadlezne institucije tek sad su nasle vremena da djeluju

+1
pa jedan od njih je skoro pao sa 30kg... nije krompir majku mu... ali smijesno je sto je kriminalisticka obrada trajala tako kratko... cijenim da je bilo:
Dilas?
Ne
Dobro, slobodan si...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
FOČA - Policija u Foči našla je mrtvo novorođenče u jednom selu na Tjentištu, a sumnja se da je čedomorstvo izvršila 23-godišnja N.B., koja je sinoć primljena u fočansku bolnicu zbog krvarenja i bolova u stomaku, saznaje Srna u MUP-u Republike Srpske.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/282094 ... deno-nozem

Koliko parova ne mogu dobiti dijete, a neko ko može ...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
danijell je napisao:
Citiraj:
FOČA - Policija u Foči našla je mrtvo novorođenče u jednom selu na Tjentištu, a sumnja se da je čedomorstvo izvršila 23-godišnja N.B., koja je sinoć primljena u fočansku bolnicu zbog krvarenja i bolova u stomaku, saznaje Srna u MUP-u Republike Srpske.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/282094 ... deno-nozem

Koliko parova ne mogu dobiti dijete, a neko ko može ...
страшно!!!!! па гдје ће јој душа да онако мало јадно дијете 12 пута убоде ножем.... :( јебем те животе. па мени би био проблем убости ножем некога у самоодбрани, а не дивљачки избости бебу и бацити у пољанер :-? па да ми је само упознати особе које то ураде. каква је то психа? шта је то? по мени нико психички нормалан не може ово урадити

Citiraj:
a prema Krivičnom zakonu RS zaprećena kazna za ovaj zločin je od šest meseci do pet godina zatvora.
мало је ово!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 10:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Ne zaboravite da veliki broj cedomorstava nastaje zbog toga, sto su te "majke" silovane... Nek policija na osnovu DNK analize provjeri ko je eventualni otac tog djeteta - kladim se, da je neko iz familije (otac, brat, stric, ujak, rodjak ...), tako da je ta zena mrzila to dijete jos dok joj je bilo u stomaku. Mada, abortus je opet bolje rjesenje, ukoliko je uopste smjela ici doktoru...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 11:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2011, 08:54
Шајин je napisao:
Citiraj:
a prema Krivičnom zakonu RS zaprećena kazna za ovaj zločin je od šest meseci do pet godina zatvora.
мало је ово!

Nermina će živjeti sa činjenicom da je na mučki način ubila sopstveno dijete, mislim da veće kazne od savjesti nema.
Druga stvar, ove sarajke se često čine emancipovane, a onda kad se čovjek najmanje nada, urade neku najprimitivniju glupost na svijetu.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 18:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Htedoh napisati upravo ovo sto je Digresija lepo objasnio.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2011, 15:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
U devojčinoj sobi aktivirao kašikaru!

Davor Vitić (28) iz Milića uhapšen je preksinoć jer je ručnom bombom pokušao da ubije sebe i svoju bivšu devojku Milenu Ostojić (32) iz Bratunca!
Vitić je u Mileninoj kući aktivirao bombu, ali su nekim čudom oboje preživeli eksploziju i samo su lakše povređeni. Kako saznajemo u CJB Bijeljina, zločin se dogodio u nedelju oko 19 sati u Drinskoj ulici u Bratuncu, gde Ostojićeva živi s majkom i braćom.
„Bomba! Ne, Davore!"

Istragom je utvrđeno da je motiv pokušaja ubistva i samoubistva bila Vitićeva bolesna ljubomora jer je ona želela da prekine vezu.

- Vitić je uveče došao u Mileninu kuću u Drinskoj ulici. U to vreme u kući su bili Milenina majka Makivija, dvojica njene braće i snaja. On ih je pozdravio, a potom otišao u Mileninu sobu. Ukućani su ispričali da su iz sobe čuli prepirku, a potom Milenu kako viče: „Bomba! Ne, Davore!" Braća su odmah potrčala prema sobi, ali je, pre nego što su ušli, odjeknula snažna eksplozija - kaže izvor blizak istrazi.
Naš sagovornik dodaje da su oboje nekim čudom preživeli eksploziju, a dok su braća pomagala ranjenoj sestri, Davor je pobegao iz kuće. Međutim, posle kraće potrage policija ga je pronašla i uhapsila. Milena je odmah prevezena u Dom zdravlja u Bratuncu, a posle hapšenja u Hitnu pomoć je doveden i Vitić.

- Ostojićeva je primljena s lakšim povredama leđa i leve natkolenice. Pretrpela je veliki šok, ali njeno zdravstveno stanje je stabilno i nalazi se van životne opasnosti. Vitić je primljen s lakšim povredama na levoj strani glave, a geleri su ga izrešetali i po desnoj nozi. Na prvi pogled, povrede su delovale ozbiljnije i radi detaljnih pregleda Vitić je prebačen u Klinički centar u Zvorniku, ali je isto veče vraćen u Bratunac. Ni njemu život nije ugrožen - naveli su u bratunačkom Domu zdravlja.
Proganjao je posle raskida

Dobro obavešteni izvor Pressa RS kaže da je motiv napada ljubomora. Oni su jedno vreme bili u ljubavnoj vezi, ali kada je Ostojićeva odlučila da raskine, Vitić nikako nije mogao da se pomiri s tim.
antrfile1
Pokušaj ubistva
Posle kriminalističke obrade, Davor Vitić juče je predat na saslušanje u Okružno tužilaštvo u Bijeljini, koje do zaključenja ovog broja Pressa RS nije bilo završeno. Na teret mu se stavlja krivično delo pokušaj ubistva, a očekuje se da će mu nakon saslušanja biti predložen jednomesečni pritvor.
Danka Prodanović, portparol tužilaštva, nije mogla da komentariše detalje napada.
- D. V. je nakon kraće prepirke sa M. O., s kojom je bio u ljubavnoj vezi, aktivirao ručnu bombu u nameri da ubije i nju i sebe. U eksploziji su oboje zadobili lakše povrede, a više detalja biće poznato po završetku istrage - saopštila je Prodanovićeva.
- Vitić je rodom iz Milića, ali je u Bratuncu našao posao. Čim je počeo da radi, preselio se u Bratunac, a onda upoznao Milenu. Kratko su bili u vezi i on je želeo da se oženi njom i da je vodi kući u Miliće. Ona na to nije bila spremna i duže vreme je pokušavala da raskine. Međutim, on to nije mogao da podnese. Milena ga je izbegavala, ali je on vremenom počeo da je proganja. Pisao joj je uznemirujuće SMS poruke, a čak je pretio i da će je ubiti ako ga ostavi - kaže izvor Pressa RS.

Kako saznajemo, Milena se i svojim prijateljicama požalila na bivšeg momka. Međutim, kada su je savetovali da raskine vezu, on je jednoj njenoj prijateljici razbio zadnje staklo na automobilu.

- Davor je bio bolesno ljubomoran, a čak je počeo da je prati kud god bi išla. Na sve načine Milena je pokušala da prekine kontakt s njim, ali bi on uvek našao način da joj priđe. Pa i preksinoć je nepozvan došao u njenu kuću i eto šta je napravio. Sreća je da niko nije poginuo i nadam se samo da će ludak zaglaviti na dužoj robiji - rekla je za Press RS Milenina prijateljica, koja je insistirala na anonimnosti.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 06:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2011, 23:57
On prema njoj nema ljubavi samo "bolesene osjecaje"
Ovako nesto nikad ne bi uradio osobi u koju je zaljubljen i koju voli moje licno misljenje x)
Sreca pa se sve "dobro" zavrsilo.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 08:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
OBicno kad ovo procitam nesto krenem da pjevusim ,valjda ostalo iz jos iz vremena kad smo bili klinci a komso krene mlatit zenu odmah poslje rucka...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6zRtaqAVxuY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
E ljudi moji, nemate vi pojma kako je toj curi. I sama sam bila u takvoj situaciji. Proganjanja poslije raskida, ucjene... Ne daj Bože nikome! I ne, to se ne može opravdati ljubavlju! To je bolest!

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
mrkvica je napisao:
E ljudi moji, nemate vi pojma kako je toj curi. I sama sam bila u takvoj situaciji. Proganjanja poslije raskida, ucjene... Ne daj Bože nikome! I ne, to se ne može opravdati ljubavlju! To je bolest!

bolesno te volim (crni humor)

ja kad sam bio u nekim situacijama takvim, svoju nesrecu sam lijecio prvo alkoholom a kasnije sexom , i pomaze :evil3:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Pametno! :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]