Ja ne znam kako neki ljudi mogu toliko da ne vode računa u saobraćaju. OK, napravim i ja svašta, realno, ali nikad namjerno ne izazivam sudbinu.
Pošto su raskopali pola BL zbog vodovoda, naročito od centra ka Šeheru, po tranzitu je povećan saobraćaj.
Gledam nekidan kako neka tuka vodi djete po dijelu gdje na tranzitu nema trotoara (sa druge strane ima, ali zašto bi ona prelazila?). Plus tuka ide van ceste i djete drži za ruku, koje hoda po ivici kolovoza. Popodnevna špica, autobusi, kamioni, šleperi i ona pustila dijete od nekih 4-5 godina da hoda do ulice a svoje dupe sklonila.
100 m poslije, idu dvije još veće tuke. Auto parkirano uz sami kolovoz, nasuprot smjeru saobraćaja bliže trake (skoro na cesti). I sad idu dvije genijalke i ulaze u auto, ova pametnija sa malom bebom u naručju 'ladno otvara suvozačka vrata (vrata do ceste) i ulazi u auto. Kolona vozila u oba smjera. Čovjek ispred svira, ja, neko iza mene. Ništa, ne pomjeraju se one. Zašto bi ona sačekala da prođe auto? Pa koliko glup, bahat i bezobrazan možeš biti!?! Ako nema nimalo mozga u tintari, zar nema nimalo majčinskog instinkta i straha za život? Pa tačno mi došlo da izađem i izmlatim obe krave, i nju i drugar'cu što je ostavila auto gdje i kako je ostavila.
I sad, da voziš 20 i pokupiš glupaču, kriv si. Mi psujemo na djecu, ali ovi matori idioti su puno gora stvar.
_________________ Najgora je napisao: Smršaću kad umrem 
Poslednji put menjao Phoenix dana 05 Jul 2012, 20:00, izmenjena samo jedanput
|