banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 16:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Bomba u autobusu
PostPoslato: 13 Mar 2014, 15:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2003, 01:20
jeste.. navodno je studirao u Novom sadu..
evo bas kolega sa posla prica da ga je prije 20 dana razvadio da se potuce sa nekim covjekom tu ispred radnje (Artist)...

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 15:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kakav degenerik
ovakva govna odmah treba policija u toku akcije ubiti,kasnije mu stavis pistolj u ruku i fino onda imas alibi da si ga morao skenjati

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 15:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
U ovakvim situacijama - takav alibi ne treba, samo ubiti olos.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Sad kad sam vidjela sliku, mislim da znam tog lika i uvijek sam ga se plasila. Sad ima duzu kosu, uvijek je u nekom odijelu i nervozan i cudno se smjeska. Mislila sam da je psihopata koji bi bio sposoban silovati zenu.
Nadam se da ce ga naci i zatvoriti!

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 16:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2013, 16:56
Dan je ludilo,pun tragedija :roll:
brat mi je vidjeo cijeli dogadjaj u soku je,kaze da mu je stalno slika vozaca pred ocima :-?
mogu misliti kako su se ljudi u busu isprepadali..sreca u nesreci je da nema vise poginulih :oops:
grad je cijeli dan pun policije,nadam se da ce ga sto prije naci jer se radi o psihicki poremecenoj osobi koja je ocito opasna po druge ljude

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Ma nista psihicki bolesnik i ti fazoni. Najbolje je da ga sad jos mi od poreza hranimo, lijecimo, oblacimo i placamo nadzor, dok u isto vrijeme umiru ljudi sa hronicnim ili izlijecivim bolestima kojima ta sredstva nedostaju za normalno lijecenje i funkcionisanje. Metak u celo i cao, racun poslati PORODICI koja je u 99% ovakvih slucajeva glavni krivac, tipa, zbog srama od okiline kazu "dobar je on, nece nikom nista, ne treba ga zatvarati u psihijatrijske ustanove" lazu o nasilnim ispadima ili onom sto pronadju u prostorijama gdje borave. 1% su krivi mito ili neiskusni doktori. Eto, pokusao si zivjeti u normalnom okruzenju, ubio si nevinog covjeka i ugrozio x drugih zivota, onaj ko je odgovoran za tebe placa metak i odstetu porodici nastradalog. I baj, baj.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 16:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kažu dve koleginice da znaju ovog bombaša iz Budžaka i da je uvijek djelovao kao manijak. Ono, stoji na stanici i bulji u srednjoškolke, zaviruje, unosi im se u lice. Mislile da je pedofil.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 16:54 
Jesu ga uopste uhvatili?

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 16:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ništa ne javljaju. Vidim da su na potezu od Trapista prema Krčmarici raspoređene dve patrole. Kontam da su zatvorili grad da im ne zbriše.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 16:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
manitu uci da svira je napisao:
Ma nista psihicki bolesnik i ti fazoni. Najbolje je da ga sad jos mi od poreza hranimo, lijecimo, oblacimo i placamo nadzor, dok u isto vrijeme umiru ljudi sa hronicnim ili izlijecivim bolestima kojima ta sredstva nedostaju za normalno lijecenje i funkcionisanje. Metak u celo i cao, racun poslati PORODICI koja je u 99% ovakvih slucajeva glavni krivac, tipa, zbog srama od okiline kazu "dobar je on, nece nikom nista, ne treba ga zatvarati u psihijatrijske ustanove" lazu o nasilnim ispadima ili onom sto pronadju u prostorijama gdje borave. 1% su krivi mito ili neiskusni doktori. Eto, pokusao si zivjeti u normalnom okruzenju, ubio si nevinog covjeka i ugrozio x drugih zivota, onaj ko je odgovoran za tebe placa metak i odstetu porodici nastradalog. I baj, baj.

Slažem se. I dodao bi da je metak preblag za ovaklve monstrume, nego ga kao u "Zelenoj milji" na neispravnu električnu stolicu da se dugo i bolno prži na smrt, i onda porodici ispostaviti račun za struju i ostalo sa rokom plaćanja od 15 dana. Kakav zatvor, kakva bolnica, kakve pi**e materine.... :angry1:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 17:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2013, 16:56
zbog ovakvih i raznih drugih monstruoznih slucajeva vrijedilo bi uvesti smrtne presude

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 17:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Jos jedan dokaz u kakvoj lakrdiji mi zivimo , pa ljudi moji ako se vec znalo da je psihicki bolesnik zasto ga nisu zatvorili , najlakse je kukati kad se nesto desi , a poput njega ih ima jos ihahaj , i samo se nesto poduzima kad se nesto ovako desi , sreca u nesreci je sto jos nije neko nastradao , jos najbolje da im umakne ko zna na sta je spreman sve

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Ljudi se ne zatvaraju samo zato što su bolesni.

Još jedan dokaz u kakvoj lakrdiji mi živimo je lična neodgvornost, a ovdje ciljam na porodicu ovog lika, i njemu sličnih. Dok god je sramota biti bolestan i liječiti se, i dok god je seoskog zgražavanja i kuku meni politike, neće se ništa bitnije mijenjati.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
A u startu se moralo preko svih radio stanica i lokalnih tv kuca obavjestiti i upozoriti stanovnistvo, te objaviti slika.
Vidi se da nase vlasti nemaju pojma sta raditi u ovakvim slucajevima. Npr. moze upasti nekome u kucu, uzeti taoce, nasumice bombati i ubijati itd.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Apsolutno. Ali našim medijima je bitnije snimiti nečiji balkon i veš na štriku sa kog je neko skočio. Odvratno, redom odvratno.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 17:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Sep 2012, 15:46
Nije realno šta se dešava, a svi "rade" svoj posao. :S

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 17:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
AJracbo je napisao:
Jos jedan dokaz u kakvoj lakrdiji mi zivimo , pa ljudi moji ako se vec znalo da je psihicki bolesnik zasto ga nisu zatvorili , najlakse je kukati kad se nesto desi , a poput njega ih ima jos ihahaj , i samo se nesto poduzima kad se nesto ovako desi , sreca u nesreci je sto jos nije neko nastradao , jos najbolje da im umakne ko zna na sta je spreman sve

Ne kontaš ti. U našem društvu takvi psihički poremećaji su stigma i ruglo porodici bolesnika. I zato to ljudi kriju i taje, sklanjaju ga od pogleda drugih i zataškavaju njegovo ponašanje i ispade, sve tješeći se neće on dobar je....dok neko ne plati glavom tuđu glupost. Kad sam bio klinac u mojoj zgradi je živio mladić šizofreničar, koga su bukvalno krili njegovi i kad je počeo rat došao je iz Popovače mislim kući u BL. Dok je uzimao terapiju i ljekove sve je bilo u redu, na oko sasvim uredan momak a onda je došla 1992....kad nestalo ljekova i blokada, onda je počelo veselje: počeo urlati okolo i juriti djecu, napadati i tući svoje u kući, hodati go i bos oko zgrada, sve dok jednom se nije dohvatio noža pa isprepadao komšije. Srećom pa je bilo naoružanih ljudi i vojske u ratu pa nije nikog priklao, nego su intervenisali neki ljudi na vrijeme ili da ga sklanjaju ili će da ga oni "ovjere" čim ga vide na ulici jer je počeo napadati djecu. Sklonjen je mislim na Sokolac, jer je sa ove naše psihijatrije samo preko ograde i kući....pukom srećom nije niko ubijen, al šta je sve radio svojima dobro se završilo.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 17:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Imam ja komšiju koji je mlad i od malena se vidjelo da nije uredan s glavom. Starci ga maltretirali misleći da je to dobar način vaspitanja. Nedavno je krenuo sve tući po kući, poslije zaglavio u ludaru, uzimao terapiju tamo ili šta već i pustili ga. Ja govorim i sada da taj neće ništa dobro učiniti.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 17:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
nepokoreni je napisao:
AJracbo je napisao:

Ne kontaš ti. U našem društvu takvi psihički poremećaji su stigma i ruglo porodici bolesnika. I zato to ljudi kriju i taje, sklanjaju ga od pogleda drugih i zataškavaju njegovo ponašanje i ispade, sve tješeći se neće on dobar je....dok neko ne plati glavom tuđu glupost. Kad sam bio klinac u mojoj zgradi je živio mladić šizofreničar, koga su bukvalno krili njegovi i kad je počeo rat došao je iz Popovače mislim kući u BL. Dok je uzimao terapiju i ljekove sve je bilo u redu, na oko sasvim uredan momak a onda je došla 1992....kad nestalo ljekova i blokada, onda je počelo veselje: počeo urlati okolo i juriti djecu, napadati i tući svoje u kući, hodati go i bos oko zgrada, sve dok jednom se nije dohvatio noža pa isprepadao komšije. Srećom pa je bilo naoružanih ljudi i vojske u ratu pa nije nikog priklao, nego su intervenisali neki ljudi na vrijeme ili da ga sklanjaju ili će da ga oni "ovjere" čim ga vide na ulici jer je počeo napadati djecu. Sklonjen je mislim na Sokolac, jer je sa ove naše psihijatrije samo preko ograde i kući....pukom srećom nije niko ubijen, al šta je sve radio svojima dobro se završilo.

Aj dobro ja ne kontam , http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 35254.html
Citiraj:
već je riječ o činu lične prirode, navodeći da policija ima saznanja da je počinilac i ranije prijetio nastradalom.
CITAJ DOBRO i ranije prijetio pa jebem mu mater do kad ce policija se praviti gluva na ove prijetnje , koji put do sad kad neko pogine ste procitali i ranije prijetio ,uglavnom se moze sprijeciti bar nesto , kasno je kad se nesto ovako desi

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2014, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Nisu ga jos nasli...intenzivno se traga...info iz prve ruke

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]