banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 23:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Feb 2009, 13:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Okt 2008, 13:39
Mi smo dva brata. Neke grozne čike su nas odvojile od mame i bacile na ulicu kad smo bili skroz mali, ali nas je jedna divna teta primila u svoj topli dom, othranila u zgodne i zdrave momke i naučila lijepom ponašanju, pa smo sad i lijepi i pametni. Grebemo samo svoje igračke, ne penjemo se tamo gdje nam nije mjesto, uvijek smo čisti i okupani i super se družimo s našim drugarima Čarlijem i Pegi, koji isto žive kod naše dobre tete.
Ovo nas je teta krišom uslikala da to nismo ni opazili
Slika

a ovdje sam, dok sam s bratom uživao u popodnevnoj sijesti, skužio da me slika pa sam joj otišao u krilo da joj malo predem i pokažem koliko je volim
Slika

Naša teta nas jako jako voli, ali mi razumijemo da po ulicama ima još puno malih maca koje trebaju pomoć isto kao što smo je i mi trebali, a mi smo sad tinejdžeri pa moramo napravit mjesta drugim macama koje naša teta spasi od sigurne smrti.

Ne trebamo puno, a dajemo mnogo. Obećavamo da ćemo Vas voljeti i slušati, stručnjaci smo u tom da Vas riješimo svih svakodnevnih stresova, kad dođete s posla, vi samo sjedite a mi ćemo vam presti u krilu i po potrebi masirati šapicama neka bolna mjesta:)

Poslednji put menjao cudnabiljka dana 23 Feb 2009, 14:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2009, 13:57 
Voajer
Voajer

Ovo je Pegi. Ona isto živi s nama, teta ju je isto pronašla kao i nas, izliječila i naučila lijepom ponašanju.
Slika

Kad izađemo u dvorište, ona pazi na nas da nas druge ćuke ne tjeraju na drvo. Redovno patrolira dvorištem, ovo ju je teta uslikala "na radnom zadatku"
Slika

Kad ju čujemo da laje, znamo da neko ide baš nama u posjetu, jer ju je naša teta naučila da nije kulturno lajati bez razloga. Ne buni se kad joj teta briše noge prije no što uđe u kuću i voli kupanje daleko više od nas dvojice. Mi smo se s tetom dogovorili da nam je draže da se kupamo sami:)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2009, 14:10 
Voajer
Voajer

a ovo je Čarli. On je maneken u porodici:)
Slika

al nemojte da Vas izgled prevari. iako je mali, i on isto zarađuje svoj obrok, čuva kuću tako što parališe nepozvane goste svojom ljepotom:) pametan je i oprezan, a svi misle da je on u stvari plišana igračkica, dok ne počne mahat repom:)

Slika

eto, to smo mi. ako vam se sviđamo, pozovite našu tetu na 065-690-357

nismo puno izbirljivi, jako dobro ćemo se snaći i u dvorištu a i u stanu, samo nas volite, a mi ćemo Vam zagarantovano uzvratiti s još više ljubavi i radosnih trenutaka.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2009, 17:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
jao sto je sladak
uzela bih ga odmah da mogu xD

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2009, 18:01 
Voajer
Voajer

Ipanema_ je napisao:
jao sto je sladak
uzela bih ga odmah da mogu xD

i ja isto, ali već imam rotvajlera i jednog mačka koji bude u kući.

samo proširite vijest i time ste odmah pomogli :)

ova gospođa koja ih udomljava ne barata baš internetom, pa joj pokušavam barem ovako pomoći da mališani pronađu dom, kad već ne mogu pomoći udomljavanjem.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]