ivaanaa je napisao:
Ivanabl je napisao:
fuj...Kakva je to zena...Ima farmu pasa kod sebe sto je potpuno ilegalno

E moja Ivana,danas ljudi samo pare gledaju,na žalost,tako je..
Ali na svu sreću još uvjek imamo prave uzgajivače,tako da prilikom nabavljanja psa treba se dobro raspitati..
Da,svaka cast svakome,ne kazem da nema savjesnih odgajivaca,ali ja licno bih uvijek radije uzela stene od nekoga ko ima najvise par kujica,jer u odgajivacnici od recimo 30 i vise pasa,logicno je da se covjek ne moze svakom psu ili stenetu dovoljno posvetiti,iz iskustva i svoga i mojih poznanika znam da takva stenad dolaze u nove domove sa glistama,iako u zdravstvenim knjizicama lijepo pise kako su cisceni,pa uz to stoji i pecat i potpis veterinara.Dakle,vec to dovoljno govori o brizi i paznji koja im je bila posvecena!A i uz toliki broj pasa,logicno je da se gleda samo zarada,jer tu ljubavi prema zivotinjama nema!Ko voli zivotinje drzace ih u zadovoljavajucim uslovima,posvetice im svoju paznju,a to je nemoguce kod tolikog broja pasa!A kod nas nema zakona

koji bi zabranio takav nacin drzanja tih jadnih zivotinja,koje se drze samo da bi njihovi vlasnici obezbjedili sebi dodatni izvor prihoda.