banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Jul 2025, 05:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Feb 2007, 21:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2007, 20:16
Želila bih nabaviti jednoga maloga pekinezera, pa bih željela znati kakvi su ti psi, jesu li previše zahtjevni, da li im puno opada dlaka, koliko se puta trebaju izvoditi u šetnju itd. Unaprijed hvala svima!! :wink: :turn-l:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 22:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Evo ono najosnovnije, pa ti odluci, ali u svakom slucaju, to je zahtjevan pas.
http://209.85.165.104/search?q=cache:l7 ... cd=2&gl=us

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 12:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2007, 20:16
U Sarajevu su pekinezeri veoma popularna pasmina za držanje u stanu.Jesu li oni baš za stana? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 02:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Ne znam, svako ima svoj ukus i svoje misljenje. Ti moras donijeti odluku. Procitaj sve o pekinezeru, pa odluci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 20:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
hehhehe imala sam pekinezera 13 godina. mnooogo se linjaju, znači da popizdiš :lol: imaju mnogo problema sa žlezdama pa se moraju redovno voditi na ceđenje, u suprotnom smrde ko tvorovi.

i uopšte nisu zahtevni, jedu jednom dnevno (bar je moj Lux tako jeo). Obožavao je crnu i belu džigericu :fadein: uginuo je od starosti.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2007, 11:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2005, 12:34
Heh, tvoj onda i nije bio toliko star, ili je moj bio lud za zivotom...uginuo je nakon 17 godina.
Linjaju se strasno, a sto se tice hrane nije bio izbirljiv. Tacnije, tu je bio malo cvrknut u glavu, jer nisam mogla da pojedem jabuku od njega (morala je biti obavezno i jedna za njega), ili kiseli ribanac, tresnje, uh bilo je toga :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2007, 14:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
pa prosečno žive 15 godina.... nego je moj bio baš bolestan i veterinar je preporučio da ga, za njegovo dobro, uspavamo...neću uopšte da pričam sad o tome jer je bolna tema.

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2008, 13:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Dec 2007, 19:56
Svaki pas za sebe,bez obzira na to sto im je rasa,recimo,ista...moja mama ima pekinezerku,takvu blagu narav tesko je naci kod bilo kog psa,ona jednostavno dopusta sve...sad,sto se linjanja tice,istina je da se linjaju,ali to je slucaj sa velikom vecinom pasa!Ako pas nije izlozbeni,ne vidim razlog zasto ga jednostavno ne osisati?!?E,pa nakon sisanja,tesko je naviknuti se,i vjerovatno bi vlasnik takvog osisanog pekinezera najradije izvodio u setnje samo pod okriljem noci,ali vremenom se navikne,a to je nista u usporedbi s tim da u stanu odjednom nema vise dlaka!

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 14:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2007, 02:33
Normalno redovno cesljanje pomaze malo kod linjanja ali je bitno da nadjes koja hrana pase tvom psu jer na neku reaguje negativno i vise se linja a na neku pozitivno pa im manje opada dlaka a i vrlo je bitno da koristis vitamna B u ishrani da bi mu manje opadala dlaka.E sad ako pitas koju hranu koristiti to moras da isprobas da bi vidjela sta pase.Svaki pas je zahtjevan na svoj nacin i treba im dati dosta paznje tako ako imas vremena za kucnog ljubimca onda neka ti je sretno sa kupovinom.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 12:34 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Jul 2008, 17:37
JA IMAM PEKIJA TO JE SUPER PASMINA,IMAM STENCE PA MI SE JOS NE LINJA SUPER SU MILJATI LIJEPI INTELIGENTNI SUPER PRIJATELJI,SAMO SE MOJ MALO GRICKA ALI NEMA VEZE JA GA SVEJEDNO VOLIM:)))NEMORAJU BITI U KUCI /STANU JA SVOGA DRZIM U GARAZI OPREMIO SAM MU CITAVU GARAZU SAMO ZA NJEMA STACU KADA IH OBOZAVAM:))) CAO :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 14:16 
DJUKA je napisao:
JA IMAM PEKIJA TO JE SUPER PASMINA,IMAM STENCE PA MI SE JOS NE LINJA SUPER SU MILJATI LIJEPI INTELIGENTNI SUPER PRIJATELJI,SAMO SE MOJ MALO GRICKA ALI NEMA VEZE JA GA SVEJEDNO VOLIM:)))NEMORAJU BITI U KUCI /STANU JA SVOGA DRZIM U GARAZI OPREMIO SAM MU CITAVU GARAZU SAMO ZA NJEMA STACU KADA IH OBOZAVAM:))) CAO :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Pisanje velikim slovima je gest nekulture jer djeluje kao da galamish i prema tome nemoj se nervirat zbog svog pekija, vjerujem da je to umiljata zivotinja, al smiri se, popij kafu, druzi se, ostavi se neta....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]