banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Jul 2025, 06:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Borbe pasa
PostPoslato: 27 Mar 2008, 03:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
Sticajem okolnosti sam citav zivot oko pasa tako da znam ponesto o njihovom odgoju ponasanju i slicno!Da se razumijemo i pas je kao covjek ako ces ga odmalena uciti da bude lud bice sigurno!Moj kolega je imao 4 rase pasa izmedju ostalih i bul terijera koji me odusevio kao nijedna rasa!!Ona svinjska njuska,oci na vrh glave a zubi ko u vuka,a i bio je zajeban do zla boga!Sad ima americkog stafordskog terijera koji je maza ziva!Isto prelijep pas!E sad sta hocu da kazem da smo mi ljudi zivotinje vece od bilo koje zivotinje na svijetu!!Ljudi se zgrazavaju na borbama pasa i to jeste krvolocno i ilegalno i zabranjeno a mi smo odnosno ljudi legalizovali borbe ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EEEEjjjjj pa jel iko od vas gledao kad UFC ili MMA ili brazilski valetudo pa da ti se zeludac okrene od nekih meceva!Krv prsti bas ko i u borbi pasa!Jos ce uvesti pravila bez pravila i da se grizu,udaraju glavama,kopaju oci,sutaju u jaja ma do smrti to ce biti sport za 10 godina!Hocu da kazem kad sami sebi takvo nesto cinimo sta onda mozemo raditi zivotinjama jadnim!U svakom slucaju sam protivnik bilo kakvih borbi zivotinja a i ultimat fight je presurov!!!! K1 i zdravo!!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 15:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2007, 02:33
He he dobro je da si protiv jer ljudi sa zdravim umom ne bi trebali da se izivljavaju nad psima iz razloga sto mi mozemo birati a oni ne.Psi rade skoro sve sto ga naucimo ne iz razloga sto razumije zasto nego vecinom da nas zadovolje iz svoje ljubavi prema nama.A sto se tice UFC ili MMA a i drugih slicnih takmicenja u kojima su samo pare bitne i nista drugo osim para tome smo sami krivi jer imamo dovoljno pameti da kazemo ne ali nazalost vecina nas voli da vidi krv pa eto ti i ljudi koji vide zaradu u tome i odma iskoriste prilike kao i sa borbama pasa.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2008, 17:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Jan 2008, 13:42
evo jedna slika u vezi borbe pasa

Slika

Slika

ali na svu srecu pas je udomljen i sad je odlicno :D :D :D

samo sam htjela da neki ljudi vide sta se radi od tih jadnih pasa

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]