mirdza je napisao:
Cuj to... Mozes da posaljes vise detalja? Ko ucestvuje? Koja kategorija - C, CC? Posto ne vjerujem da jasu Grand Prix

Evo informacija Mirdza...
http://www.intermezzo.ba/latn/?page=13& ... jest=36969(detalje ti ne objašnjavam ja već čitaj, ne mogu zbog sukoba interesa)
margita9 je napisao:
haha, jeli thunder, jel moram doci strogo sa prijateljicama..?
znam da necu ispasti nimalo skromna, al ja zelim svoga konju, samo svog i onda cu ga jahati, samo to dolazi u obzir.. neko zeli dobra kolica (auto), a ja ocem konju..

a doci cu ja u vucjak, do kraja ljeta, sigurno.. jel ista bolja situacija dole?
90% konjičkih klubova na svijetu ima odnos žene/muškarci 3/1 ili veći u korist žena tako da nije čudo što želim da tako bude i kod nas...
Uostalom, žensko na konju je praznik za oči... (svih, ne samo muškaraca

)
Situacija... Pa ako su ljudi koji su radili 10 godina džabe dobili plate ja bi to nazvao dobrim... i to jako dobrim...
Osim toga, ima tu još stvari o kojima se da raspravljati, konji se malo bolje hrane (opet ne idealno ali bolje), dolazi sve više ljudi...
Sve se više konji jašu, treniraju, sve više vremena se provodi sa njima i tako...
U suštini se malo toga promjenilo ali i malo poslije situacije koja je bila je svijetlo na kraju tunela za životinje i ljude koji gore borave...