[quote="che.guevara"][quote="spavac"]jes da smo se odmakli od teme, al ajd jedno pitanje za che. kad vec osoba ne vjeruje u Boga - ne vidim koja je svrha da uopste i raspravlja o Bogu i o tome sta Bog moze, a sta ne moze.

[/quote]
A što da ne? Kad mogu da raspravljam o čovjeku sa tri ruke... Doduše malko mi je teško kad je bog u pitanju jer ne mogu ni da ga zamislim (čovjek sa tri ruke - ok, samo mu dodaš još jednu, npr iz dupeta mu izlazi), a ni nikakve osobine mu ne znam tako da sve u svemu, bog stvarno teško da može da postoji i u bajci, tako da, jeste, teško je raspravljati o njemu, ali se trudim koliko mogu da dođemu taj nivo apstrakcije u kom si svjestan nečega čega ne možeš biti svjestan po svim principima logike, hehe-haha. A i volim da "prckam" ove vjernike. Ja mislim da su se "Vader, Damaskin&Vader, Inc" već navikli solidno, a i ti ćeš, pa nećeš valjda morati da postavljaš ovakva pitanja

[/quote]
ma naviko sam se ja na takve ispade, nista ti ne brini.
onda se trudi po tim svim principima logike kad je u pitanju glupa tema o tri ruke.

meni danasnja filozofija vise nekako dodje seljacka nauka.nema ni trunke mudrosti. tako i ta tema o rukama, ko da si uzeo dve babe neskolovane.
ne prckas ti vjernike, vec samog sebe.