Pozz, imam jedno pitanje za forumase (a i forumasice).
Kao prvo, pitanje forumasima, koji je vas stil odijevanja? Neki izrazito sluzbeni, sumnjam da je to jer malo ko voli da nosi odijela i sl, neka opustena varijanta, sorcevi, nesto u stilu airmax patika i slicno, neka kezual varijanta u stilu nekog muzickog zanra ili?
Trenutno sam na zapadu, u usporedbi sa nasim muskarcima u bih ali i balkanu skoro svi mladi (sa njima radim pa sam njih najvise pratio, tj 16-22 godine) nose neku casual varijantu, fred perry i slicne marke, onda one tanke patike, npr ovo

Kosa zalizana, obavezno malo duza od naseg prosjeka, kosulje, oni dzemperi zimi na rombove, onda npr lacoste,Henry Cottons i slicne marke, znate ono, sofisticirano

vjerujte da do sada nikoga u nisam sreo u onim nabudzenim nike patikama.. Kada sam pokazivao neke slike sa posla nasima ovdje, prvi komentar je bio da su ped... Djevojkama kada sam pokazivao, kazu da su im uopsteno takvi momci, previse izfeminizirani.. brat, koji je inace odrastao na najk patikama i tim suskavcima, koji se meni iskreno i ne svidjaju, kaze da bi prije hodao bos nego obuo ove tanke patike gore.

svako ima pravo da se oblaci kako on hoce i to postujem, ali sta vi mislite o ovom stilu i sta vi upraznjavate?
forumasice, koji stil odijevanja kod muskaraca najvise volite? sta mislite o ovome gore? imao sam vremena ovih dana pa sam gledao slike autoportreta na ovom i jednom drugom sajtu koji cesce posjecujem, ima par njih koji predstavljaju pravi prototip gore navedenog, ali da se ne uvrijede necu spominjati ko je to.