Evo neceg novijeg, i krajnje simpaticnog. A posto me je Warrior ofirao, moram da krenem sa objavljivanjem.

Kao sto vidite, dobijaju se dva komada sa elementarnim ecerajem. Nema puno delova, lako se sklapa, fino idu i probne montaze nna suvo.
Jedino sto mi je zasmetalo sto apsolutno nisu zeleli da rade unutrasnjost.
Na ovom prvom je necu ni ja raditi, vec samo osnovno ofarbati, a Bogami ce na drugom da bude zesce samogradnje!
E sad malo rada. Osnovna ideja je da ovo bude sastavni deo diorame trga ispred kafane iz serije Allo Allo. Mozete misliti moje tuge kad sam saznao da su za potrebe serije frajeri napravili 222 od land rovera??? Posto za to ipak trenutno "nemam kila" molim vas da mi na dalje oprostite ovu cinjenicu.

Kose sa Revellovom belom 04 druzio, ni pakao mu nije tesko pao!
Unutrasnjost koju vidite na slikama kao belu, uopste nije takva jer je dobivena mesanjem 04+314 i u stvari je neka svetla nijansa bele kafe, kako i dolikuje.
Odmah na startu par mojih fix ideja. Posto sam tek nedavno dobio Tamiyin lepak poceo sa mda primenjujem "avijacijske" fazone da vrlo malo osmirglam primer boju na liniji sopjeva. Druga ludost je da kao primer koristim istu nijansu koja ce mi biti i bazna boja. Znam da zvuci suludo, ali jednostavno poucen iskustvom sa Panzera III, moram neke stvari da isprobam. Osim te nesretne nijanse revelove ostalo je Tamiya.
Svi komentari pozeljni i dobrodosli!