sirco je napisao:
A.J.V.A.R. je napisao:
Gdje mogu naci i kupiti gumene dihtunge za sobna vrata u bijeloj boji, profil slican ili isti kao sa slike:
https://ibb.co/8j21YZNТо је старији профил дихтунга и ријетко ко га има у редовној понуди.
Шахермајер их има по наруџби и сигурно можеш наћи одговарајући профил. Погледај у њиховом веб каталогу.
Ne kosta da se raspitam pa cu procijeniti jel skuplja pita nego tepsija. Hvala na prijedlogu.
blaf77 je napisao:
Nisam gledao po bojama i lakovima, mozda grijesim, ali nisam registrovao neke boje za metal i drvo koje nisu crna, bijela, crvena, siva i plava. Ima li u nekoj radnji malo drugačijih boja za drvo, neke pastelne (hocu da farbam sobna vrata). Ne mislim na sprejeve jer se ne isplati, treba mi veca kolicina (8 vrata) i stokova.
Ajvarka nesto radi oko vrata, mozda je farbala?
Reparacija vrata radjena cijele ove sedmice

. Brusenje i farbanje osam komada sa stokovima. Jesu li i kod tebe metalni stokovi? Mi smo uradili u bijeloj mat boji na vodenoj bazi (kupili farbu u prodavnici boja i lakova kod Rebrovackog mosta - zgrada gdje je Marco Polo restoran). Bijela je najzahvalnija po pitanju uklapanja u ostatak enterijera. Vrata su bila prije ofarbana nekom pastelnom bez farbom na bazi ulja pa su bila glatka u konacnici, ali ta nijansa farbe je stalno djelovala prljavo, sad ne znam jel do starosti same farbe ili do nijanse. Ove na bazi vode su pomalo grube na dodir i to mi se jedino ne svidja, ali ne znam radi li iko ovdje farbanje u komorama sa tim uljanim farbama i pitanje je isplati li se to uopste, plus sto nisu bas family friendly zbog smrada.