veljo1981 je napisao:
E jbg, objasni ti nama, ja kad sam kupovao samo sam rekao hocu velik ram koji nece puknuti ispod mene, smotati se i sl, oprema me ne zanima, i htio san da ne vriste neke zute, zelene i crvene boje na ramu
I kad bih kupovao nov bicikl gledao bih ram, ostalo se promijeni cas posla, hoces onu sticnu sa hidraulikom i komandom od 1500 km stavis na svoj skupi ram da bude sve full, kupis najbolju grupu...
Ispravi me, ja sad tako razmisljam, nemoj da opet fulam
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Objasnjeno. Na dobar ram sve se napakuje. Ram geometrija je vrlo bitna, svakakvih ramova ima, od kvaliteta varova do itd itd. Imas na Google detaljnije
Freak on a leasH je napisao:
Nema mi to bas logike....celicni ram manje amortizuje sve sto se prenosi sa guma...ja kad sam presao sa celicnog na alu bio mi je nekako "meksi"....samim tim i udobniji....ne znam kako bi mogeao bit udobniji celicni ram...
Ovo nisi upravu, alu ram jedina prednost sto je lagan!
veljo1981 je napisao:
Tvrde da se celik savija a da je al krut
Tako je.
veljo1981 je napisao:
Prica je da je celik za ljeta a al za zime, s tim da al voze sa suspenzijom jer im je neudoban bez nje, ma nebitno, kupim informacije da mogu pametovati raji u selu

Ova opcija ako prodam bajk najvjerovatnije da bih isao na nov al stariji model, 2015-2016, dosta su jeftiniji od 2017 modela, s novim bih izbjegao odrzavanje, za sugave konuse nabe ja moram sjesti u auto i otici u pd, to je hendikep
I ovog ima. Dosta si se nacitao, bicikl od metala je fleksibilniji, uglavnom dosli smo do zakljucka da svako voli i hvali ono sto vozi i ima
Bicikl je svaki dobar ako se pazi i servisira. Treba pratiti da se ne uzme nesto staro jer su stari dijelovi skuplji mnogo.
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока