banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 20:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Apr 2011, 16:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Vratio sam se sinoc iz Soldena (Austrija) - kad sam usao u WC u nekom obicnom kaficu (kakvih je tamo desetine) popao sam u komplekse i skoro pa depresiju. WC je bio cistiji nego kod mene u stanu :lol:
Jbg, ipak se moze ;) E, sad, za pocetak treba promijeniti narod, ali sve je to stvar vaspitanja i godina prakse...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
chils je napisao:
Izzard je napisao:
U pravu je jelly ako ne izguramo ovo sa čučavcima eto nama kamenovanja i ostalog bliskoistočnog sranja dok si rekao keks.

u pravu je izzard i ne samo cucavce vec i sve dzeve za kafu pretopiti u velike pluseve i uglaviti na brda okolo dda se vidi da smo mi za pluseve a ne za satelite i cevabdzinice i buregdzinice pozatvarati ODMAH da se ne truju fizicki ni dusevno bijeli cuvari pluseva u predgradju europe

Dobro me podsjeti, ladno sam stavio džezvu na plin prije pola sata i zaboravio eno je sad se deformisala, da nisi pomenuo mogao sam i veći belaj napraviti.
:confused3:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
pravda za cucavcei crevca pod pritiskom za pranje auspuha

(by the way zoka ako na crijevo nabijes pistolj za vodu kao onaj za pranje auta pod pritiskom nema potrebe za rukama i caprkanjem po gujci )

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
_zoka je napisao:
guess who je napisao:
Ja sam na Tajlandu bio primoran da koristim pipu i skontao sam da je zgodnije i čistije nego brisati se papirom.

Naravno da je čistija...tj,ako opereš ruke nakon nužde :)

Oni imaju te neke baterije (pištolje) namjenjene za to, iz kojih voda izlazi pod malo jačim pritiskom, tako da ne moraš rukom trljati da se opereš.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ja sam uvijek mislio da u Tajlandu to rade djevojke koje rade u wc-u, a u stvari su momci koji liče ne djevojke :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
lollipop je napisao:
e stvarno, e ovaj forum me fasciniri, mi napravimo citav doktorat na temu kenjanja... uzas..

ono sto je mene fasciniralo kod zena je pojava penjanja na solju ... nikako mi nije jasno da ful sa stiklama uzmes i veres se po dasci, da bi obavila nuzdu... stvarno nemam rijeci.. kod mene na poslu sam primijetila ovu pojavu, kad ostanu otisci na dasci... ono sto je meni prvo palo na pamet, majku mu, kako ne pomisli da ce joj noga na onoj stikli skliznuti i upasti u solju... :lol: :lol:
od tada strpljivo cekam dan, da se neka od radnih kolegica pojavi mokre noge, da saznam ko je taj umjetnik.. :D

eh,ja znam tako jednu kokosku koja ne spada bas u grupu mrsavica pod kojom je wc solja pukla,pa joj je dupe stradalo,sva se isjekla :-? a da smo neuredni i prljavi,to je jezivo,a cini mi se da su zene jos gore,x puta sam vidjela one tete u Merkatoru koje bukvalno na koljenima ribaju cetkama podove u wc-u,a nafrakane zene samo izadju bez da povuku vodu a ne daj boze da operu ruke,isto tako sam vidjala cure koje rade po onim kaficima(a u svim se i hrana sluzi)izadju iz wc kabine,poprave kosu na ogledalu i produze,ni u ludilu da operu ruke,fuj

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
Ja sam uvijek mislio da u Tajlandu to rade djevojke koje rade u wc-u, a u stvari su momci koji liče ne djevojke :lol:

U jednom wc-u su bili momci koji ti masiraju ramena dok pišaš za pisoarom. Ja sam pobjegao u kabinu sa šoljom :)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
lollipop je napisao:

ono sto je mene fasciniralo kod zena je pojava penjanja na solju ... nikako mi nije jasno da ful sa stiklama uzmes i veres se po dasci, da bi obavila nuzdu... stvarno nemam rijeci..

To one, u stvari, na suptilan način žele poručiti da spadaju u grupu onih koji navijaju za čučavce...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
_zoka je napisao:
Hajde sada ti meni objasni zašto je šolja bolja od čučavca?Naravno mislim na javni wc?

Pa zato sto ne prska kad povuces vodu i sto je lakse i ugodnije za koristenje.

Citiraj:
I zašto ne i česma?Jbt,pa cijeli svijet koristi bide-e,mi kao nerazvijana sirotinjska česma imamo jeftiniju varijantu...Česmu

Pa cesma je skuplja od nosaca za papir, a potrosena voda kosta isto kao i papir. U vecem dijelu svijeta pa cak i u Federaciji se koristi papir. Ne znam da li ti koristis papir ni jesi li musliman, ali sto se tice vecine ljudi kod nas i u svijetu izuzev muslimansko-arapskog svijeta, vecina koristi papir.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:15 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
jellyfish je napisao:
ni jesi li musliman,

Eto,razotkrio si moj tajni identitet...Ja sam musliman :lol:
Koristim wc papir ali ne smatram da je to naprednije od "česme"...Da kod nas imao nešto kao ono što je guess opisao da je koristio na Tajlandu uvijek bi prije izabrao to.
jellyfish je napisao:

Pa zato sto ne prska kad povuces vodu i
Može biti...Ja uglavnom izađem iz kabine po povlačenju vode pa mi cipele ostanu suve
:P

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
_zoka je napisao:
Spoiler:
jellyfish je napisao:
ni jesi li musliman,

Eto,razotkrio si moj tajni identitet...Ja sam musliman :lol:
Koristim wc papir ali ne smatram da je to naprednije od "česme"...Da kod nas imao nešto kao ono što je guess opisao da je koristio na Tajlandu uvijek bi prije izabrao to.
jellyfish je napisao:

Pa zato sto ne prska kad povuces vodu i
Može biti...Ja uglavnom izađem iz kabine po povlačenju vode pa mi cipele ostanu suve
:P

Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lMzzibhgsCo[/youtube]

Moj glas ide cucavcima. Kakvo crno prskanje pri povlacenju vode.
Kod kvalitetnog cucavca, toga nema.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Može li se jednom spomenuti riječ "musliman", a da ti ne okačiš ovaj klip? :)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Spoiler:
Pa ne vrijedjam ih. To je sve u granicama zdravog humora :)
Bar se nadam da je zdrav

Sjecam se da sam citao na onom turskom koledzu neki "rad" na temu cucavci vs. wc solja.
Cucavci su pobijedili. Tad bas nisam vjerovao u to. Fora je bila da je u zemljama gdje se koristi cucavac, a ne solja, rak debelog crijeva dosta rijedja pojava. Tipa, za 20-30%. A onda je neki majstor, prije 3-4 godine, patentirao wc solju sa nekom "klupicom" za noge.
Njegova ideja, navodno dokazana, je da ta klupica taman mijenja ugao u kukovima koji olaksava veliki nuzdu i smanjuje rizik od raka rektalnog trakta. Et.

Ja cu u svoju kucu ugraditi cucavac, cisto betonski. Da viri armatura iz njega :P

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ташко je napisao:
Fora je bila da je u zemljama gdje se koristi cucavac, a ne solja, rak debelog crijeva dosta rijedja pojava. Tipa, za 20-30%.

To je zato sto je generalno na zapadu (gdje se vise koriste solje) veci broj kardiovaskularnih i karcinogenih bolesti zbog povecane konzumacije mesa, alkohola, cigareta, pesticida, zracenja itd.
Tako da je ova statistika posljedica drugih uzroka a ne wc-a.
U siromasnijim zemljama gdje su vanjski ili cuceci wc-i je statisticki broj smrti veci od infektivnih bolesti. Ali glupo bi bilo reci da je to zbog wc-a. Isto kao i ova gore statistika sto je navedeno u quote-u glupo je reci da je to uzrok.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 17:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
Sto se tice toaleta u modernijim kaficima, tehnika je toliko uznapredovala da nemozes vise ni pisati bez senzora :P

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A ti to jelly sve znas, zato sto...[dopuniti odgovor]

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 18:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Jednom sam usao u kafic u Sarajevu i vidio flasu pored solje, a papira nigdje. Srecom mi nijedno nije trebalo, a tada jos nisam znao zasta sluzi ta plasticna flasa ( kontam ono nakon velike nuzde, posebno ako je poveca i rjedje konzistencije moze doci do dehidratacije, pa reko mozda je to voda za pice).
Taj slauf sam imao prilike koristiti u Tunisu, ali naravno, poslije papira.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
пољски вц рула!
посереш се, убереш неку велику биљку, обришеш дупе и ајмо даље. :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 18:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
laoce je napisao:
Jednom sam usao u kafic u Sarajevu i vidio flasu pored solje, a papira nigdje. Srecom mi nijedno nije trebalo, a tada jos nisam znao zasta sluzi ta plasticna flasa ( kontam ono nakon velike nuzde, posebno ako je poveca i rjedje konzistencije moze doci do dehidratacije, pa reko mozda je to voda za pice).
Taj slauf sam imao prilike koristiti u Tunisu, ali naravno, poslije papira.

Ja sam cuo od druga da je u sarajevu frajer u WC-u imao gadan zajeb.. Umesto flase sa vodom tu je bila flasa sa sonom (hloro-vodonicnom) kiselinom .. Posle toga sumnjam da je mogao normalno kenjat AHAHAHA

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2011, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
пољски вц рула!
посереш се, убереш неку велику биљку, обришеш дупе и ајмо даље. :D

Sad se sjetih da smo jednom u društvu nešto pričali o poljskim wc-ima, a tu je između ostalog bilo i par Poljaka koji su čuli priču i pitali "šta pričate o nama?" :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]