banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 18:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 653 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Cijene ;)
PostPoslato: 28 Okt 2010, 20:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Realno,van BL nemaš puno veće plate od 400KM,tako je i razlika u cijenama očekivajuća...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 20:22 
hahah.. ja se pravp izgotivila sa kolacima.. hahahahah.. ko da su dzabe...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ovo kao da je na aerodromu u Cirihu:
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
@lollipopp: a u Manji su sve torte i kolaci po 3.50 KM; kafa, cini mi se 2,00KM, ja pila nekidan nesto na fazon macchiata 2,50 KM i tako.
da, drugi gradovi su definitivno jeftiniji od BL. al ja ustvari ni ne znam da li da te neke uopste nazovem "gradom" :don't know:

ovo za konzum nisam znala uopste da postoji u BL :lol: :lol: koja sam ja....... :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
kriza.
u BBI u Sa slasticarna na vrhu - kolac 5KM
je li extra - jeste. al za ove pare mozes dobro objedovati.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 20:27 
ma za sarajevo znam, al tamo i ne jedem i ne pijem, necu da im ostavim ni marke, osim za cevape..
nego, da ste vi mene vidjeli danas kad sam napala na te kolace, a ljudi gledaju, vidi ove.. a kontam, dok svaki probam, a kao da su dzabe, ja tri pojedem dok kod nas jedan... bilo mi zlo citavim putem nazad

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
ma za sarajevo znam, al tamo i ne jedem i ne pijem, necu da im ostavim ni marke, osim za cevape..
nego, da ste vi mene vidjeli danas kad sam napala na te kolace, a ljudi gledaju, vidi ove.. a kontam, dok svaki probam, a kao da su dzabe, ja tri pojedem dok kod nas jedan... bilo mi zlo citavim putem nazad

skrtice!

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 20:29 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Juliette je napisao:
@lollipopp: a u Manji su sve torte i kolaci po 3.50 KM; kafa, cini mi se 2,00KM, ja pila nekidan nesto na fazon macchiata 2,50 KM i tako.

Manja je kategorija za sebe...Nabili cijene kao da nude nešto ekstra,a niti su im kolači nešto bolji nego kod ostalih,a ni kafa...O usluzi neću ni da pričam...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 20:31 
nisam skrtica neg necu, deru te ni za sta... ovde jedem jer moram, u sarajevu ne moram, dok sam se u doboju a i trebinju pravo izgotivila hranom, sve u pola jeftinije..

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
U Tempu i Maxiju ista akcija traje već treću nedjelju. Isječeš kupon iz novina ili kataloga i ostvariš 50% popusta.
Konzum pod Starčevicom je manji od Sindija...

I ja sam u Sarajevu pio kavu od 3KM u vatri :)

U Gradišci su cijene iste kao i u BL. U klubovima je pivo već barem godinu-dvije na nivou 3,5 KM, npr. :-?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
nisam skrtica neg necu, deru te ni za sta... ovde jedem jer moram, u sarajevu ne moram, dok sam se u doboju a i trebinju pravo izgotivila hranom, sve u pola jeftinije..

jasta, ima u Sa i gulasa za 3 KM... i to je dobar. narucis jos salatu i to je 5KM. i jos dobijes uz to vruc somun... sve za 5KM.
ne moras ici u BBI na kolace...
@points - u vatri jesu cijene isto zestoke... ali tu dolazi svita...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 20:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cicak je napisao:
lollipop je napisao:

jasta, ima u Sa i gulasa za 3 KM... i to je dobar. narucis jos salatu i to je 5KM. i jos dobijes uz to vruc somun... sve za 5KM.

Malo je samo bez veze da u takvom kafiću nemaju kafu bez kofeina. Ja naručio decaf, a on kaže 'može ova sa manje kofeina?' :)
Ma 3km je ok za kafu za ovako nas koji dođemo jednom godišnje u Sarajevo, a siguran sam da niko od normalnih Sarajlija ne ide u te lokale.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

points je napisao:
cicak je napisao:
lollipop je napisao:

Malo je samo bez veze da u takvom kafiću nemaju kafu bez kofeina. Ja naručio decaf, a on kaže 'može ova sa manje kofeina?' :)
Ma 3km je ok za kafu za ovako nas koji dođemo jednom godišnje u Sarajevo, a siguran sam da niko od normalnih Sarajlija ne ide u te lokale.

ne mozes mjesto naci, evo recimo sad, u ovom terminu. bili smo prije par dana tamo.
i imaju dobre palacinke...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 20:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

points je napisao:
U Tempu i Maxiju ista akcija traje već treću nedjelju. Isječeš kupon iz novina ili kataloga i ostvariš 50% popusta.

ma gdje to bilo???
ja danas jela u onom njihovom restoranu gore na spratu, 8 KM pazarila. eh da sam znala ranije za taj kupon.... :roll:
_zoka je napisao:
Juliette je napisao:

Manja je kategorija za sebe...Nabili cijene kao da nude nešto ekstra,a niti su im kolači nešto bolji nego kod ostalih,a ni kafa...O usluzi neću ni da pričam...

pa sta ja znam, meni je tamo fino :) volim tamo sjediti.
zadovoljna sam i uslugom i ponudom.
jednom mjesecno sebi priustim kolac i kafu tamo. toliko valjda mogu :)
isto tako volim i citadelu, prava gradska kavana, podsjeca me na neke zagrebacke kafice i na jednu kavanu u makarskoj. :love7:

Poslednji put menjao Juliette dana 28 Okt 2010, 20:56, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
uvijek su aerdoromske uloge skuplje. Za obican sendvic platis oko 5 eura. Pereca kosta skoro 3x skuplje nego u pekari :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

^^ isto kao sto su grickalice i sokovi u bioskopu astronomski skupi :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Juliette je napisao:
points je napisao:

ma gdje to bilo???
ja danas jela u onom njihovom restoranu gore na spratu, 8 KM pazarila. eh da sam znala ranije za taj kupon.... :roll:

Ono je Tropic restoran i on nema nikakve veze sa Delta Maxijem, tako da ti kupon ne bi ništa značio. Ljudi često pogrešno misle da je Delta preuzela i restorane.

Inače, skoro svaki dan jedem u Tropicu na Mejdanu, najčešće ono što je na dnevnoj ponudi, jer tako dobijem dobar ručak za manje od 4km.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 21:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

points je napisao:
Ono je Tropic restoran i on nema nikakve veze sa Delta Maxijem, tako da ti kupon ne bi ništa značio. Ljudi često pogrešno misle da je Delta preuzela i restorane.

Inače, skoro svaki dan jedem u Tropicu na Mejdanu, najčešće ono što je na dnevnoj ponudi, jer tako dobijem dobar ručak za manje od 4km.

nisam imala pojma. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Volim i ja Citadelu, jedino malo previše osvijetljena...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 22:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Juliette je napisao:
^^ isto kao sto su grickalice i sokovi u bioskopu astronomski skupi :roll:

Ја јуче кокице и двије Коле платио 7 КМ у Паласу :angry4:
Да сам знао да је тако скупо, не би им ни присмрдио....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 653 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]