Darijan je napisao:
e pozdrav nenobl dobro dosao gledao sam ti radove odlicni su svaka cast,reci mi gdje si nabavio airbrush i jel na konpresor ili je na boce i ja kontam sebi kupovati posto se patim ovako.i koliko je novca pozz
ovako, za radove, hvala na komplimentu! puno youtube-a, googla, tutorijala i vidjeces rezultate! airbrush sam uzeo online, posto ja radim na brodu i onda tamo kad odem narucujem te stvari preko amazon-a ili e-bay. jako velik izbor, nije bas nesto jeftinije ali odlican izbor svega! ovako, ja imam 2 airbrush-a, ali imam samo jedno crijevo za zrak! jedan je E-Z Starter,Paasche-ov! ... za pocetak nije los, ima dvije bocice, jedna igla.. i imam jos jedan malo bolji Badger 350 basic set. isto pocetnicki, ali oba su prilicno nezgodna za rad jer, imaju bocice koje su "odozdo" i slamka nikad ne moze da dotakne dno i treba vise farbe nego kod brusheva sa lijevkom iznad! ali uskoro idem opet na brod pa cu si uzeti nesto bolje, jer ja licno mislim da je farbanje makete 70% maketarstva! radim sa kompresorom, bocica je smijesna, potrosis je za cas, to ni ne pomisljaj kupovati! a ako si zainteresovan za nabavku, dacu ti link jedne radnje u Novom Sadu, imaju isto prilicno dobar izbor a ima nekih modela koji su dosta jeftini!
http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/p ... 1071/page/nemoj da te zbuni zenska kozmetika i ta sranja, airbrushevi se koriste od noktiju, preko tijela, auta do maketarstva!

pogledao sam ti radove,lijepo! ne znam kad si poceo da se bavis ovim "zanatom", nebi da ti solim pamet, ali moze se to dosta bolje, masta, internet...

ja sam jos kao klinac poceo da slazem makete, i samo sam upropastio 10ak perverzno dobrih modela, a nedavno sam poceo onako ozbiljno! ali polake i samo polake!
ako sta jos zanima, ti izvoli pa pitaj!

pozdrav!