Мифко,сипматична је тетоважица.Колико би изашла ова да си плаћала?(од прилике ак ништ)
Ајде Вања и ти се похвали неким сличицама.
Не знам,али мој другар је чини ми се 4 или 6 сати радио тетоважу на ребрима(гдје рекоше да јако пуно боли) искрено ни ти си оне мени пожалио ни ти ишта слично(није баш лик који се жали,али ако већ толико боли..),а и много других људи који су радили нису ми нешто говорили да толико спектакуларно боли,како сам закључио по вашој причи.До сада сам са радошћу мислио отићи у тату студио,а сада ћу да трнем до првог убода.
Talija je napisao:
Kod mene je problem što bi mi bilo koji crtež nakon nekog vremena dosadio i šta onda??

Jedino da je tetovaža na mjestu koje ne mogu da vidim (bez ogledala).

A imala sam tu čast da "njegujem" svježu tetovažu na leđima (dužina čitavih leđa) i tada sam rekla da ne bih tako lako to uradila na sebi.
Ово уопштено говорим да по мени никако не би требало да се ради нешто што ће да досади или што не симболише нешто.Дефинитивно треба да то буде или нешто са посветом или неки симбол цртеж или слично који ће ти у сваком тренутку инспирисати.Тако да сви(а и ти Талија

) прије тетоваже треба да размисли о овоме изнад написаном.
Такође ја никада не бих урадио тетоважу на мјесту гдје је не могу гледати,јер која је сврха тетоваже ако је ја не видим?Првенствено мислим да је то узалудно,јер ја,када и ако будем радио тетоважу ПРВO ћу урадити због себе и да је ја видим,а о томе да ли ће други да је виде и слично,то ми је мање битно...