ratkop je napisao:
MuskoBre je napisao:
Ja sam platio musko Bossovo odijelo u Bosovom butiku u najstrozem centru Beca za 519 evra, izvolite gospodine, kafa, sok, drz ne daj.
tebe su zajebali. Da si otisao do Parndorfa platio bi 200
Da sam isao preko sanera, platio bi 100. Nije poenta u tome, pricam o ciframa, koliko nesto vrijedi.
Bossove zimske muske jakne kostaju ispod 500 evra, ako Boss nije brend, onda ne znam sta je.
Ako ima nekih zenskih nadrkavanja kao sto spominjes, bundice i tasnice, to pojma neam, to se ne razumijem. Ali kako sam ja razumio, tu ce biti ljudi koji ce prodavati stvari iz sopstvenog ormara. Bas da vidim koliko je to nasih gospodja pazarilo bunde po 5 milja, i jos ih sad prodaju.
Kakvi bolan banjalucki dizajneri i cifre, pa oni u zivotu svi zajedno nisu prodali stvari za 5 milja. Kompleksi, kompleksi.
Da si otisao kod sanera kupio bi fake ali nebitno. Ja ne vidim problem sto neko prodaje svoje ne nosene skupe stvari. Ne razumem sta ti zelis reci. Ja sam na ovom forumu prodao par stvari ispod svake cjene posto uhvatim sebe da neku stvar nisam po 2 godine izneo iz ormara i da mi se vise ni najmanje nesvidja. Ima sljudi koji ne budu na forumuma i piku i nemaju vremena za to pa onda oni uzmu svoje stvari i prodaju onda u takvom butiku.
Ima par dizajnera koji prodaju svoje stvari u proseku za 400-500KM. Morate videti siru sliku a ne samo gledati BL. Ljudi prodaju po celoj bivsoj Jugi. Nisam ni ja znao dok nisam cuo za njih kada je butik otvoren. Vecinom su to kozne jakne i kaputi. Ljudi su izlozili svoj par artikala pa ko hoce nak izvoli. Ovo mu je i neki vid reklame.