banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Jul 2025, 04:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Butik Ormar
PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Ja ne mislim da nema ovih lokalnih, bez uvrede, krojaca. I to extra dobrih.
Ali i dalje pitam ove kompetentne forumase da mi pojasne ko su to ti zvucni BL kreatori i po cemu se oni porede sa ovim recimo, prosjecnim svjetskim?

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Ima par dizajnera koji prodaju svoje stvari u proseku za 400-500KM. Morate videti siru sliku a ne samo gledati BL. Ljudi prodaju po celoj bivsoj Jugi. Nisam ni ja znao dok nisam cuo za njih kada je butik otvoren. Vecinom su to kozne jakne i kaputi

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ja se ne slazem sa kolegama koji kazu da nesto nije extremno pristupacno po cijeni od 400 km. Ako kosta i vrijedi 10 puta vise, onda je to extremno pristupacno. Kupiti Mercedes koji vrijedi 80.000 za 8 milja, ja smatram da je to extremno pristupacno.

Sto se tice muske odjece, tvrdim da se na prste jedne ruke mogu izbrojati komadi u ovom gradu, u tom cjenovnom rangu. E sad, to sto nekom nasem indijancu krojacu padne na pamet da nesto njegovo vrijedi toliko..I ja mogu svoj upaljac sa kioska zacijeniti iljadu maraka. Bilo sta vrijedi onoliko za koliko se moze prodati.

Opet apelujem na kolegu, da mi pokaze tu musku modu od par hiljada, zainteresovan sam da nesto pazarim, bila 13-a plata.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
ratkop je napisao:
Ima par dizajnera koji prodaju svoje stvari u proseku za 400-500KM. Morate videti siru sliku a ne samo gledati BL. Ljudi prodaju po celoj bivsoj Jugi. Nisam ni ja znao dok nisam cuo za njih kada je butik otvoren. Vecinom su to kozne jakne i kaputi

Kome banjalucki kreator prodaje neku stvar od 4000 KM? I sta to on prodaje?

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Prodaju. A onda se probude, a noge otkrivene.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
ratkop je napisao:
MuskoBre je napisao:

Ja sam platio musko Bossovo odijelo u Bosovom butiku u najstrozem centru Beca za 519 evra, izvolite gospodine, kafa, sok, drz ne daj.

tebe su zajebali. Da si otisao do Parndorfa platio bi 200

Da sam isao preko sanera, platio bi 100. Nije poenta u tome, pricam o ciframa, koliko nesto vrijedi.

Bossove zimske muske jakne kostaju ispod 500 evra, ako Boss nije brend, onda ne znam sta je.

Ako ima nekih zenskih nadrkavanja kao sto spominjes, bundice i tasnice, to pojma neam, to se ne razumijem. Ali kako sam ja razumio, tu ce biti ljudi koji ce prodavati stvari iz sopstvenog ormara. Bas da vidim koliko je to nasih gospodja pazarilo bunde po 5 milja, i jos ih sad prodaju.

Kakvi bolan banjalucki dizajneri i cifre, pa oni u zivotu svi zajedno nisu prodali stvari za 5 milja. Kompleksi, kompleksi.

Da si otisao kod sanera kupio bi fake ali nebitno. Ja ne vidim problem sto neko prodaje svoje ne nosene skupe stvari. Ne razumem sta ti zelis reci. Ja sam na ovom forumu prodao par stvari ispod svake cjene posto uhvatim sebe da neku stvar nisam po 2 godine izneo iz ormara i da mi se vise ni najmanje nesvidja. Ima sljudi koji ne budu na forumuma i piku i nemaju vremena za to pa onda oni uzmu svoje stvari i prodaju onda u takvom butiku.

Ima par dizajnera koji prodaju svoje stvari u proseku za 400-500KM. Morate videti siru sliku a ne samo gledati BL. Ljudi prodaju po celoj bivsoj Jugi. Nisam ni ja znao dok nisam cuo za njih kada je butik otvoren. Vecinom su to kozne jakne i kaputi. Ljudi su izlozili svoj par artikala pa ko hoce nak izvoli. Ovo mu je i neki vid reklame.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Onaj ko u Evropi kupi jaknu za 500 KM od BL dizajnera ne djeluje mi kao sav svoj..
A slazem se sa MB. Tu ukoliko mozes kupiti nesto novo i brendirano a po povoljnoj cijeni, to je za pohvalu. Sem toga, posto su me zvali par puta snobom ovde, svako svoje pare posteno a i neposteno zaradjene moze da trosi kako mu volja. Pa makar zbog jakne od 500 km ostatak mjeseca bio na hljebu i vodi.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sto ste malodusni, majku mu. Sta fali tim banjaluckim dizajnerima ili kako se zovu, sto su oni losiji od onih pedera koji sljastece ponjave prodaju po 100.000 evra, ako hoce ko da kupi neka kupuje, ako nece opet dobro, sta fali...

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ratko moze iskreno pitanje.

Jel ti sebe smatras za banjalucki dzet set?

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ratkop je napisao:
Ja ne vidim problem sto neko prodaje svoje ne nosene skupe stvari. Ne razumem sta ti zelis reci.

Ne razumijes sta zelim reci, jer ne zelis da razumijes, pravis se lud. Evo, ponovicu. Daj mi JEDAN JEDINI MUSKI ODJEVNI PREDMET, nosen, koji je placen 3-4000, i koji je na prodaju, ja cu kupiti odma, ako lici i na sta. Tih i takvih stvari u ovom gradu, a i sire, NEMA, tj ima na prste jedne ruke. Muska odjeca u tom cjenovnom rangu je extremno rijetka na svjetskom nivou, a ne u nekoj jebenoj Bl, u nekoj jebenoj BiH.

Bacas se ciframa, kao da su ekseri u pitanju. Kad god se na ovom forumu spominju neke cifre, brendovi, eto tebe, ti si prvi, nijednu jos nisi obisao, kako ti ne dosadi.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Ja se ne slazem sa kolegama koji kazu da nesto nije extremno pristupacno po cijeni od 400 km. Ako kosta i vrijedi 10 puta vise, onda je to extremno pristupacno. Kupiti Mercedes koji vrijedi 80.000 za 8 milja, ja smatram da je to extremno pristupacno.

Sto se tice muske odjece, tvrdim da se na prste jedne ruke mogu izbrojati komadi u ovom gradu, u tom cjenovnom rangu. E sad, to sto nekom nasem indijancu krojacu padne na pamet da nesto njegovo vrijedi toliko..I ja mogu svoj upaljac sa kioska zacijeniti iljadu maraka. Bilo sta vrijedi onoliko za koliko se moze prodati.

Opet apelujem na kolegu, da mi pokaze tu musku modu od par hiljada, zainteresovan sam da nesto pazarim, bila 13-a plata.

Izbor muskih stavri u butiku je minimalan i mislim da nista nije vise od 50KM.

Evo ti primer prodaje. U Metznigenu sam 2 godine tj moja supruga kupila 2 para Burrbery patika koje su originalno kostale par 350eur za 75eur. 2 god kasnije jos uvek stoje u kutiji i nije ih nikada obukla. Sad ih gleda i kaze da joj se vise ni ne svidjaju. Dala ih je u butik na prodaju. Za 150KM. Neko ko zeli Burrbery kupice patiku zensku koja originalno kosta 700KM za 150KM. Svi sretni. Takvih slucajeva ima na stotine.
Na tom konceptu butik funkcionise.

To po kojim cjenam prodaju BL dizajneri to oni valda znaju zasto. Izgleda da im ide cim traze te cjene

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Tih i takvih stvari u ovom gradu, a i sire, NEMA, tj ima na prste jedne ruke. Muska odjeca u tom cjenovnom rangu je extremno rijetka na svjetskom nivou, a ne u nekoj jebenoj Bl, u nekoj jebenoj BiH.

Kako znas? Po cemu zakljucujes ovo? Ima ljudi koji se i tako oblace, ne znaci da je ekstremno rijetko..

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
ratkop je napisao:
Ja ne vidim problem sto neko prodaje svoje ne nosene skupe stvari. Ne razumem sta ti zelis reci.

Ne razumijes sta zelim reci, jer ne zelis da razumijes, pravis se lud. Evo, ponovicu. Daj mi JEDAN JEDINI MUSKI ODJEVNI PREDMET, nosen, koji je placen 3-4000, i koji je na prodaju, ja cu kupiti odma, ako lici i na sta. Tih i takvih stvari u ovom gradu, a i sire, NEMA, tj ima na prste jedne ruke. Muska odjeca u tom cjenovnom rangu je extremno rijetka na svjetskom nivou, a ne u nekoj jebenoj Bl, u nekoj jebenoj BiH.

Bacas se ciframa, kao da su ekseri u pitanju. Kad god se na ovom forumu spominju neke cifre, brendovi, eto tebe, ti si prvi, nijednu jos nisi obisao, kako ti ne dosadi.

Sta lupas gluposti? Ko je igde kada je ovaj butik i tema spomenuta spominjao ikakve muske stvari od par hiljada KM. Molim te pokazi gde si to procitao? Procitaj koncept butika i cjene. Cjene su smjesne, pola butika je izmedju 50 i 100KM s par malih izuzetaka gde roba ide do 400-500. Naveo sam koji su to izuzeci. odmah si se krenuo hvaliti kako kupujes Hugo Boss bla bla i onda poceo neku raspravu bez osnove

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:47 
skeva je napisao:
Sto ste malodusni, majku mu. Sta fali tim banjaluckim dizajnerima ili kako se zovu, sto su oni losiji od onih pedera koji sljastece ponjave prodaju po 100.000 evra, ako hoce ko da kupi neka kupuje, ako nece opet dobro, sta fali...

Imas pi'u za ovo... :D

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A kako patike koje su prije 2 godine 700 km mogu i danas toliko da vrijede?

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Koristim ovu temu kao priliku da se pohvalim da imam Jack Wolfskin jaknu od oko 300 eura. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BeckaSkola je napisao:
MuskoBre je napisao:
Tih i takvih stvari u ovom gradu, a i sire, NEMA, tj ima na prste jedne ruke. Muska odjeca u tom cjenovnom rangu je extremno rijetka na svjetskom nivou, a ne u nekoj jebenoj Bl, u nekoj jebenoj BiH.

Kako znas? Po cemu zakljucujes ovo? Ima ljudi koji se i tako oblace, ne znaci da je ekstremno rijetko..

U BL za te pare nemas nista kupiti jel je kupovna moc stanovnistva malena i normalno da niko normalan nece takve stavri ponuditi na prodaju tj takvi brendovi nece ovde dolaziti. Ljudi koji si mogu priustiti takve stvari ne kupuju u BL. Koliko ti kosta Burrbery mantil ili kaput? Koliko ti kosta LV ili Prada torba? Puno ljudi koji si to mogu priustiti i imaju ih. Kad taj neko isfura neku torbu onda je da na prodaju za daleko ispod cjene i onda neko ko ne moze da si priustio LV torbu za 4000Km ode i kupi je za 400. Kupi sebi original a ne kod sanera fake.

Smatram da je ovaj butik omogicio devojkama koje pate za skupim stvarima da sad za relativno prihvatljive cene mogu sebi proistiti neki poznati svetski brend koji se nije ni mogao naci ovde dosada

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 14:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
ratkop je napisao:
Kupi sebi original a ne kod sanera fake.

Koja je razlika, osim sto neko pokusava da opere djedove opanke sa manjace time?

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 15:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ratkop je napisao:

Sta lupas gluposti? Ko je igde kada je ovaj butik i tema spomenuta spominjao ikakve muske stvari od par hiljada KM. Molim te pokazi gde si to procitao? Procitaj koncept butika i cjene. Cjene su smjesne, pola butika je izmedju 50 i 100KM s par malih izuzetaka gde roba ide do 400-500. Naveo sam koji su to izuzeci. odmah si se krenuo hvaliti kako kupujes Hugo Boss bla bla i onda poceo neku raspravu bez osnove

Nisi spominjao ISKLJUCIVO zensku modu, dakle to automatski implicira da se radi i o muskoj modi, ne znam gdje sam ja to pogrijesio?

A moje spominjanje Bossovog odijela je totalno smijesno u kontekstu koji ti impliciras, tvoj telefon i patike tvoje zene kostaju vise od tog odijela, prema tome, lez akos popio, umij se, i nastavi sa svojim kompleksima kao i do sada, i Barberi patikama svoje zene koja baca stotine evra na iste, i onda ih drzi u kutiji godinama. Jer ti/vam se moze. Hau kul iz det.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 15:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
ratkop je napisao:
Kupi sebi original a ne kod sanera fake.

Koja je razlika, osim sto neko pokusava da opere djedove opanke sa manjace time?

Ne kontam post? Koja je razlika izmedju fake i originala kada mozes za skoro iste pare kupiti originalni proizvod.

Oni koji kupuju kod sanera pate za brendovima i samo im je vazno da stoji logo i ime brenda i nista drugu. Nemaju para da si priuste original a zele da budu vidjeni. Je*** to. Meni su najjaci ovi sto kupuju Colmar ski jakne kod sanera pa kao seta i imam Colmar a onda kad ode na planinu bude sav mokar itd posto jakna nije prava i ne obavlja funkciju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]