banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 217 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jan 2008, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Мах...на Малту али нисам добила визу...тако даа... :cry: .али буни ме што смо сестра и ја имале карте...за једну су исплатили кеш а за другу карту нису :-? ..@Guess Who...а зашто?Поуздан податак из ЈАТа..или... :angry3:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Pa idi neki drugi let... Sad na ljeto... Koliko je para?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 23:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Mar 2006, 18:16
pa nisu ni svi roditelji razumni pa da se moze doci do nekog dogovora .. ti pricas al slabo sta oni cuju
kao kad cura meni nesto prica :)

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
i see dumb people je napisao:
pa nisu ni svi roditelji razumni pa da se moze doci do nekog dogovora .. ti pricas al slabo sta oni cuju
kao kad cura meni nesto prica :)

Kakva sad cura? Zar ti nisi zaljubljen u mene? [-(

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Sassy je napisao:
Поуздан податак из ЈАТа..или... :angry3:

:angry3:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 12:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
nadrealac je napisao:
BSE je napisao:
i jos dodatak : koliko god vam smetale odluke roditelja imajte na umu da ce tako i vase dijete misliti o vama, iako cete biti u pravu (kao sto su najvjerovatnije i vasi roditelji u pravu)

Mozda i zato sto vecina nas projicira isto ponasanje koje su nasi roditelji imali prema nama na svoju djecu...

Malo je onih koji se iz toga istrgnu jer nam je to usadjeno kao i odgoj u kicmenu mozdinu... nemamo referense..

ima toga sto si naveo, ali ima i onih stvari koje shvatis tek kad dodjes u njihovu situaciju i shvatis da su u pravu

XIX probaj umjesto scene sjesti i porazgovarati sa roditeljima
meni je pomoglo, mada sam uvijek prvo explozivno reagovao, pa tek onda smirio strasti i presao na razgovor :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
nadrealac je napisao:
BSE je napisao:
i jos dodatak : koliko god vam smetale odluke roditelja imajte na umu da ce tako i vase dijete misliti o vama, iako cete biti u pravu (kao sto su najvjerovatnije i vasi roditelji u pravu)

Mozda i zato sto vecina nas projicira isto ponasanje koje su nasi roditelji imali prema nama na svoju djecu...

Malo je onih koji se iz toga istrgnu jer nam je to usadjeno kao i odgoj u kicmenu mozdinu... nemamo referense..

ima toga sto si naveo, ali ima i onih stvari koje shvatis tek kad dodjes u njihovu situaciju i shvatis da su u pravu

XIX probaj umjesto scene sjesti i porazgovarati sa roditeljima
meni je pomoglo, mada sam uvijek prvo explozivno reagovao, pa tek onda smirio strasti i presao na razgovor :)

Ja sam uvijek išla smireno i na razgovor, pa sam onda jednog dana odlučila napraviti scenu ( reko da probam i to, jedan je život).. i gle čuda, efekat zadivljujući! jes da sam se osjećala grozno, al dosad bolji efekat nisam postigla... :cat:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja kad baš moram da razgovaram ozbiljno s tatom, onda zauzmem stav da me se prepadne koliko sam ozbiljna... :lol: Al upali to, kad ti izgledaš ljuto i ozbiljno tako te ljudi i doživljavaju :D Samo se nemoj iznervirat, onda to ide njima na ruku. Sve mirno, hladno, ti si uvijek u pravu stav.... Ako su jedni od onih koji uopšte neće da slušaju i misle da oni uvijek u pravu i da si ti "dijete" onda stvarno ne znam... Mislim da s takvima nema rješenja... Ako ne živiš s njima, bolje za tebe... :D

P.S. Napisala si post dok sam ja ovo kucala... :D

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

draga ajlin, ja mogu biti na novom zelandu, a moja mama u BL, ona bi preko telefona iste signale slala :D .. hehe.. dakle, ne pomaže što ne živim s njima, al je svakako lakše, tu si u pravu

ma OK su oni generalno.. samo što sam ja takva osoba da ne podnosim da mi se iko miješa u moje odluke- od banalnih do ozbiljnih stvari.. takva sam bila od 4 godine, mama kaže da nikad nisam prihvatala alternativna rješenja, pa su morali čak u drugi grad da me vode ako nisu mogli u banjaluci naći tu i tu ogračku, ili tu i tu haljinu-cipele itd.. možda je i do mene.. al ako sam već takva, i ne mogu se mijenjati, što me onda ne ostave na miru :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

XIX century je napisao:
pa su morali čak u drugi grad da me vode ako nisu mogli u banjaluci naći tu i tu ogračku, ili tu i tu haljinu-cipele itd.. možda je i do mene.. al ako sam već takva, i ne mogu se mijenjati, što me onda ne ostave na miru :lol:

To je malo razmaženo... Jesi jedinica?

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nisam jedinica, niti razmažena.. samo tvrdoglava i kategorična :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 19:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
guess who je napisao:
Sassy je napisao:
Поуздан податак из ЈАТа..или... :angry3:

:angry3:

Хвала и живио :roll:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 11:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2008, 14:55
Dragi prijatelji,
molim vas da mi pomognete. Trenutno živim u FBIH i vodim spor oko povrata stana u RS. Veliki problem mi predstavlja pribavljanje službenih listova i glasnika RS. Služim se internetom, pa ako znate stranicu javite mi.
Takodje mi je potreban podatak da li postoji u RS ijedan slučaj da je gradjanin RS dobio zamjenski stan sa pravom otkupa jer mu je predratni stan totalno uništen. Ovi podaci su mi jako bitni.
Hvala vam narode a ako trebate bilo kakav podatak iz Federacije javite pokušat ću vam pomoći.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
http://www.slglasnik.org/kontakt.php

mail to:slglasnikrs@blic.net

to sam nasla cim sam ukucala u google ne znam sto je toliki problem bio tebi @nova kad vec koristis internet :fadein:
znaci imas mail pa ako ne nadjes to sto ti treba na netu pitas njih kako ti mogu pomoci ;) srecno

ne znam za takav slucaj... ali mozda ima ko zna... mada to je uvijek borba cak i kad imas sve potrebne stvari a to vjerovatno i sama znas...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 22:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2008, 14:55
hvala ti puno si mi pomogla. Ma trasžim ja po netu ali služb ene glasn ike RS nemogu nigdje naći. Može on o kupi pa čitaj.
Ako ti šta treba u Federaciji ili Kanton Sarajevo zovi tu sam
pozdrav

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 12:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sve sto je u SG je proslo proceduru u Vladi i Skupstini, pa ako Zakona nema na stranicama SG, mozda ima na stranicama Vlade ili Skupstine. U pretrazivanju mnogo pomaze kada se zna puno ime odredjenog Zakona. Jednom ili dvaput mi se desilo da sam kompletan Zakon procitao sa stranica Sluzbenog glasnika iako nisam pretplatnik. Google je stvarno nekad cudo ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2008, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Evo, imam i ja pitanje. Gdje u Banjoj Luci mogu učiti plesati orijentalne plesove? Ako znate nekoga da drži časove, ili ima svoju školu, a da zna šta radi (dakle, ne mislim na priučene instruktore koji su prošli dva, tri tromjesečna kursa...), javite. Hvala!

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2008, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa bila je samo ona u OC Kastel što je podučavala trbušni ples. Ne znam koliko je priučena, al samo za taj sam čula...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2008, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ako neko u Banjaluci kupuje nesto preko interneta u inostranstvu za koju robu i kolika je carina i ko placa, kupac ili prodavac?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2008, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da je to negdje na forumu napisano već.. Pogledaj na teme o ebayu, nemam pojma koji podforum.. A ja što znam je da ne plaćaš carinu ako je manje od 100€... I nazovu te onda iz carine da ti je stigao paket... A za manje paketiće ti stigne na kućnu adresu...
A kad smo kod inostranstva, evo meni je paket stigao nakon 4 mjeseca čekanja... Glupi Talijani mi još naplatili pdv i troškove carine te na kućnu adresu uz potpis ostavih i 27€... Divno. :evil:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 217 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]