Choban je napisao:
ElPadrino je napisao:
Philby je napisao:
Има ли шта купити за отприлике 500 марака, гледам нов да неморам први мјесец пола дијелова мијењати.
Ваљају ли ови чему?
https://jabihcapriolo.com/artikliDet.ph ... dm1=MTB&s=Ovaj ti je sasvim pristojan za te potrebe koje navodiš, nema tu šta, što bi se reklo "da se ne ljubimo". Još imaš kod njih mislim godinu dana garancije (dosta nategnute) i još su u kapriolu sasvim pristojni za tehnički i nekakve izmjene, zamjene i popravke.
Da, ali je to klasični (old school) MTB
više za neki makadam. Šteta da se voza samo po gradu i na kraćim relacijama.
Ali ima i malu prednost jer nema amortizere.
Možda mu je mana 26 cola točkovi.
Ali zavisi koje je on visine, možda će mu i odgovarati. Ili da ganja od 28. Mada ako su kraće relacije i to mu je možda nebitno.
I imaju dvije veličine ramova tako da može i probati i odabrati koja mu odgovara.
Ma sve to stoji, ali kako sam shvatio čovjeka, ponekad će pedalati do grada i nekad ture od po 15-20 KM. Realno neka je to ponekad 2-3 puta sedmično do grada i još 1 jača tura, ovakav bic mu je mrka kapa, a cijena je normalna i prihvatljiva.. Još imaš novi bic a i ovi iz Kapriola logično malo više paze za ta njihova bicikla, jer je ipak njihov obraz u pitanju. Tako da je to win-win situacija.

Imam prijatelja koji je koristio skoro svaki dan ovakav bic iz Kapriola i to po 10ak KM u oba pravca i već par godina je bicikl u opticaju.