banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Jul 2025, 08:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Tatoo or not
PostPoslato: 08 Sep 2011, 10:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 11:30
mene nije ništa boljelo,prvo je bio onaj neugodni osjećaj paranja kože,a onda ko da me neko češka :)

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2011, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Pa to, o tome pričam, nismo svi isti... :)

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2011, 10:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ja sam odustao od tetoviranja ovog ljeta, brate svaki papak se šara postalo modni trend :angry3: Možda se i predomislim ko zna :roll:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2011, 11:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Tako sam i ja razmisljao, tj. i sad razmisljam. Pogotovo jer mi je drugarica iz kanade rekla da je kod njih teze naci covjeka bez tetovaze nego ista. Da je to sad jaci fazon (da tako kazem) od tetovaze, ako razumijes sta hocu reci.

Ali slucajno mi je pala na pamet jedna tetovaza koja sumnjam da je ikad napravljena. U bosni sigurno, vani cak mozda. Nesto novo. Nesto divlje.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Ispade sada da se svi tetoviraju. Zavisi naravno od toga u kojem se drustvu ko krece.
Za zlo_krme me ne cudi da ima takvo misljenje, jer i ovdje studenti umjetnosti su najskloniji tetovazama i pirsinzima.
Od ljudi s kojima se druzim, niko nema tetovazu. Od ljudi koje cesto srecem, niko nema vidljivu tetovazu.
Nikada nisam vidio doktora sa tetovazom ili pirsingom, u bolnici sam vidio par istetoviranih , ali nisu bili ni ljekari ni sestre, uglavnom nosaci.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
sreca pa svi imamo razlicito misljenje,ja imam tatoo cca 10god i nisam se pokajala sto sam uradila,a planiram i jos jednu ,naravno necu se sarati po glavi ili nekim vidljivim mjestima,ali isto tako znam i ljekare i bankare koji su isarani,sad po vama ispade da samo klosari stavljaju tatoo ili pirsing ili si neki siznuti umjetnik :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
@laoce...

Znam ja nekoliko "posaranih" doktora, inspektora, bankara ili sl. Tatoo radis zbog sebe a ne zbog drugih. Dalja diskusija je suvisna.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Ah, sasavi umjetnici. Rade pirsinge, tetovaze, sjede na 'ladnom betonu. Sta je sljedece?!

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Flavoure-Flave je napisao:
@laoce...

Znam ja nekoliko "posaranih" doktora, inspektora, bankara ili sl. Tatoo radis zbog sebe a ne zbog drugih. Dalja diskusija je suvisna.

Ne kazem ja da ih nema, samo da ja nisam vidio nikada, a vidio sam ih kamaru. To ne znaci da ih nemaju, vec ih nemaju na vidljivom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 21:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2011, 23:57
Stvar licnog izbora kao sto je covjek rekao radis zbog sebe a ne zbog drugih.
Ja licno ne...ne predstavlja mi nista specijalno i sa svojih 20godina ne vidim cime bi se obiljezio za cijeli zivot.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 09:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Godine su prošle.
Not tattoo, izuzev ponekad iz Prijedora.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 22:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
nepokoreni je napisao:
Ja sam odustao od tetoviranja ovog ljeta, brate svaki papak se šara postalo modni trend :angry3: Možda se i predomislim ko zna :roll:

По мени скроз глупо размишљање.
Ја кад се будем тетовирао(а планирам) то ће бити чисто зато што ја хоћу,не да други виде,да неко каже у ал' је зајебан,да кажу види овог мафкета,или можда свако се данас тетовира...
Тетовираћу се чисто за своју душу.За нешто што ће ми остати до краја живота...Зато и треба баш дуго размислити о тетоважи и не треба баш свашта шарати(нпр. оне трибл или тако те глупости чисто да имам).По мени то би требало да буде нешто што те подјећа на неки догађај,на неког човјека(нпр. који више није са нама),исто ми је опасан фазон кад нпр. 5-10 људи истетовира исту ствар(као на фазон раја,екипа)која ћете подсјећати на све оне глупости што си правио у тинејџерским данима,дијетињству...Поштујем кад неко истетовира имена дјеце или жене(свог живота)али ми је глупо кад трче пред руду па са 18 година истетовира прво слово цуре или слично а послије...Готивим и када су тетоваже на фазон да те мотивишу,подстакну у неким тешким тренутцима у животу.
Може неко препоручити неки добар тату студио у БЛ ?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ја знам за овај студио:
http://www.tattooneso.com/

и овај:
http://bltattoo.com/

можда има још, али ја не знам за њих :)

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ipanema_ je napisao:
Ah, sasavi umjetnici. Rade pirsinge, tetovaze, sjede na 'ladnom betonu. Sta je sljedece?!

:lol:
A što se tiče Iwija iz NS, ja sam znala da je zauzet... Kod njega svi živi idu.
Evo iako sam mislila da mi je dosta 3 tetovaže, ipak ću istetovirati još jedan djelić ispod već postojeće na vratu.
Ti ćeš tetovirati ono pero ili?

P.s. God damn, ja večeras idem da sjedim na ladni beton na trg. :angry3:

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Kad vidjeh temu sjetio sam se da sam halfu dok smo bili razvaljeni od opijata i kuvali ko i obicno Mortal Kombat 2d sa Sege iz ludih devedesetih na njegovom velikom Lcd-u rekao nema brale ja si pravim tattoo ovo je za nas vise od igre,dijetinjstvo smo nad ovim proveli...al sad gledam vec su ljudi profurali brdo toga haha
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Na stranu zajebancija,al u zadnje vrijeme sve vise likova vidjam istetovirali ime majke,il` natpise i love you mother,mother forever...meni bzvz,ako oni tako izjavljuju ljubav prema majci i misle da je to to .pa moraju da se saraju po tijelu.Imam osjecaj da bi ova moja rekla `oce to meni prozore oprat,skuvat rucak,il` sudje oprat..e to je vec ljubav ka mother...luzeri :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 18:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Може неко упућенији да ми каже у вези тетоваже,чуо сам да не ваља да се тетовира на буту ноге( http://www.firma1989.com/galerija/albums/uploads/tetovaze_%2838%29.jpg ) пошто ти се тај дио као највише развија,па као може се размазати тетоважа,у том фазону,како би се рекло жаргонски "сјебати".Па ако може неко упућенији да каже да ли је то истина? :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 18:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2011, 06:25
Caplar je napisao:
Може неко упућенији да ми каже у вези тетоваже,чуо сам да не ваља да се тетовира на буту ноге( http://www.firma1989.com/galerija/albums/uploads/tetovaze_%2838%29.jpg ) пошто ти се тај дио као највише развија,па као може се размазати тетоважа,у том фазону,како би се рекло жаргонски "сјебати".Па ако може неко упућенији да каже да ли је то истина? :wink:

Smatram se upucenijom jer imam 7 tattouva :) i brojim...Naime imam citav but istetoviran, znaci od koljena do kuka i slobodno ti mogu reci da nije istina i nece se 'sjebati' cak stavise prekriva celulit sto je nama zenama bitno, a vama manje-vise...;)

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 18:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
insp_CaLLahan je napisao:
Na stranu zajebancija,al u zadnje vrijeme sve vise likova vidjam istetovirali ime majke,il` natpise i love you mother,mother forever...meni bzvz,ako oni tako izjavljuju ljubav prema majci i misle da je to to .pa moraju da se saraju po tijelu.Imam osjecaj da bi ova moja rekla `oce to meni prozore oprat,skuvat rucak,il` sudje oprat..e to je vec ljubav ka mother...luzeri :lol:

Možda žele biti gusari
Spoiler:
Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
у чему је фазон тетовирања петокраке која је изнутра празна, тј. није обојена. често је виђам код неких момака, доста пута на лактовима и кољенима, па ме занима има ли то неку симболику?

Jana99 je napisao:
Smatram se upucenijom jer imam 7 tattouva :) i brojim...Naime imam citav but istetoviran, znaci od koljena do kuka i slobodno ti mogu reci da nije istina i nece se 'sjebati' cak stavise prekriva celulit sto je nama zenama bitno, a vama manje-vise...;)
ако сам добро схватио, неко ко нпр истетовира нешто на руци, па се касније набилда и значајно повећа обим руке, то не би требало да му утиче на тетоважу?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]